Ja som po operácii trištvrte roka. už nedufam, že sa mi ta kosť zuži. Chcela by som ju po stranach zbrusiť trošku no neviem ani či sa to môže
Ja by som chcela isť na opravu nosa po inom chirurgovi k dr Žiakovi v BA, mate s nim prosim niekto skusenosti? Znamej čo ma dcerku robil razštep pery a velmi pekne len neviem ake robi nosy. Poradte prosim. A neviete či operuje iba v Ružinove? Ja by som šla za nim radšej niekde inde. Do Ružinova už nechcem ísť. Ďakujem
1140 Eur komplet so všetkým…
Ahojte, je tu prosím niekto kto bol u dr Hajeka v BA a je spokojný ? Ale naozaj spokojný!!!. Mam k nemu isť asi o dva mes. No neviem, mam nejaku zlu predtuchu. A čo ak nebudem spokojna? Aka je možnosť opravy? Alebo musim byť spokojna či chcem či nechcem? Čo potom? Malo by význam isť k nemu znova? Boli ste niekto u neho dva krat? Alebo viac? Ja chcem iba nornmalny prirodzený nos.
Rosi maš pravo na opravu, tak isto ako je to všase u iných plastických chirurgov. A myslim, že tento chirurg bude ochotný ti ešte pripadne upraviť nedostatky ak by vznikli alebo sa ti nebude ešte niečo pačiť na nose. Jedine neviem, či bude ochotný sa s tebou potom tak normalne rozpravať ako pred prvou operáciou, to neviem ľudia su všelijaky. Ale ak bude mať dobrý deň, tak snaď ťa normalne vypočuje a reoperácia dopadne dobre ak by bolo treba.
Prosim Vas kto je dobry plasticky chirurg na nosy v BB? mate niekto osobne skusenosti?
kto vie nieco o doktorovi Siskovi z Piestan alebo o doktorovi Pikulovi z Banskej Bystrice ake robia nosi ,boli ste spokojny?
Ja osobne nemam skusenosť, ale kamaratka bola u dr Červeňa z Novamedu v BB. Ma krasne nos spraveny, ja k nemu tiež pôjdem ale až keď našetrim peniaze
Ahoj,prosim o radau moja dcera chce ist na rinoplastiku nosa ma 18r,je velmi nestastna kto mi poradi dobreho lekara a kolko to asik stoji dakujem Slavka z Piestan
Ahoj prosim o radu mam dceru 17,5r ma hrbolaty a sirsi nos chcem ist s nou do TT dr,Marsal prosim mozes mi fakt potvrdit ,alebo poradit fakt dobreho plastika je mlada a nestastna dakujem Slavka
Ahoj,moja 17,5r dcera chce ist na operaciu s trochu hrbolatym nostejkom mozete mi poslat pred a po neake fotecky potesi nas to je mlada bojim sa aby sa jej to nepokazilo a je fakt ok ten mudr,Marsal dakujem Slavka
Stoji to asi od 600-1200 eur ako kde. Ale väčšinou je to okolo 900 eur.
ahoj Slavka, môžem ti odporučiť Maršala z TT, ja som spokojná, nemám žiadne komplikácie a nos je pekný a rovný z každej strany, ja som si ho vybrala na základe tohto portálu, pretože, každý ho chváli a myslím, že to má v rukách a aj ta opatera potom je super tam, ja som bola spokojná
ahojte,o mesiac mam ist k mudr.gubovi na plastiku nosa,mate niekto skusenosti?ci si to mam este rozmysliet:))
ahoj v stredu idem na konzultaciu k dr siskovi, ale v ba do medical centrumu ,som zvedava co mi povie uvazujem o plastike nosa.kAMARATKA TAM PRED DVOMA TYZDNAMI absolvovala plastiku prs a bola nadmieru spokojna…
Lenka v Pieštenoch je Siska a v BA je Šiška, dosť si ich mylia ak sa tam nedaju mäkčene
Siska/bez mäkčeňov/je lepší
Rosi chirurg musi mať pod dohladom operovany nos až do jeho uplneho zahojenia (to mi odpisal na mail jeden český chirurg) a v pripade problemov alebo (nesumernosti, zleho zrastenia…) sa robia reoperácie. Preto sa chodi na kontrolu napr po 3 mes., ak je treba, že je vidno nejaký problem hneď po operácii tak aj po pol roku niekde napr aj po roku, to zaleži od svedomia chirurga. Alebo by si si akože zaplatila za nesumerny alebo krivy nos do strany po operácii? Potom by bola zbytočna cela operácia aj peniaze. A ak by mal byť chirurg potom už k tebe arogantny tak, to podla mna nebude dobrý človek a pracu neberie važne.
Nesmieš mať problém
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci je Marsal naozaj taky dobry, ako sa vsade o nom pise. Mne padol termin u ineho chirurga, a zvazujem, ze by som isla k inemu a intenzivne rozmyslam nad Marsalom. Vychadza mi zo vsetkych zatial najlepsie.
Mate pripadne nejake fotografie pred/po?
Vdaka