Prosím vas kto bol u dr Maršala v TT, chcela by som isť k nemu na opravu po inom chirurgovi, neviete či sa s nim da normalne porozpravať, čo chcem opraviť a da sa mu veriť? Robi nosy prirodzene? Dakujem .
ja som bola a robí nosy krásne… a veriť mu 100% môžeš… je to detailista
bol niekto na operácii nosa u mudr. košťála, aké máte skúsenosti, veľmi pekne dakujem
Antalka super, že si u neho bola ja sa bojim neverim už skoro žiadnemu chirurgovi, ale ak by si mi poslala foto tak by ma to potešilo. Viem že na jeho stranke su nosy a su krasne ale aj tak by som chcela vidieť ako to maš ty. Ďakujem velmi pekne.
Mail: dada7765@azet.sk
Antalka dala som zlý mail, tento je spravny:
dada7762@azet.sk
Pocujte, to ked ste si davali na viackrat opravovat ten nos ze nebol prvykrat dobre spraveny …znova ste platili celu cenu za tu operaciu ci ako to funguje ked nie ste spokojne?
Ahoj Janka za reoperáciu sa už neplatí teda aspoň by sa nemalo. A preto su niektorý chirurgovia potom arogantny a neochotny a a neda sa s numi normalne hovoriť o tom probleme čo by si chcela opraviť. To je moja skusenosť.
ahojte… ja som absolvovala v oktobri komplikovanu korektívnu operáciu nosa v Trnave/ Euroclinic u MUDr. Gabriel Marsal a lepsie som si vybrat ani nemohla!! Pan doktor je fantasticky, skutocny odbornik a ma to v rukach. Som tri mesiace po operacii a nikto ani len netusi, ze som nieco take absolvovala… kazdy mi len hovori, ze som opeknela. Rok som zhanala materialy a rozhovovala sa medzi roznymi chirurgami a mozem vam povedat, ze teraz som si 100% ista, ze som si vybrala toho najlepsieho! tak ak niekto este vahate doporucam jeho
Ahoj Laura ja by som k nemu chcela isť na opravu po inom chirurgovi, no bojim sa, už som tu písala, že na jeho stranke su pekne nosy ale aj ty by si mi neposlala prosim foto nosa?
Mail: dada7762@azet.sk Ďakujem
Ahoj Laura…môžem sa opýtať čo to stálo?Ako dlho si bola v nemocnici a koľko asi trvalo kým si mohla vyjsť na ulicu?
Zdravim,chcem sa spytat ci nema niekto skusenosti s operaciou nosa v CHIRMED v Kosiciach…alebo celkovo v Kosiciach…Neviete poradit nejakeho dobreho lekara??
Prosim vas kto bol u dr Maršala tak ako často sa k nemu chodi na kontroly po operácii? Myslim či aspoň po troch mesiacoch… je to pre mňa velmi dôležite
ahoj, prosím ťa u koho si bola v ružinove?
bola som 2x.spokojna nie som.idem treti
Ahojte boli ste prosim vas niekto na zväčšeni prsnikov, alebo na inej operácii u dr Hajeka? Mam isť k nemu o necelé dva mes. na operáciu nosa ale mam strach, nepoznam jeho vysledky operácie a ak by sa to vydarilo možno by som si dala spraviť aj prsia :-)) dik za info
ahojte,mate niekto skusenosti s doc.DOLEZALOM?
ahoj Lauri ja idem teraz v pondelok na operáciu k Marsalovi, dost ma tento tvoj príspevok ukludnil, ze som si ho vybrala, bola som na konzultacii len u neho a ani som nerozmyslala, ze by som hladala niekde inde, pretoze som mala z neho vyborny pocit, tak snad budem spokojna, len by ma zaujimalo, ked ti dal dole dlahu uz si normalne fungovala?
a ak by chcela niektora nieco vediet, kedze tam idem teraz 15.02.2010 tak mi kludne moze napisat na email, ja rada odpoviem klenot4@azet.sk
Za reoperaciu sa neplati. Len je otazne , ci vysledok nebude este horsi. Mna druhy raz dodrbali. Mohol som byt spokojny, ale baziroval som na detailoch ja somar.
Richard aj ja si idem dať opraviť jeden detail - malý hrbolček na chrupavke, mysliš, že to bude ešte horšie? Ja to takto nechcem načo som potom išla na operáciu? No aby som mala nos rovný a nie stale d hrbolom ale menšim. Kde ťa operovali?