Plastika nosa

Baby prosim Vas za kolko Vam asi odpuchla spicka nosa po celkovej uprave nosa? Dakujem

Ahojte, tak už to mám za sebou, v utorok som bola dať dole dlahu, myslím, že výsledok bude super, keď to ešte odpuchne. Držím palce všetkým, čo sa rozhodli zmeniť nos a hlavne Jaji - ďakujem za povzbudzujúce slová, nech ti to tiež dobre dopadne. Tamponáda cez deň v pohode, horšie to bolo v noci, keď musíš dýchať ústami, ale 3 dni sa dalo vydržať.

Evi, ako ti závidím, že už to máš za sebou. Mňa to čaká o týždeň. Dúfam, že aj ja budem spokojná s výsledkom. A tu tamponádu voľako vydržím.

Ahoj a tie tri dni po operacii to velmi bolelo?

Ahoj Marianna, nemusíš sa báť, mne aj Dr. ešte pred operáciou hovorila, že nos nezvykne bolieť a naozaj ani tesne potom ako som sa zobudila ma to nebolelo, iba troška zvnútra štípal nos.

Ninka, mohla by si prosím Ťa aj mne poslať na email darinabogarova@zoznam.sk fotky pred aj po? Vopred ďakujem. :slight_smile:

Ahoj, kde si bola na plastike? Ja idem teraz v piatok na plastiku nosa a uz sa zacinam obavat toho, ci to dobre dopadne a tak.

Ja som bola v Poprade, operovala ma Dr. Potocká z KE.

Bola si v lokalke alebo v celkovej narkoze? Ja sa neviem rozhodnut ako sa mam dat operovat.

Ahojte. Chcem sa spýtať, či ste mali po operácii nosa nejaké negatívne účinky, sposobené celkovou anestézou? Napr. vypadávanie vlasov, alebo niečo iné. Napíšte, kto máte takú skúsenosť.

Ahoj Nicol, ako to dopadlo, s nostekom si spokojna? Upravoval Ti aj kost a tvar nosa? Je nieco, co nebolo po operacii podla Tvojich predstav? Tiez planujem ist v novom roku na plastiku nosa k Dr. Marsalovi. Diky za odpoved.

Ninka, ak by Ťa to neobťažovalo, poprosila by som o fotky, vopred ďakujem. Ďakujem.

Ahoj Jozef. Nižšie čítam, že sa chystáš na operáciu k Dr. Marsalovi. Ja mam od tej mojej 6 týždňov. Vrelo odporúčam a ničoho sa neboj. U každého je to individuálne, ale ja som nemala po CA žiadne negatívne účinky. Bola som v Trnave (zrejme šikovný anesteziológ) a príjemne som si pospala. S celkovým výsledkom som velmi spokojná. Je to naozaj odborník. Tak držím palce :wink:

Mate niekto skusenosti s vyplnanim pooperačnych nesumernosti vlastnym tukom? Ja mam po operácii v kosti jamku a chcela by so si to dať vyplniť, no a niekde som čitala aj o tejto možnosti, iba neviem ake su s tým vyhliadky do buducnosti

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci neviete, ci ma budu musiet uspat alebo staci iba umrtvit, ked chcem len nos vyrovnat (po uraze) a zmensit spicku. Dakujem.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s MUDr. Trškom. Chcem ísť k nemu na plastiku nosa, ale nenašla som o ňom moc popísané. Za informácie vopred ďakujem

Ahoj. Budú ti s najväčšou pravdepodobnosťou upravovať skelet, takže určite budeš v CA.

Ahojte, prosim vas tie ktore boli u Dr. Kovaca Imricha na plastike nosa, ako ste spokojne? Citala som ze je dobry, rozmyslam este nad Dr. Dolezalom, len on je dost daleko preto by mi Kovac viac vyhovoval.

Kto sa chysta tento mesiac na operaciu?

Ahoj, ja som bola dneska operovaná. Meijlujem priamo z kliniky. Som 4 hodiny po operácii. Nebolí to. Robili mi celý nos a zužovali mi aj nosné dierky. Celkový dojem z operácie mám dobrý, síce toho ešte veľa nevidím, ale oproti predošlej operácii, pred 4 rokmi, mám o sto percent lepší pocit. Dúfam, že na mojich nových fotkách budem vyzerať už ako kočka.