Plastika nosa

Som po operacii nosa a dvakrat sa mi podarilo celkom statocne si don buchnut. :frowning: Myslite, ze to bude mat nejaky dopad na vysledok?

Ako dlho si po operacii? Ak mas este dlahu alebo nejaky tyzden po odstraneni dlahy, tak ano, moze to mat nejaky negativny vplyv na zhojenie.

To sa podarilo aj mne a nic sa nezmenilo. Tak isto ked som bola mala, mamine som vrazila celou silou hlavou do operovaneho nosa po troch dnoch a nos ma nadherny aj po 20-tich rokoch. :slight_smile: Ale to je podla mna individualne, ale myslim, ze kazdy sa skor ci neskor buchne.

Mala som este sadru, dnes mi ju dali dole a neviem, nemozem to este hodnotit, ale dakujem vam za odpovede.

A kde si bola na operacii, a kto ta operoval? Si spokojna s vysledkom?

Ahoj, som velmi zvedava ako Tvoj nos vyzera po takom case, ked si este tu, mohla by si aj mne poslat foto tvojho nosiku? Aj ja mam ist k Marsalovi a strasne sa bojim. Dakujem moc moc, ak mi posles foto: Andy1901@azet.sk.

Sorry, nejako mi nefunguje mail tak davam dalsi: Molly84@azet.sk.

Ahojte baby, chcela by som sa vas opytat na nazor ohladne Dr. Marsala, totiz asi pojdem k nemu na operaciu. Som sa rozhodla, ale bojim sa velmi. Je tu niekto kto u neho bol? Mohli by ste mi poslat vase fotky a napisat nazor nanho? Velmi by mi to pomohlo. Dakujem.

Čauko, viem, že je Dr. Košťál veľký odborník, len problém je k nemu sa dostať, ako dlho si čakala na konzultáciu a následne na operáciu? A hlavne ma zaujíma aj cena.

Ahojte, taktiež zvažujem plastiku nosa, študujem v BB, tak by som sa chcela objednať tam. Poraďte mi prosím ku komu. Dr. Kovač či Červen?

Ahojte, mate niekto skusenosti s operaciou nosa u pana Dr. Cervena?

Ahojte, som skoro tyzden po operacii nosa. Bola som v BB u Cervena, zatial mam este dlahu takze vysledok som si este nevidela, potom dam vediet.

Ahojte, mate niekto skusenosti s dvoma operaciami naraz? Konkretne opka nosa a zvacsenie prs?

Ahoj, mozem sa Ta spytat ako dlho trva kym Ti daju dole sadru? A kolkokrat musis absolvovat kontroly po operacii? Pytam sa to, lebo nie som z BB. Dakujem velmi pekne a zelam krasny vysledok.

Ahojte baby, neviete ako dlho ma byt sadra na nose po operacii?

Ahoj Vierka. Prva kontrola je po cca 5 dnoch, to Ti vyberu tamponadu. Potom znovu o tyzden, to Ti vyberu stehy a daju dole sadru a daju Ti taky leukoplast a ten si das sama o 3 dni dole. A potom este o mesiac. Neviem ci je potom este kontrola, lebo ja som este neni tak daleko.

Mne robili nos, a aj ked to nebolelo, neviem si predstavit, ze by mi robili naraz aj prsia. Boli tam baby na prsia a tie sa ani nemohli pohnut, co ich to tak bolelo, tak neviem ci by si to vydrzala naraz. Ja asi nie.

Pred 8. dnami som bola na operacii nosa v Trnave, operoval ma Mudr. Marsal. Som maximalne spokojna s jeho pristupom a jeho starostlivostou. Mala som kompletnu, operoval mi spicku, ktora bola velmi pokrivena, odstranil hrb a skratil. Uz teraz vidim, ze je kratsi, s peknym tvarom a bez hrbolu. Konecny vysledok uvidim v pondelok po odstraneni dlahy. Este musim podotknut, ze to vsetko bolo bez bolesti aj po operacii, bez tabletiek od bolesti, iba 1. noc som si zobrala ibalgin na noc, hoci som citila iba miernu bolest hlavy. (Normalne by som si tabletku nebrala.) Najhorsie bolo spat s tamponadou v nose 2 noci a dychat ustami, to je vsetko. Dam vediet v pondelok aky je konecny vysledok. Marsala odporucujem kazdemu.

Urcite by mala zostat na nose aspon 10 dni, potom si ju mozes davat iba na noc, aby si sa donho nebuchla.

Laris, ja premyslam, ze si to rozdelim, lebo ma postrasilo zopar lekarok, ze je to vela naraz, ale zas kamarat chirurg plastik mi povedal, ze je to v pohode, tak neviem, premyslam este nad tym. A opka nosa ako? S vysledkom spokojna? Bolelo ta to potom, kedy si sa mohla normalne vratit do zivota? Viem, ze vela otazok, ale proste mam to za par, tak som zvedava.