Ok ja sa uz tesim, ake to budes mat, lebo ja by som chcela ist k nemu na opravu po inom chirurgovi.
Ahoj Nikol, a prsia ako vyzeraju, si spokojna ake ti daval? Mohla by si mi poslat foto tiez rozmyslam nad nim. A kolko ta to u neho vyslo?
Ahoj Nikol, aj mna to caka, v stredu idem k dr. Marsalovi na konzultaciu. Dalo sa vydrzat dychat ustami? To ma desi, lebo to neviem! Ako dlho si mala tampony, kym si sa nadychla nosom?
Môžeš mi prosím poslať fotky nosa po operácii. Už dlho sa na to odhodlávam. Ďakujem ti veľmi pekne.
Ahoj Mary, uz si bola u niektoreho zo spominanych lekarov na konzultaciu?
Ahoj, u dr. Červeňa som dostala termín na konzultáciu až na 24.02., čiže termín operácie by som dostala niekedy na leto. Vtedy už chcem mať zabudnutú nejakú operáciu. U dr. Hederu som bola na konzultácii 18.10. a termín operácie som si vybrala na 05.12. Presvedčil ma svojím odborným prístupom a idem k nemu. Ty si už bol u Marsala?
Ahojte, dnes som bola na konzultácii u dr. Maršala v TT. Všetko mi vysvetlil a uz sme aj dohodli termím. O mesiac uz budem mat nový nos! V BB to trvá všetko strasne dlho ale v TT sa prispôsobia ako vy chcete. Ak je to mozné tak do 2-3 týždnoch idete na opku.
Ahojte, mate prosim niekto skusenosti s operaciou nosa u dr. Ziaka v Ruzinove? Dakujem.
Ahoj Janus, ja idem k Marsalovi na kozultaciu v pondelok a tiez mam obavy z tej tamponady, to bude asi pre mna z celej opky najhorsie. Budes v lokalke, alebo v celkovej anest.?
Lila ja budem v celkovej anes… Bude mi napravat aj prepasku aj kost. Aj dr. povedal, ze to bude neprijemne dychat ustami, ale co pre krasu nevydrzime? Ja ustami dychat neviem, takze si to neviem ani predstavit! A uz mas aj termin?
Ja vam baby tak zavidim, ze idete na operaciu k dr. Marsalovi, ja blba keby som mala rozum, mohla som ist aj ja k nemu na operaciu a dopadlo by to super, takto to osud zariadil uplne inak nos dopadol zle u neodbornika dr. Hajeka a budem do konca zivota lutovat, ze som si dala u neho znicit nos. Samozrejme on to netusi, kedze si pacientov nevola na kontroly, ked nos odpuchne.
Ahoj, este som u Dr. Marsala nebol, musim si na to najst cas. Ty si to teda rychlo naplanovala. Mohli by sme sa skontaktovat aj cez e-mail?
Ahojte, v stredu mám termín opky, napíšte mi prosím niečo pozitívne na povzbudenie, strašne sa bojím, či to dobre dopadne a či sa podarí pekný nos na prvýkrát :- (
Aj mna to caka Evi, neni si v tom sama a tiez sa bojim, ale ten vysledok bude stat zato! Teda aspon v mojom pripade to uz horsie byt nemoze! A ku komu ides? Drzim palce a urcite napis, ako to dopadlo a ci sa dala tamponada vydrzat, lebo z toho mam strach - dychat ustami!
Ahoj Jaja, ja idem k Dr. Potockej z KE a ty? Kedy máš termín?
Lenka nemas co zavidiet, ja som bola u Marsala a bohuzial mi nos tak odflakol, ze som musela ist po roku na reopku. V zivote by som k nemu uz ani na kontrolu nesla, ani zadarmo, za nic na svete…
Ahojte, máte niekto skúsenosti s dr. Gubom z ULK? Chystám sa k nemu na operáciu, zatiaľ som o ňom nič negatívne nečítala. Ďakujem
Ahoj, ja som bola na operácii u Dr. Marshala a som nespokojná - takže “super” by to nemuselo dopadnúť ani tam …
Ahoj, aj ja som s jeho prácou a aj prístupom nespokojná. Kde si bola potom na reopku? Dik
Ahojte, má niekto z Vás skúsenosti s reoperáciou?