Ahoj Veronika. Chcem sa ťa teraz z odstupom času opýtať (keď už máš určite sadričku dole z nosu ) či si sním spokojná. Ja som raz bola u Očenáša na jednej operácií a niesom spokojná (neni to rhinoplastika) iba taká meniašia úprava
Mary ahoj, prosím ťa si spokojná z dr. HEderom? nemohla by simi prosím ťa poslať foto na mail pred a po?
Ahojte, idem na nos k Dr. Cervenovi, ale mam strach, ci ist alebo nie. Prosim kto s nim mate ake skusenosti?
dakujem
Lujza
Ahoj, ak chces a potrebujes op tak chod.
Neboj sa nicoho Cerven je odbornik
Ahoj Nika, chcem sa ťa opýtať, koľko si zaplatila za tú operáciu a ako sa cítiš teraz po takej dobe. Aj ja som objednaná a tak som zvedavá. Poprosím ťa -tu je moja adresa. Ďakujem pekne. japerinka@azet.sk
Je to Váš názor a postoj k tejto veci. To, že sa niektorá rozhodla podstúpiť plastiku nosa, neznamená, že má zvrátené priority. Ja mám tiež pekného partnera a nie som zásadne proti zásahom na tele. Čo sa týka tej svadby, ja som šokovaná z toho, ako sa žena prestane starať o seba keď sa vydá. Akoby si povedala, že už ho má už je to všetko jedno a dá sa ostrihať na hríbika To len tak na margo… ja som samozrejme presvedčená o tom, že Váš manžel je spokojný aj s tým nosom. Priority sú inde. ale aj napriek prioritám a správnom rebríčku hodnôt sa chcem cítiť fajn a páciť sa sama sebe.
Ahoj Lujza. Dr. Cěrveň je vynikajúci odborník na plastické operácie. Operácia nosa ale nie je robota pre plastického chirurga, ale skôr pre ORL chirurgov. Nosy u plastikov dopadnú potom tak ako u našich celebrít-zle. Odporúčam ti rinoplastiku u prednostu MUDr. Sičáka z vojenskej nemocnice v Ružomberku. Robí naozaj pekné nosy, robil mojej kolegyni a nevie si ho vynachváliť. Ja som objednaná o 2 týždne a potom dám vedieť.
Ahoj Lujza. Dr. Cěrveň je vynikajúci odborník na plastické operácie. Operácia nosa ale nie je robota pre plastického chirurga, ale skôr pre ORL chirurgov. Nosy u plastikov dopadnú potom tak ako u našich celebrít-zle. Odporúčam ti rinoplastiku u prednostu MUDr. Sičáka z vojenskej nemocnice v Ružomberku. Robí naozaj pekné nosy, robil mojej kolegyni a nevie si ho vynachváliť. Ja som objednaná o 2 týždne a potom dám vedieť.
Taňa, nemaš uplnu pravdu. Ja som bola u ORL na operácii nosa a nedopadlo to dobre, teraz chcem isť na opravu k plastickemu chirurgovi.
Dada, tak ti držím palce, ale nemyslím si, že robíš dobre. Vieš, každý nos je iný a niektoré treba robiť viackrát, ale hneď ísť k plastikom… ja by som nešla. Tiež sa bojím, že po operácii sa mi nos uloží tak ako on chce a bude ho treba ešte doladiť, ale k plastikovi by som nešla ani na tretíkrát. No dúfam, že to ho spravia tak, aby si bola spokojná
Inak kde na ORL si bola operovaná?
Ahoj, ja by som si tirz chceka dat zuzit dierky ako to robia ? Boli to ? Mohla by si mi poslat foto pred a po prosim moc ti budem vdacna
Ahoj Jozef bol si uz u Dr. Marsala? Ako si spokojny? Zvazujem operaciu nosa a jeho som si vybrala ako doktora s najvacsim mnozstvom spokojnych pacientov. Dakujem Ti za odpoved.
Ninka mozem ta aj ja poprosit o zaslanie fotiek, velmi by mi to pomohlo. O Dr jezovitovej som pocula tiez same dobre veci a aj klinika vyzera super a pohodlne! Vrela vdaka! Barcacata79@gmail.com
ORL Antolska v BA. Nos mi robil 2x a nie je vôbec pekny, je hrboľaty a kriva špička. Nie ďakujem ja k ORL už nejdem plasticky chirurg niekedy tiež nos nespravi dobre ale tak ako aj u ORL tak aj u plastických chirurgov su dobrí aj menej dobrí odbornici, len teba najsť toho spravneho a dopadne to dobre či na ORL alebo na plastike.
Ahoj, chcem sa ta opítať kolko stojí takyto zákrok a ako dlho musiš byť v nemocnici a aky je najlepši lekar na upravu nosa. Zatial Dakujem
Hej počula som, že v BA sú celkovo takí “šikovní”. No hádam si vyberieš lepšie taraz a budeš s nosom spokojná. Ja idem zajtra, tak uvidím, že čo a ako
Ahojte, pripajam sa k Rory, aj mna pred 2 tyzdnami operoval doc. Dolezal a mozem ho odporucit, ludsky a profesionalny pristup.
Bola som na septorinoplastiku, som sice este trocha opuchnuta, ale uz teraz citim, ze sa mi lepsie dycha ako predtym.
Na zakroku som bola na jednodnovej chirurgii Centrum Kramare, a mozem to vsetkym odporucit. Personal prijemny, cena prijatelna, a hlavne ze clovek nie je tyzden v nemocnici.
Ahoj, kamarátke tiež robil noštek dr. Očenáš na plastickej chirurgii v Púchove a bola veľmi spokojná. Ak chceš kukni ich web - mgmmedical, môžeš im priamo aj zavolať, alebo napísať mail. Ja tam idem na augmentáciu, pretože k p. doktorovi mám dôveru.
Ahoj Tina, a kedy ides? aj ja chcem isť. Naozaj je to dobrý doktor? Prosím poradiť mi, ja ho zatial poznám len s diskusii. Ja mám isť v stredu na konzultačku.
Ahoj, aj si bola u nej? teraz zvazujem ja, ci ist k nej alebo nie. ale komentare ci diskusie som na jej pracu nenasla : (