Ahoj rada by som sa spýtala, aké to bolo, keď si sa prebrala. V akej anestéze Ti to robili? Ja mám ísť teraz 12. 01. 2011 a dosť sa bojím. Mala si veľa modrín? Dáva MUDr. Červeň aj tamponádu do nosa? A zaujímalo by ma, či si bola aj na výbere štichov a na kontrole a po koľkých dňoch. do BB to mám dosť ďaleko a ani netuším ako sa tam dostanem MHD, lebo na konzulátcii som bola autom.
Ahoj Silvia. Možno, že aj ja mám deravú prepážku, lebo vždy keď si ju odtrhnem, tak mi tečie krv. Ja mám po odtrhnutí na tej prepážke malú jamku.
Sasa to asi nebude jamka, ale dierka. Ja som si tiež myslela, že jamka ak som sa dotkla prepážky prstom ,ale nakoniec je to dierka. Skus si jemne dať vatovú tyčinku do nosa nahmataj si tú jamku a druhým prstom skús či cítiš koniec vatovej tyčinky na druhej strane. Alebo sa pozri s baterkou. Zasvieť si do jednej nosnej dierky a pozri sa do tej druhej, ak máš náhodou deravú prepážku je to dobre vidieť (take presvietene). Ja to sledujem skoro každý deň, či sa nezväčšuje ta dierka. :-). Skús teraz som zvedavá.
Silvia, vyskúšala som ten lampáš, ale nemám tam dierku. Mam krivú nosnú priehradku a tam kde je to miesto najviac oslabené, tak z toho miesta mi ide tá krv.
Aha, ale aj tak choď s tým k ORL aby si sa už netrápila. Ja to mám po septorhinoplastike a aj tak musím ísť znova na operáciu, lebo nos nemám v poriadku ani zvonka a ani zvnutra, a to som si za to ešte zaplatila našetrene peniaze, ktoré som mohla použiť na hocičo iné, ak by som vedela že takto dopadnem :-(.
Ahojte, bol niekto z Vas na rinoplastike v Martine? Uz dlhsie premyslam o platike nosa aj zo zdravotnych dovodov. Mam zuzenu prepazku. Zaroven by som si ho dala aj esteticky upravit. ORL doktorka mi odporucala BB, ale nekonkretizovala doktora. Ak mate nejake info, budem rada, ak date vediet. Dakujem.
Sasa, ja idem onedlho na operaciu na ORL do BB, tak sa tesim, ze mi daju nos doporiadku
Ahoj, ja som bola u Dr. Mládeka na operácii nosa pred rokom, operoval mi aj nosovú prepážku, lebo sa mi zle dýchalo nosom. Vôbec to nebolelo, len bolo nepríjemné dýchať prvé 2 dni ústami. Po týždni mi z nosa vybral také vložky. S výsledkom operácie som maximálne spokojná, ak chceš pošlem ti aj fotky.
Ahoj, zaujal ma tvoj prispevok, ja planujem ist ku Kovacovi vo februari, rada by som o tom pookecala ak mas cas.
Ahoj, ja sa tiez chystam ku Kovacovi, ak by bolo mozne a mala by si cas, rada by som sa s tebou o otm pozhovarala, dakujem krasne.
Ahoj stepi, prosim ta aj ja mam velky zaujem o tvoje info, idem k tomu istemu lekarovi, dakujem.
Silvicka, ja sa tiež chystám na operáciu prepážky, samozrejme mam obavy ako to dopadne. Chcela by som Ta poprosiť nepošleš my nejaké foto pred OP a po OP. Susinka4@azet.sk možeš aj nejaký kontakt na Teba. Ďakujem
Ahoj, mozem sa Ta opytat, bola si v celkovej alebo lokalnej anasteze? Co by si odporucala na zaklade vlastnej skusenosti? Ja mam posunutu prepazku a sposobuje mi problem s dychanim (jedna dierka). Dakujem vopred za odpoved, si zlata.
A chystate sa niekto na operáciu k dr Hajekovi? Alebo boli ste u neho na operácii?
Prosím Vás, komu ste pred operáciou nosa povedali, že idete na rhinoplastiku? Ja som to zatiaľ povedala len priateľovi a kamarátke, mám obavu povedať to rodičom i v práci.
Pedrita, ja som to zatial nikomu nepovedala, a o 2 mesiace uz mam termin. Radsej si to nechavam na poslednu chvilu, lebo urcite by ma skusali odhovarat od toho.
Niki, Tvoja ORL myslela Dr. Kovaca z Rooseveltovej nemocnice v BB. Je to ORL chirurg a ma atestaciu aj na esteticke upravy nosa.
Najlepší lekár na operáciu nosa je Dr. Pavol F. Dráč z Antolskej nemocnice v Petržalke- traumatológia, osobná skúsenosť. Pán doktor operuje aj spôsobom uspatia a zobudíte sa s nosom upraveným, len s prelepením a s dlahou. Bez akýchkoľvek komplikácii, nedáva žiadne tampóny do nosa, môžete voľne dýchať. Je to proste pán odborník a pán chirurg. treba si ho nájsť na internete- Interklinika. Má svoju ordináciu v Rači. Držte sa.
Ahoj Mika, mohla by si mi, prosím, poslať foto na email? U koho si bola na opke? Tiež sa rozhodujem, že pôjdem do BB, len neviem ku komu. Ďakujem za odpoveď. Lia
Dobrý deň, ja sa chystám na plastiku nosa k Dr. Hájekovi. Aj vy?