No ja si to nemyslím. Čo sa týka operácie nosa, tak všetky sú na jedno kopyto. Profilovo sa mi nepáčia, už na prvý pohľad je vidno, že bol pod skalpelom.
Mali ste uz niekto modriny viac ako 2 tyzdne? Som po operacii, nos je super, lepsi ako som si predstavovala, len mam stale jednu tmavo fialovu modrinu a mizne pomaly. Co by mi pomohlo na to dat? Ma to este vyznam? Dakujem za rychlu odpoved.
Fuha, mne doktorka povedala, ze modriny bude mat tak akurat prvy tyzden, nanajvyse dva. A moja kamoska u nej nemala po tyzdni ziadne modriny. Zajtra idem na operaciu, tak sa modlim, bojim sa. Ale modriny mi fakt nebudu vadit, to je najmenej.
Ninka, dufam, ze opka dopadla ok. Mne tiez na lici zmizla modrina do 2 tyzdnov, len tuto fialovu som mala pod naplastou, ktoru som uvidela az ked som si dala dolu dlahu. Myslim, ze je to zriedkave, ak by som nemnala tuto, tak vyzeram uplne inak a spokojna. Daj vediet, ako ti dopadla opka.
Ahoj, chcela by som ist na operaciu k MUDr. Marsalovi, ale mam dilemu, kedze sa o nom moc nepise, chcem sa preto spytat, ci by si nebola taka dobra, a nemohla mi poslat Tvoje fotky pred a po operacii, a aj cenu, ktoru si dala za zakrok na moj e-mail mh03@zoznam.sk. Budem ti velmi vdacna. Ja potrebujem kompletnu velku upravu nosa, aj kost, aj churpavku a tak. A este ci ti to robili v lokalke alebo v celkovej anestezii? Ja sa lokalnej dost bojim.
Ahojte, prosim vas boli ste niekto na operacii nosa otvorenou metodou a teraz to lutujete? Ja sa bojim tej jazvy, mam ist na operaciu, kde mi rozrezu nos zvonka. Bojim sa toho ako to bude pod nosom vyzerat. Nechcem tam mat viditelnu jazvu, kde hocikto zbada, ze som mala robeny nos.
Ja som bola tiez operovana u Cervena, vsetko super, ale vysledok nakoniec nebol stopercentny, je to urcite lepsie ako predtym, ale vidno mi prechod medzi kostou a chrupavkou a nie je to rovne, ale nejak mi to zily netrha. Hovoria, ze to po operacii neboli, no mna to troska bolelo, tam kde mi kost robil. Pomaha na to Ibalgin a treba si kupit Wobenzym, aj ked doktor povie ze netreba, ale odpucha sa potom ovela rychlejsie.
Boli ste prosim vas niekto na operacii nosa v Interkliniku v BA? Chcela by som vediet, ci ste boli aj na kontrole napr. po mesiaci alebo po troch. Je to pre mna velmi dolezite, aby chirurg videl nos aj ked trosku odpuchne a nie iba vtedy, ked da dolu leukoplast.
Ahojte, prosím Vás má tu niekto skúsenosť s plastikou nosa v BB, Roosveltova nemocnica? Ďakujem.
Lucinda, tej jazvy sa vobec nemusis bat. Ja som bola otvorenou metodou operovana a jazvu vobec nevidno. Iba ak si zoberies lupu.
Ahoj, nasla som tvoj prispevok a chcem sa spytat, ci si bola v celkovej alebo lokalnej anesteze pri operacii nosa u Cervena. Ja idem k nemu o 2 tyzdne na operaciu a stale neviem, aku anestezu si dat, lebo sa bojim aj jednej aj druhej. A co modriny po operacii? Dakujem za informacie.
Mate niekto po operacii nosa nesumerne nosne kridla? Tie jamky? Boli ste aj na oprave? Ako to dopadlo? Alebo to mate vsetci rovnake?
Ahoj, ja som bola u dr. Kovaca pred 3 tyzdnami a som spokojna aj s pooperacnou starostlivostou, aj s vysledkom. Zmena je u mna viditelna, ale nos vyzera velmi prirodzene.
Ahoj kocky, ma niektora z Vas skusenosti s MUDr. Mariannou Zabavnikovou?
Ahojte, absolvoval niekto z vas teraz niekedy upravu nosa u Dr. Valdmana? Surne … neviem sa rozhodnut, kedze su na neho zle aj dobre odporucania.
Ahoj, chcela by som ist na plastiku nosa a nasla vela odporucani do BB na MUDr. Kovaca. Vies mi povedat, ako si spokojna a na zaklade coho si si vybrala jeho a prip. nejake foto? Dakujem, ada.
Ahojte! Chystam sa k doktorovi Marshalovi na plastiku prs a nosa. Mate prosim Vas niekto skusenosti s tymto doktorom? Zatial som nanho citala len chvalu. Dakujem.
Prosim vas, je tu niekto, kto mal po operacii nos navrchu hrbolcekovy asi 1-2 mm hrbolcek medzi kostou a chrupavkou a islo to rozmasirovat? Alebo to uz nezmizne ani po pol roku od operacie?
Ahojte vsetci, som 3 mesiace po operacii nosa. Bola som v BB u Dr. Cervena a chcem vsetkych, ktory nad tym zakrokom premyslaju posmelit a povedat uz nerozmyslajte a konajte, vysledok urcite stoji za to … lutujem tie roky, co som sa nevedela odhodlat. Da sa to uplne v pohode prezit. Navsteva zubara mi pripada horsia. Takze do toho a drzim Vam palce.
Ahojte, som rozhodnutá tento zákrok podstúpiť, len ešte chirurga nemám na 100% vybraného. Najprv som rozmýšľala nad dr. Gubom z ULK, lenže tam ma odradila lokálna anestézia. Takže teraz rozmýšľam nad dr. Hederom z Interkliniky alebo dr. Červeňom z BB. Väčšina by odporučila BB, ale keďže som z BA asi zvolím dr. Hederu. Uvidím ešte.