Plastika nosa

Nechápem prečo keď niekomu lekár pokazí nos a sebavedomie a ešte ho chránia a nepovedia meno ja by som povedala zlú skúsenosť aby som ochránila ostatných a nech zarábajú taký čo odvedú požadovaný efekt.A keby ma pokazil určite by som už k nemu nešla.!!!Naučili sme ich na úplatky my ludia.

Veru veru o uplatky ide, ak nedate uplatok za reoperáciu nebude to už nikdy spravene podla vašich predstav, alebo sumerne, rovne…

Ani ja som nič nedala chirurgovi pred reoperáciou neviem asi som mala lebo somznova nedopadla dobre. Jeden problem o ktorom som mu povedala mi nechal tak neopravil mi to iba inu časť ktorú som tiež nemala dobre.
Uplatky su inak trestne a kolkí chirurgovia robia operácie zložitejšie ktore idu cez poistovnu, napr operácie mozgu, srdce… a pacient nič neplati a chirurg aj napriek tomu vykona dobru operáciu.

Naty a mohla si si priniesť aj fotku ako by si ten nos približne chcela? Alebo si to nechala na neho?

Ahojte mam isť na operáciu nosa k dr Hajekovi mate s nim niekto skusenosti? Ďakujem

Ahoj Miska!Vo februari sa chystam na operaciu zmensenia nosa k Dr.Hajekovi a hladam o nom prispevky , ze aky je.Nasla som tvoj email na internete a teraz uz neviem ako dalej ci sa radsej na to nevykaslem, dost si ma vystrasila.A este robili ti operaciu v ruzinovskej nemocnici?
Bola by som rada keby si mi odpisala svoje skusenosti ohladom operacie a aky si mala problem,

Dakujem Noemi

Ahoj Vevericka , mohla by si mi napisat svoje skusenosti s Dr.Hajekom vo februari sa chystam k nemu na opku.
Dakujem

Ahoj Peta, aj ja sa k nemu chystam vo februari, ty mas kedy termin?Moja kamoska bola u neho a bola velmi spokojna aj operacia sa jej pekne vydarila.Videla som ju pred a po operacii a je to velky rozdiel.Potom mi napis ako si bola spokojna ty?

Prečo zmizol môj prispevok? Ja som nebola spokojna

Nenapísala som to sem najskôr priamo ale iba naznačila, príspevok zmizol no nevadí. Ja som spokojna nebola a iný chirurg mi potom nos opravil. Ale inak je to milý človek asi pri mne nemal svoj deň, alebo som bola jedna z 50 kde to nevyjde ako ma.

Ahoj, rozhodla si sa nakoniec pre niektoreho z lekarov v Chirmed? Nemas nahodou nejake referencie na Sukromnu kliniku plastickej a estetickej chirurgie v Kosiciach, na Mojmirovej?

Noe ešte presný termín sice nemam ale chcela by som isť k nemu niekedy do leta. Som na 90% rozhodnuta že pôjdem k nemu. Tiež bola u neho jedna znama z rodiny a bola spokojna. Ale môže sa stať, že to nebude podla mojich predstav, alebo keď odpuchne nebude ako by som chcela, ale to je riziko tejto operácie a to môže byť u každeho chirurga. Kebyže mam problem asi by som šla znova k nemu.

Livi prečo si neišla na opravu k nemu?

Prečo nie k nemu? Lebo jemu sa môj nos páčil aj keď som tam mala menšie nedostatky. Myslela som že sa mi to časom upraví samé, že je to opuch… ale neupravilo ani po roku tak som išla inde. Samozrejme som si musela zaplatiť tu opravu približne 500 eur ale čo už. Nechcela som aby bol na mňa naštvany že sa mi niečo nepači…

Livi a čo vravel na kontrole? Po troch mesiacoch sa tušim chodi alebo po pol roku ako kde. Či je všetko v poriadku zahojene, alebo zrastene keď odpuchne. Vtedy si mu nepovedala čo sa ti nepači na nose? A kebyže sa to neupravi ani po roku či sa to môže riešiť dalšou operáciou? Vieš tak sa dohodnuť veď nato sú tie kontroly. Ja by som nechcela znova platiť veľke peniaze inde.

Aka kontrola??? To by som bola rada keby som mala možnosť mu povedať o probleme na nejakej kontrole. Ale takto sama od seba som nemala odvahu tam isť.

ahoj,ja by som ta chcela poprosit o fotku pred a po operacii u Dr.Sisku,lebo sa neviem rozhodnut vopred moc dakujem Ivana

Ahoj Lienka!Poslala by si mi prosim foto ped a po operacii dakujem velmi pekne Ivana:-)))

Livi možno by bol nahnevany možno nie ak by si sa ozvala. To čo sa pači jemu sa nemusi tebe. Aj keď by to bola nejaka nesumernosť naprriklad ty s tým nosom budeš žiť nie on.
Ja som bola na operácii v KE 2xa chirurg bol ochotný ma vypočuť aky mam problem a opravu mi spravil bez problemov nevidela som zmenu v jeho spravani, no ale každy sme iný.

Dnes som videla jedno dievča, ktore som stretavala pred par rokmi ako mala ešte vtedy zlomeny nos, mala ho s velkým hrbolom a nakrivo. Keď som ju dnes videla nemohla som uveriť, že sa da spraviť tak prirodzenuy a pekný nos. Vôbec nebolo vidno že ho ma robený, mala ho z profilu krasne rovny tak prirodzene žiadne hrbolčeky a spredu tiež prirodzený keby som nevedela že ho mala kedysi zlomeny ani neviem že ho ma operovaný.
Bola v ružinove a nič neplatila lebo to mala nasledkom urazu. Len neviem presne u koho lebo ja ju nepoznam až tak osobne to som si ju na zastavke všimla a nevedela som z nej oči odtrhnuť. A len nahodou som započula ako vravi kamaratke vedla seba že bola operovana v ružinove…
Ja som si operáciu zaplatila. Prečo sa niekomu podarí nos spraviť tak krasne a potom ma ta osoba pokoj na celý život, aj keď to hradila poisťovňa? Ja sa tým mojim zaoberam už vyše dvoch rokov bola som už na troch operaciach a stale ho nemam prirodzeny a rovny. Je vidno že ho mam robený, je hrbolaty a nesumerny. Je mi z toho hrozne, keď si pomyslim, že kvoli nosu odkladam všetky zaležitosti, ktore som chcela v živote uskutočniť. Ako napr ist na VŠ, alebo zmeniť zamestnanie, nasť si priateľa… Nič z toho ma nezaujima a nebavi nemam naladu a som sklamana z tých operácii prečo som už aj ja nemohla mať pekný nos bez hrbolov a sumerný po prvej op? Alebo aspoň po druhej? Mohlo to byť aj zlou komunikaciou s chirurgom pretože pri opravach už nemal taky zaujem sa so mnou porozpravať aky mam presne problem ako pri prvej operácii, tak vždy to nedopadlo ako by malo. Aspoň chirurg by mohol mať pochopenie ako veľmi mi zaleži mať tiež pekny nos ako od prirody, keď až do strednej školy som bola každemu na posmech. Keď som bola na poslednej oper. tak som si pomyslela že lepšie by bolo ak sa z narkozy nepreberiem ak to nebude znova OK. Bohužial som tu a musim čakať na dalšiu operáciu.

Je tu niekto komu spravil nejaky chirurg nos tak aby nebolo vidno že je robený a normalny? Myslim bez hrbolčekov navrchu a sumerný? Ďakujem

treba si vedieť vybrať operatéra