Plastika nosa

Andrea a kedy ideš na operáciu? Ja by som chcela ísť niekedy cez leto. Prečo si sa rozhodla práve pre neho? Ja preto, že robil nos jednej kamarátke a má ho pekný.

Pekne spravený nos ešte neznamená, že bude aj starostlivosť pri kontrole. Ale prajem vám a verím, že to bude dobre hneď na prvý kr8t a nebudete tam už musieť ísť.

Ahoj, tiež uvažujem nad rhinoplastikou na tejto klinike. U koho si presne bola? Ako to hodnotíš s odstupom času? Vedela by si mi prip. poslať fotky na mail? Veľká vďaka!

Onedlho mam ist na malu opravu uz k Dr. Cervenovi, prosim mate s nim len dobre skusenosti?

Ahoj, ja mam cerstvu skusenost s Dr. Cervenom, pred troma tyzdnami mi robil komplet nos po minulorcnej nehode. Zatial som spokojna, o mesiac idem na kontrolu. Je vyborny, ma odoperovanych asi 500 nosov.

Anka som rada, ze sa Ti nos paci a hlavne ma potesilo, ze mas prist na kontrolu. To potom aj ja urcite budem mat prist este na kontrolu super :-). Lebo ak by nieco, nemusim sa prist sama “prosit”.

Boli ste prosim niekto na operacii nosa u dr Trsku? Ake mate skusenosti s operaciou u tohto doktora? Dakujem

Takto nejako som dopadla ja po plastike, ktoru mi robil Mladek z NR. Profil zle, pretoze mi to tahalo do lavej strany. Ze on tam nic nevidi, ale na naliehanie mna samej mi spravil v lokalke opravu a vysledok bol nebadatelny, cele zle. Fotky z profilu nehrozili, tak som sa rozhodla ist znova na reoperacii k Jezovitovej do Pezinku. Uz som po zakroku a pomalicky odpucham, uvidime ako mi to odpuchne.

Mne sa zdá nezodpovedné, ak chirurg nechce už vidieť nos po odstránení dlahy ešte aspoň na jednej kontrole tak ako sa chodí ku všetkým chirurgom (to aby sa nikto nemal možnosť sťažovať ak by sa vám niečo na nose nepáčilo). A veta - ak by bol problém, môžte sa ozvať, tak to nie je pravda.

Vera ano, je to nezodpovedne, pretoze do troch mesiacov sa nos meni a potom zacinaju byt vidiet vselijake nedostaky ak vznkli pri operacii. A to by podla mna malo byt pod kontrolu a hlavne ak si to pacient aj zaplati. Este nie som na 100% rozhodnuta, ci k nemu pojdem, aj by som chcela, ale tento pristup ma trochu odrazda.

Ahoj Sisa, preco si sa rozhodla pre plastiku v BB? Ja by som tiez chcela ist, len neviem sa rozhodnut, ze ci do BA alebo BB.

Ahojte, prosim vas, kto ste po operacii nosa otvorenou metodou, cize narezanim medzi nosnymi dierkami zvonku, tak kedy ste mali tu jazvu taku, ze nie je skoro ani vidiet? Aj napr. po pol roku je ju stale vidno? Mam ist na reoperaciu otvorenou metodou operacie a bojim sa, ako to bude pod nosom vyzerat. Da sa to prekryt make - upom, kym jazva vybledne?

Ahoj som objednaná na konzultáciu do BB do Novamedu na rhinoplastiku. Chcem sa ťa spýtať, či sa dal zákrok vydržať a aké si mala bolesti po operácii. Ten pán doktor Červeň je naozaj dobrý? Môžem požiadať aj o to, aby ma operoval on. A čo narkóza. Chcem si dať spraviť nos, ale veľmi sa bojím narkózy a aj toho, že sa to nepodarí. Ďakujem.

Ahojte, nemate niekto skusenosti s MUDr. Ocenasom z BB?

Ahoj Lienka, ja sa tiez chystam na operaciu nosa Dr. Kostalovi a chcela by som sa spytat, ci by si mi prosim ta nemohla poslat fotecky nosa spredu a z profilu. Velmi by mi to pomohlo pri rozhodovani. email: mata1zuzula@hotmail.com Vrucna vdaka.

Ahojte, ak rozmýšľate nad plastikou nosa, jednoznačne môžem odporučiť Dr. Košťála, super prístup, krásny výsledok.

Bola som u dr. Kováča, som spokojná. :slight_smile:

Ja som bola u maršala na konzultácii, ale môj nos si vôbec netrúfol ani operovať, on zrejme robí len také ľahšie operácie, odporučil ma k inému lekárovi. Dala som si veľmi záležať na výbere plastického lekára a bola som na mnohých konzultáciach, podľa mna top lekári na nosy sú: Kováč a Košťál.

Ahoj Silvi, mohla by som Ta poprosit o zaslanie fotiek na e-mail z operacie? Tiez by som chcel vyzkusat Mladeka, len mam obavy.

Doktor Cerven - Novamed. Vyhladaj ho, uricte budes spokojna.