Plastický chirurg

ajka,navečeraj sa, od polnoci by si nemala nič jesť.Ráno tak 2 dcl vody.Čím budeš mať prázdnejší žalúdok, tým lepšie zvládneš narkózu.myslím po.nebude ti na vracanie.jadna pani to tak celkom nedodržala a po operácii z narkózy vracala, aj napriek tabletke, ktorú nám dali, aby nám nebolo zle.a poviem ti, vracať by som naozaj nechcela.budeš rada, že v kľude ležíš.pred operáciu mi dali tabl.na ukľudnenie, tú proti vracaniu a ešte inekciu do brucha proti nadmernej zrážanlivosti krvy, aby predišli trombóze.Zabandážovali mi aj od kolien dole nohy.to je tiež prevencie proti trombóze.

rada ti poslem,ale musis mi napisat mailovu adresu :))

a mam tam 12 fotiek…mne sa inak tam teraz ani neda nic otvorit…nechapem tomu…myslim na rajce…nejde mi to…

Ahoj CAMI, dakujem Ti za prispevok, velmi si ma potesila.Ja nie som z Kosic, ale tam to mam najblizsie, a este k tomu som momentalne v GB, tak sa snazim najs co najviac info cez net.Pisala som si s panom Dr.cez meil,a potom som volala na kliniku a konzultaciu mam 15.aprila,plus aj s vyseteniami a uz mam aj datum operacie na 17.aprila.
som rada ze som dostala kladny prispevok tykajuci sa tejto kliniky.
a ako sa citis po?
papa :slight_smile:

Karla,
na rajce je nove heslo, napis Live
papa

aha… tak tym to bude :slight_smile:

ahoj Adrika ja mam teraz 10.termin v Kosiciach v chirmede a na konzultacii boli velmi prijemny aj ked som sa na nich kontaktovala cez telefon tak uvidim v pondelok ale baby tu su zlate na totmto fore a dokazu povzbudit pa

babenky,
tie ktore ste mali operaciu v Posonium u Fabryho , ako casto ste mali kontroly po operacii?

Ahoj, ja som tam bola operovana 23.1. Nepoviem nic ine nez povedala Cami, uplne to vystihla, neuveritelne osobny, ludsky a prijemny pristup.vysoka odbornost.ja s nimi mam uz dlhsiu skusenost a zatial nikdy nesklamali.a pan Dr. Kacmar s panom dr. Magdom su vesela kopa.drzim palec. inak Cami ja som platila 67 000…tiez komplet…preco??ty mas eurosilikony??dik

ahoj vicki,planujem is na zmensenie prsnikov k DR.Fabrymu.Nepoznas niekoho kto bol u neho na zmenseni a aka je priblizne cena?Este som u neho nebola na konzultaci,planujem ist v juni.Dakujem Nikol

ahoj ajka, tak ti drzim palce, potom ked budes schopna nejakej cinosti :-)tak mi urcite daj vediet ako si dopadla.verim,ze vsetko bude ok:-)budem na teba mysliet,papa a tieto baby co to uz maju po, su zlate, ze tak povzbudzuju…

ahoj Montrela, jeej dalsia povzbudzujuca odpoved…babenky dakujem vam, uz sa az tak nebojim, tesim, tesim velmi…:-)ako sa citis po? papa

Dobrý den,
mám pro Vás perfektní nabídku.Pro slečny,nebo paní,jak chcete,které se o sebe starají mám novinku,která by Vám doma Chybět nemala. Už jste slyšela o žehličke na vrásky?Galvanic Spa II?Meno neberte doslova,zehlička má priamo liečivé účinky,predstavte si,že mnohý ludia chodí na kosmetické operace za desitky tisiac korun.Prístroj pritom stojí pouze jednu desatku tisic, a máte vystarané pro celů rodinu.Nemusíte chodit do kosmetických salonou,to Vám garantujem,protože kosmetické salony je začínají kupovat ve velkém. Ale to chce spíš na meil,když mi napíšete,tak Vám pošlu informácíí viacej.
tureji@seznam.cz

ahoj Montrela mne vyratal sumu len na taky papierik tak dufam ze sa toho budu drzat lebo ja mam tolko kolko treba a malo by to byt 57 000 bez predoperacnych ale mne sa zda ze ked mi vyrataval tak pozeral na datum kedy som sa nahlasovala na konzultaciu neviem ci potom to neslo hore asi v novembri som volala

ahoj urcite sa ozvem neviem sa dockat keby uz bol pondelok

cami a co si si brala so sebou do chirmedu ? a cenu ti tiez vyratal len tak na papierik lebo mne hej ta dufam ze to nezmenia a odporucia mi aj nejake tabletky aby sa to potom dalo vydrzat a presne instrukcie co mozem robit a co nie?

ahoj Nana,
prepac, ale nikoho nepoznam kto bol u neho na zmenseni prsnikov a aka je cena. Ja som bola na zvacseni a mna to vyslo 86tis. Pri zvacseni ma ceny od 75-86tis. Takze predokladam, ze pri zmenseni to moze byt okolo 40tis. alebo mozno menej. Vychadzam z toho ze pri zvacsovani je vysoka cena implantatov, ktore tebe davat nebudu. Napis mu mail a spytaj sa ho aku ma hranicu cien. To bude asi tak najlepsie, aby som ti nedavala zbytocne nejake moje mylne uvahy. Ja som s nim najprv komunikovala cez maily. Bol velmi ochotny. Prajem vela stastia, papa

to ti verim…:slight_smile:

ahoj Micuska,
ja som bola tiez u Fabryho 7/2, aj ty si musela mat mesiac zalepene jazvy? Ako casto si uz neho bola na kontrole po operacii?
Nevies ako je to s behanim?Kedy, mozem zacat behavat?Ja idem k nemu na kontrolu zajtra. papa

ahoj Vicki,dakujem za odpoved

Ahoj Vicki,
Ja som bola na OP 12/02.
Prvykrat som bola 14/02,potom 19/02,26/02-vyberali mi stehy, 06/03t.j.dnes-prelepenie.
Dalsiu kontrolu mam 16-17/03-znovu na prelepenie.
Mne bude lepit jazvy 6 tyzdnov, lebo ja mam aj modelaciu okolo celeho dvorca. Nemam si ich nicim natierat, rychla sprcha a lepit, aby sa mi neroztahovali.
Silikonovy gel mam zacat pouzivat, az ked sa zahoja a nebudu sa prelepovat. S tym gelom ja mam velmi dobre skusenosti. V septembri mi sili nohu a jazva sa mi s nim krasne zahojila.
S cvicenim ti neporadim. Ja som leniva a necvicim. Osobne by som sa bala este behat.
Ahoj.