Plastika nosa

ahoj Alena…dakujem za odpoved…termin este nemam…bola som tam z toho vyplasena, tak snad nabuduce to bude lepsie vramci mojej navigacie…skusim to cislo,co si mi dala…Ty uz mas za sebou opku nosa,alebo este len cakas na niektory ukon?

ahojtee…asi sa budem opakovat,ale prosim,ak niektora mala opku u doc.Fedelesa,napiste mi ako dopadla,ci je aj za malo penazi,vela muziky,alebo len v inom centre, kde pracuje sa horlivo snazi za viac…a ako sa chova po opke,konkretne nosa…alebo aj ine skusenoti s nim…lebo co tu citam,niekto ho chvali skor minimalne,niekto skor dava najavo nespokojnost.diky.

alena pisem ti aj za segru,ta chce ist na opku zvacsenia prs…a bola tam skor ako ja,ja by som tiez chcela ist na nos a nevieme,ako to tam chodi…tak moc dik…teraz sa o tom bavime doma,ze zas pojde-me…a volala na c.dr.trska a on povedal nieco,ze tam neoperuje sam,ci co…fakt neviem-e ako a koho vybrat…ale dik za cislo

ahojte?chcem sa spytat ,ci niektora z Vas bola na plastike u pana Dr.Chovana?ja uvazujem nad plastikou zmensenia prsnikov.Mozete mi napisat na moj mail.dakujem

Maršal je super.

Ešte som nebola na operácii ale chcem isť do ružinova, je tam dobra starostlivosť po operácii ževraj, ale neviem ku komu ešte

Neviete koľko by ma približne stalo odstranenie maleho asi 3mm hrbolčeka na nose na vrchu čo mi zostal po operácii? Viem, že u mojho chirurga by som to mala asi zadarmo v ramci opravy, ale on už nemá zaujem ma vidieť, tak by som chcela vedieť či by som zato platila celu sumu ako napr za upravu mäkkej časti nosa napr 400 eur alebo viac?
Dakujem ak mate niekto skusenosť.

cawte…prosim,napiste mi,ake skusenosti mate s doc.fedelesom,ak vas opkoval…diky moc…lebo vyzera to tak,ze pana sefa mozno vyfasujem aj ja a neviem,ako vyzeraju jeho prace a ci mu to slabo povedane,neudrelo na mozog,tolko slavy u dr.Novotnej…ci nema moc velke oci na eurase…

Viva tak prečo nejdeš k niekomu inemu ak si nie si ista tymto chirurgom?

Boli ste niekto na operácii nosa u dr Maršala? Aj foto by ma potešilo. Ďakujem

Poznam vela ludi, ktori boli na plastike nosa. Ked je dobry anesteziolog, nemas sa coho obavat. Mama mi povedala, ze ona nic necitila, akurat ze tie zvuky mozu byt cudne a mozno niekomu neprijemne…a ked to uz povie ona, tak tomu uz musim verit(a to ma najprv odhovarala).

Hlavne sa netreba bat, nalad sa pozitivne…ja sa osobne na to strasne tesim :slight_smile:

Nikto nemate s dr Maršalom skusenosti? Ja by som chcela vedieť okrem toho či robi pekne nosy a pripadne aj opravy po inych či operuje aj v CA alebo iba v lokalke? A kedy ste išli odtial domou keď ste boli po CA?

Sasa…preco nejdem k niekomi inemu…otayka ok,ale co odpovedat,ked tam nikoho nepoznam a mozem cerpat iba z tohto fora…a tento doc. ma prijimal,resp.,konzultoval so mnou ze co a ako…ale nepovedal<moja ved si niekoho vyber…preto je to tazke,ist konkretne k niekomu,ked vysledok bude aj u naj…chirurga otazny…niekedy sa zadaria opky,niekedy nie…tak neviem kam si sla ty a s akou istotou…

Marsal je najlepší, ja som u neho bola a som max. spokojná… doslova mi zmenil život

Ahoj, ja uvažujem ísť k nemu už na tretiu opku. Takže rozhodovanie ku komu je dosť ťažké. Keby ti to nevadilo rada by som vedela viac. Ako to u neho prebieha a tak. Prípadne by sme vymenili foto. Mail. tara33@centrum.sk Dík

Naty prosím Ťa poslala by si aj mne foto? Chcem iba vidieť ako Ti spravil noštek. Ja sa teraz veľmi bojim každeho chirurga ku ktoremu sa zverim do ruk lebo ten predchadzajúci mi robil nos 3x a vždy to nebolo ako ma byť jedno opravil a druhe pokazil ako naschval keby to robil neviem už čo si o tom mam myslieť. Napr: zbrusoval mi hrbolček po operácii a potom mi to ostalo navrchu akoby otvorene 2mm bolo to vidno potom mi zase pri ďalšej op.lámal kosti lebo sa mi pokrivil ešte viacej ako som mala svoj pôvodný nos, akože spojil to ale zase mi nechal navrchu hrbolček o trochu nižšie a to je stale dookola už ma nebavi chodiť po tých operáciach ale chcem to mať pekné keď som sa už na to dala a ešte k tomu bol vždy aj arogantný a daval mi najavo že sa mi zase niečo nepáči. Chodila som tam s odporom k nemu ale nemala som napr 25000 na to aby som šla inde. A pritom som za tie chyby nemohla ja. Teraz už mam našetrené :slight_smile:
Už nechcem znova zažiť to pohrdavé správanie radšej to risknem inde len sa bojím.
Napíšeš mi prosím niečo o tvojej operácii na mail? Hlavne o tej anestéze… ďakujem
ssasa@azet.sk

jasné, už som ti napísala na pokec… tak ak budeš chcieť, odpíš… a neboj, dr. Marsal je super odborník, vyzná sa, poradí a napraví :slight_smile:

Ahojte nema niekto skusenosti s Chirmed v Kosiciach? Ktory doktor je najlepsi? Dakujem

Ja sa chystám ku Dr. Červeňovi počula som na neho chválu nechcem na tom šetriť ale o výsledok sa bojím tak ako každý.Ale horší ako teraz ho mať nemôžem krivý veľký atď.

kolko stoji plastika nosa u doktora šišku?