Plastika nosa

čaute baby, je to 12ty deň čo som po operácii nosa a dnes som si dala dlahu na moment dole, uz som nemohla vydržať a mám nos krásne rovný a súmerný z každej strany, som strašne spokojná, dlho som váhala pri výbere doktora a nakoniec som sa rozhodla pre Mudr.Maršala z Euroclinic v Trnave a som rada, že som bola práve u neho, viem, že ešte je možno skoro hodnotiť, keď som sa videla asi len minutu, ale mám pocit, že super!!!Celkovo prístup doktora, sestričky a starostlivosť bola na úrovni, s doktorom sme sa porozprávali a myslím, že je veľmi šíkovný…strašne som sa bála odhodlať na zákrok, ale som rada, že som strach prekonala, nos som nemala nejako hrozný, ale mala som tam hrbol, ktorý ma špatil, ten už nemám a zároveň mi zúžil hrot nosa aby to pôsobilo prirodzene.

Stepi potom ak dlahu budeš mať už dolu, tak ny si mi neposlala prosim fofo? Ja sa ešte neviem rozhodnúť ku komu ísť. Kedy ti to da dolu? Ďakujem
peta1145@azet.sk

jasne poslem ti, aj tak budem posielat uz par babam, ja si dlahu mozem dat dolu sama v nedelu vecer, alebo pondelok rano, takze v priebehu tyzdna by som ti to poslala:) aj ja som dlho vahala, ale na Marsala tu nebola ani jedna kritika…a po konzultacii som to uz neriesila, mala som z neho super pocit…

Kikaa
Skus ak bude mať svoj deň tak budeš mať nadherný nos ako moja kamaratka, krasny súmerný a rovný spredu aj zboku, ale ak sa deň nevydari tak dopadneš ako ja a budeš mať neskôr iba slzy v očiach pri pohlade do zrkadla. Reoperácia ma stala okolo 30 000 u ineho chirurga, pretože mi to museli znova lamať a napravať, doupravovať… veľa šťastia.

Ema prečo so platila tak veľa iba za reoperáciu? Ratali ti to ako celý nos keby ti robili?

Ano ratali mi to ako uprava celého nosa v jednom sukromnom centre. Ale neboj aj ty budeš mať taky krasny noštek ako moja kamaratka pri mne neviem čo sa stalo. Ona začala nový život a ja som väčšinou preplakala kym som čakala na reoperáciu. Najhoršie je na tom to čakanie.

Ema a čo ti všetko opravovali?

Ahoj Stepi, ja mam asi ten isty problem ci ty, mam len hrbol, ale asi sa tomu bude musiet prisposobit aj spicka.ja sa tiez rozhodujem…a chcela by som ist na jesen…ale este stale neviem, bud to bude Marsal alebo Kovac z BB, fakt neviem…mohla by si mi prosim poslat fotecky pred a po???bola by som ti veelmi vdacnaaa::))nafnaf3@azet.sk a napis mi aj pocity…som rada ze si spokojna

jasnačka pošlem:)

Ahojte čo myslite nebude to blbe ak pôjdem znova na operáciu, teda opravu k tomu istemu chirurgovi? Čo si bude o mne myslieť? Že sa mi nepači jeho “dielo”? :slight_smile: neviem nechcem ho uraziť, ale mne sa môj nosik nepači.
Kosť mam širšiu ako chrupavku a malo by to byť opačne kosť by mala byť užšia ako chrupavka, no nepači sa mi to ako to mam teraz.

Ahojky,…nedavno som bola na plastike nosa a mam tazkosti s dychanim,mam vkuse upchaty nos =(…nevie mi niekto poradit ci to je normalne a prejde to…alebo ma niekto podobnu skusenost???

Použi spray,napríklad Otrivin,Nasivin a podobne.Ak máš infekciu,musíš sa poradiť ohľadne antibiotík

Boli ste niekto na operácii u dr Vlastimila Višeka v Prahe?

Dakujem za odpoved…a ako zistim ci to je infekcia alebo mam len vyckat a pouzivat spreje a kvapky???

ak ti do dvoch dní nezaberú kvapky,potom sa nechaj vyšetriť u plastika ,ORL ,alebo u praktického lekára a v prípede,že sa to nezlepšilo ,žiadaj antibiotiká.

Na opravu mas narok zadarmo, po par mesiacoch. Ako dlho si po operacii? Nos odpucha a meni tvar niekolko mesiacov az rok.

ahojte,dnes som nasla tuto stranku. ja som bola uz dvakrat na operacii u jedneho chirurga, po operacii bol ten nos vzdy pekny,no postupom casu sa dostal do podoby, v akej je,bohuzial. idem tretikrat,viem ze je to dobry chirurg. Aj teraz bol velmi ochotny a mily ma vypocut a vysvetlit mi,preco sa mi nieco take s nosom stalo…Ja na neho nemozem povedat krive slovo.hoci je to ako to je,kazdy ma stavbu nosa inu aj reakciu na operaciu, niekomu sa podari vsetko na prvykrat,niekomu nestaci doslova ani na xty… dufam,ze konecne to dopadne tak , ako si to predstavujem.ale hovorim…na to,ze je to tretikrat, strasne bol mily,mal strasne dobre chovanie . videla som niektore,co tam boli s nosom a hlavne jedna baba-mala ho ukazkovy. hovorim o Gubovi,myslim si,ze je to dobry chirurg…a co sa tyka chyb chirurgov, urcite uz nejaka chyba sa stala kazdemu jednemu ,bez ohladu na to,kto to je…jeden moze urobit 99 dobry a 1 zly a prave ten vas moze byt ten 1. je to individualne,nie uplne vzdy je na vine len chirurg,hoci je pravda,ze niektori chirurgovia su neochotni…ale ak je chirurg spravny a chapavy, tak si myslim,ze nie je problem.to je moja skusenost

Ivka viem že sa nemusi nejaky nos podariť, veď nie su bohovia ale niektorý by mohli mať aspoň pochopenie a normalne sa znova porozpravať a nespravať sa potom ako k psovi na ktoreho začnu kričať že čo sa deje.
Neviem teraz ku komu mam isť ale asi skusim dr Maršala, zaplatim si radšej raz toľko ako v Ružinove ale aspoň budem mať istotu, že chirurg bude ľudskejši, veď pôjde o peniaze a vtedy je každy milý. To je hlavny dôvod a nie pacient.

Vies co to velmi zalezi od chirurga,jeho pristup je najdolezitejsi,ale mali by si to uvedomit aj oni,lebo takto si nerobia dobre meno a kazdy si povie na nich svoj ZLY nazor. Takze tym ich meno straca riadne hodnotu. Mna Guba velmi milo prekvapil tentokrat, som to necakala. Ten sa choval velmi pekne. A ty si bola u koho? Co mas na tom zle?

Ahoj kolko ťa vyšla ta platika?