Plastika nosa

ahojte mám prosbu na tých čo boli na operácii nosa. čaká ma plastika a chcela by som sa s niekym kto to postúpil skontaktovať a spýtať sa niektoré veci.
piste na kamia69@azet.sk diky

ale su aj take ktorym spravil krasny nos

naozaj?a to odkiaľ vieš?

Prosim vas čo ma robiť? Ako ma povedať môjmu chirurgovi, že mam znova problém po operácii? Nemam nos prirodzeny ale z každej strany iný, pretože som nemala odvahu mu vtedy pri oboch reoperáciach povedať že chcem opraviť aj toto, kvôli jeho už neochotnemu a odmeranemu spravaniu sa so mnou normalne porozpravať. A stale ho mam s hrbolčekom. Už mi robil nos 3x teraz by som chcela isť za nim znova ale nechcem aby bol na mňa znova nahmevaný, že otravujem. Videla som nos čo robil jednej znamej tak preto mu verim len sa ho už bojim. On nevie koľko krat som z ničoho nič začala plakať keď som si na všetko spomenula už som z toho taka neštastna že neviem ako mu to povedať.
Aj vy ste mali taku zlú skusenoť s chirurgom ak ste mali problém po operácii? Prosim odpíšte mi. Mam mu dať znova peniaze? Ešte kym ma bude zase operovať? Inde isť nechcem verim iba jemu ani neviem prečo asi preto že som videla od neho krasne spraveny nos tak prečo ja ma taku smolu?

Daila u koho si bola?

Moja ,Ty neblázni!Daj si nos posúdiť aj niekomu iném.Si predsa v slepej uličke!

Niky meno nechcem povedať bola som v ružinove v BA a nebol to Fedeleš pretože to je asi jedine meno ktore vas napadne podla toho čo sa tu o ňom písalo. Bol to zo začiatku veľmi milý starši chirurg ale potom už nie, potom už som sa ho bala. Ale verim mu a ani nemôžem platiť okolo 1000 eur na nejakej sukromnej klinike. Tam som platila menej. To radšej zaplatim tu istu sumu ako prvý krat znova jemu. Len ako mu to povedať? Že nie som spokojna s tým ako to vyzera, on dokaže spraviť krasny nos, len u mna je to ako naschval.

Zora asi maš pravdu aj keď je mi z toho smutno pôjdem sa popýtať inam. Nebudem mu už robiť hambu po nemocnici :frowning:

Ahoj… Nema dakto skusenosti s Dr Hederom-konkretne ide o operaciu nosa

nema dakto skusenosti s Dr Hederom?? konkretne ide o plastiku nosa

Ahoj Laura, mohla by si mi dat tvoj email? Uvazujem nad doktorom Marsalom, ak by ti nevadilo, rada by som sa ta nieco spytala:)
dakujem, alexandra.

Daila,keď je plastik seriózny,tak má riešiť Tvoj problém a nebude sa možno ani zaujímať o to,kto ťa operoval predtým.

Daila ja som bola tiež 3x na operácii a chirurg bol vždy milý ako pri prvej operácii, vypočul ma aký mam problem a keďže to bolo vždy očividne čo mi ešte vadi tak bol ochotný to vždy riešiť. Tvoj chirurg je nejaký divný, nemam na to slov. Mne môj chirurg dokonca pri druhej op. sam navrhol opravu pri kontrole lebo videl že ho mam očividne do strany a bolo to najviac vidieť hlavne na fotke. Tak sa ma spýtal či mi to upraví alebo mi to nevadí. A ja som chcela upraviť :-), keď už je to na celý život.

Simonela môžeš ísť na kontrolu aj inemu chirurgovi ak pôjdeš v tej istej nemocnici. Ak si bola v ružinove zavolaš sestričke ak chceš isť k nejakemu konkretnemu chirurgovi že by si chcela prisť na kontrolu po operácii po par mesiacoch a kedy môžeš prisť, alebo tam choď len tak bez objednania a povieš sestričke že si prišla na kontrolu a nejaky chirurg tam len bude čo sa ti na to pozrie. Maj sa

Ivanka,mysli!Viem to z vlastnej skúsenosti-na nos sa Ti nemôže pozrieť "nejaký"chirurg!Ale dobrý chirurg.Lebo,keď chceš len “nejakého” potom si nesťažuj!Nos je nos,je v strede tváre.

Izabel, veď ja som myslela plastickeho chirurga, nie obyčajneho. A na tej klinike plas.chir. napr v ružinove su len plasticky chirurgovia. A ako píše Simonela že jej chirurg na ňu nema čas asi jej to dal aj najavo alebo spraval už arogabtne, tak samozrejme že môže isť za niekym inym tam ak ma problem. Ja by som išla nech sa mi na to teda pozrie niekto iný a popripade aj spravi opravu, ale samozrejme znova za peniaze, kontrola by sa tam tušim nemala platiť.

Aha viem ako to mysliš, že su tam aj dobrý a šikovný chirurgovia ale aj taky čo len odflaknu zoberu peniaze a dovidenia, však? Lenže to dopredu nikto nevie ako sa podari operácia, každemu sa určite niečo nepodarilo ale aj vydarilo :slight_smile:

Ahojte boli ste niekto na plastike v ružinove u dr Žiaka alebo Križka na operácii nosa?

nie som si istá, ale neni to náhodou ten, čo robil nos v relácii Modré z neba? ak je z Inter clinic tak potom je to on

Ano je to on, ten nos jej spravil pekne ale ja by som ho chcela na jej mieste ešte skratiť.