Karinn ty si bola tiež v ružinove? Ja sa bojim že dopadnem ako Jackson. Nechcem robiť velke zmeny s mojim nosom mam ho celkom pekný až na male veci čo mi vadia.
Karinn, Ty nepotrebuješ ďalšiu operáciu. Ty potrebuješ psychológa, ak uvažuješ, že bude lepšie ak sa neprebudíš z narkózy.
Píšeš, že si mala mindráky už od detstva. Psychoanalýza odhalí podstatu mindrákov. Operácie Ti nemusia pomôcť.
Peťa ano bola som aj ja v ružinove.
Mirka ja nepotrebujem psychologa, iba chcem mať tiež pekny nos ako ma hocikto od prirody alebo po operácii. Ale ja ho nemam ak by bol tak som štastna. Stači ak si popozeram hocijake fotky na nete kde su robene nosy pred a po. Vidim tam že sa da spraviť aj normalne rovno prirodzene z profilu aj spredu. Veď som išla na operáciu kvôli tomu aby som ho mala konečne rovný a nie s hrbolčekom ako ho mam aj teraz, lebo mi ubral chirurg viacej z kosti a znova ho mam hrbolaty.
Karinn ja si tiež myslim že nepotrebuješ psychologa chcela si mať iba pekny nos ako hocikto ina a nevyšlo to ani raz, to by som aj ja bola velmi sklamana. Ja som bola pred rokom u dr Maršala a nos mam super rovny spredu lebo som ho mala trošku do boku a aj z profilu je rovny ako som vždy chcela. A bola som iba raz na operácii takže fakt zaleži na šikovnosti chirurga a aj to ako berie svoju pracu. Či mu ide len o peniaze alebo aj o to či je pacient spokojný. Bola som aj na kontrolach po par mesiacoch či je všetko v poriadku, tomu hovorim starostlivosť nelutujem, že som bola prave u neho. Dufam, že si teraz dobre vyberieš a budeš aj ty spokojna.
ahojte, mozete mi prosim vas niekto dat kontakt na dr. marsala… nedari sa mi ho nikde najst… dakujem velmi pekne
http://www.euroclinic.sk/ Tu je stranka kde pracuje. Tu sa môžeš objednať na konzultaciu. Alebo ty chceš konkretne na neho čislo?
Ahoj Peta ,ja by som mala ist uz tereaz 18.februara , ale sa velmi bojim a este nie som rozhodnuta na 100%.Uz som dostala aj papiere na predoperacne vysetrenie.Potom sa ti ozvem.CAUko
Noe ozvi sa mi potom prosím ťa na mail. peta1145@azet.sk
Ďakujem pekne
Noe alebo sa môžeš ozvať aj teraz niekedy iba by som chcela zatial vedieť, čo ti bude všetko robiť a budeš v CA? Odpíš mi na mail prosim. Dik
Neviete či musim ist na kontrolu k tomu istemu chirurgovi čo ma operoval? Alebo možem isť aj k niekomu inemu? Mam problem, nepači sa mi môj operovany nos, spočiatku bol fajn pekný ale teraz už je iny, taky nesumerný… Moj chirurg na mna nema čas a ani nikdy nemal, neviem čo mam robiť. Nebude to blbe prisť k niekomu a povedať, dobrý deň, prišla som na kontrolu ale operoval ma iny chirurg? A ak by som šla na opravu v tej istej nemocnici, ale k niekomu inemu tak budem znova platiť? Aj keď je to v tej istej nemocnici?
Blbe to nebude ale zober si so sebou pre istotu aj prepuštaciu spravu aby vedel čo ti na nose bolo robene. Inak je to povinnosť chirurga čo ťa operoval, mať pod kontrolou operovany nos až do uplneho zahojenia a pripadne problemy riešiť. Platiť budeš určite aj keď je to na tej istej klinike, pretože ten druhy chirurg ťa neoperoval a on s tým vlastne nič nema. To sa plati potom odznova.
Ahojte, natrafila som na tuto diskusiu ked som hladala na nete kolko cca stoji plastika nosa a chcem sa opytat…mali ste niekto aj zuzovanie nosa? ze ste ho predtym mali velmi siroky? lebo ja by som si asi chcela dat zuzit nos ale bojim sa bolesti, lebo niekde som citala ze aj v narkoze citit jak odbijaju tie kosti a vraj to je velka bolest aj potom…nejake skusenosti?
Ahoj, tak bolesti sa naozaj báť nemusíš. A už vôbec nie v narkóze. Ja som bola 2x v lokálke a to “odbíjanie” kostí som necítila.Po operácii tiež nič nebolí, teda pokiaľ sa do nosa neudrieš. Pa
ahojte bol niekto z vas u gubu na plastike nosa?je aj niekto spokjny?
Nie
Vladena to nie je že si u neho nebola, alebo že nie si spokojná??? Ja som bola u neho 2x…
No tak ak si vezmem so sebou prepúšťaciu spravu ak by ju iný chirurg chcel vidieť, tak budem musieť nejake veci poprieť, lebo tam mam popísane veci ktore mi vôbec nerobil. Ako napr prepažka…
Ahojte, prosim vas, neviete, ci sa robia operacie aj po 40, alebo len v mladsom veku?
dddd ano robia sa aj po 40-siatke.
a kde si bola na tej plastike?