Plastika nosa

Ahoj Elena. Ja sa tam pravdepodobne chystam. Konkretne k dr. Hederovi. Ty si tam nakoniec bola?

Ahooj, tiez chcem ist na kompletnu plastiku nosa a zvazujem medzi Dr. Guba, Dr. Hedera (BA), a Dr. Maršal (TT). Nejake info o nich uz mam. Dohodnem si u nich konzultaciu a podla toho sa rozhodnem. Viem, ze v B. Bystrici su tiez 2 odbornici na nosy - Dr. Kováč a Dr. Červeň, ale asi to bude najskor ta Trnava, uvidim. Ak ma niekto s nimi osobne skusenosti, moze odpisat a poinformovat, ako to dopadlo.

No u mňa dr. Guba neprichádza už do úvahy, na LA nemám odvahu, ani nervy. Dr. Maršal robí tiež pekné nosy, aspoň podľa referencií a jeho galérii. U mňa zostáva dr. Hedera a dr. Červeň. Inak dr. Červeň robí nosíky aj v PK v IEM, takže netreba cestovať do BB.

Ahoj, chystam sa na operaciu nosa, nie som sice este sto percentne odhodlana kam, ale zrejme to bude tiez dr. Cerven. Chcela by som sa opytat, ako to na klinike v BB prebiehalo, ako to je z konzultaciou (aka dlha doba je medzi konzultaciou a samotnym zakrokom) a ako to je s kontrolami po zakroku. Za odpoved dakujem.

Ahoj Rory. Konzultacie v BB robia len v piatok. Ja som na nu cakala dva mesiace. Plati sa za nu 20 euro. Na termin operacie sa caka priblizne polroka. Da sa aj tak dohodnut, ze ak im niekto vypadne a nerobilo by ti problem ist na OP potom v priebehu par dni, tak aj tak sa da dohodnut. Nerozmyslaj dlho a odhodlaj sa, prajem pekny vysledok, papa.

Dakujem velmi pekne za odpoved, priznam sa, ze ma uplne zaskocilo, ako dlho to trva, ja som si myslela, ze od konzultacie budem na operaciu cakat mesiac maximalne dva. Tak teraz urcite uz nebudem tak dlho rozmyslat a pustim sa do toho co najskor. Este raz dakujem, pekny den.

Larissa este by som sa chcela opytat, kolko stoji u dr. Cervena celkova plastika nosa? Na internetovej stranke pisu od 465 - 830 eur. Možem sa spoliehat priblizne na tuto sumu alebo sa mam pripravit na viac? Dakujem.

Ahojte baby. Ja sa tiez chystam na opku nosa, uz som bola aj na konzultacii u dr. Marsala, a povedali mi, ze ked sa v decembri objednam na februar uplne staci a povedal mi tiez, ze celkova suma je 1200 euro zo vsetkym aj s pobytom v nemocnici aj s prevazami a vyberanim stichov. A tiez som na internete nasla sumu okolo 800 euro.

Ahoj petra, mohla by si mi prosim ta napisat nieco o dr. Marsalovi, ake mas z neho dojmy? Mojim “favoritom” bol dr. Cerven, ale po tejto informacii, ze sa u nho caka pol roka si nie som ista, ci tolko vydrzim cakat. No a druhym doktorom, ktory sa mi vidi ako vynikajuci chirurg je prave dr. Marsal. Ak by sa ti chcelo, nieco mi o nom a o klinike v skratke prosim ta napis, vobec sa neviem rozhodnut, dakujem.

Ahoj Rory, ja som od zaciatku uvazovala len nad dr. Marsalom pocula som na neho dobre referencie, je mily, konzultacia prebehla v poriadku, ale objednat sa musis u jeho manazera, ak si tam zavolas, su ochotny sa prisposobit, ja som si volala, aby som sa objednala a za tyzden uz som isla na konzultaciu. Porozpraval mi ako operacia prebehla asi za 15 min. som vyvalila 20 eur, ale inak v pohode pristup a treba sa rozhodnut co najskor, lebo v zime bude takychto zakrokov viacej ako v lete. Ako dlho uvazujes nad operaciou?

A vedela by si mi dat cislo na toho manazera alebo stranku, kde ho najdem? Ja uvazujem tak intenzivne a realne asi od minulej zimy, povedala som si, ze cez leto si najdem brigadu a nasetrim si na operaciu a na jesen pojdem pod noz. Chcela som k tomu Cervenovi, no ale asi budem musiet zmenit plany. Napisala som mu dnes meil, ze kedy by som mohla prist na konzultaciu, no ked napise, ze az o dva mesiace, tak sa ho asi vzdam a skusim Marsala. Ty sa chystas vo februari na operaciu? Nedal ti uz presny termin hned na konzultacii?

Nemáte niekto skúsenosti aj z Popradu, konkrétne s Dr. Potockou?

Máte niekto skúsenosť s Mudr. Ježovitovou? Bola som na konzultácii v Prahe u Mudr. Doležala, no on ma odbil tým, že mám pekný nos a, že keď tak, upraví mi ho iba z estetického hľadiska v komplet rhynoplastike. Vôbec nechcel počuť o mojej predstave malinkého nosíku. Je vraj výborný, ale robí to podľa svojho umeleckého cítenia. Tak teda premýšľam nad Mudr. Ježovitovou. Prosím poradťe.

Ja a moje tri kamošky sme asi pol roka po operácii a máme profily, ktoré každý obdivuje. A každá naša známa ide tiež k nej.

Ahoj, prosim ta, kolko ta u neho vysla plastika (celkovo aj s ubytovanim a anestezou)? A bola si v lokalke, ci v celkovej? Dakujem :slight_smile:

Iwuška, nemohla by si mi na mail poslať fotky pred a po? Veľmi by mi to pomohlo v rozhodovaní, chcela by som tiež ísť k pani doktorke Ježovitovej, ďakujem.

Lenka napíš mi mail, pošlem ti moje fotky.

Zdravím Ninka, mohla by si aj mne prosím poslať fotky pred / po operácii na môj mail? Budem veľmi vďačná. Mám už termín k mudr. Ježovitovej.

1 lajk

Ahoj ninka, nevadilo by ti, keby si aj mne poslala fotky na mail pred a po? Bola by som ti velmi vdačna.

Ahojte baby. V stredu som absolvovala operaciu nosa a prs u doktora Marsala. Nos mam este v dlahe a obviazany, tak som ho este nevidela, ale vyzera byt pekny. P. doktor je velmi mily a aj celkovy pristup po OP bol super. Ked dam dole dlahu, pisem ako to vyzera.