Plastika nosa

Ahojte, ma niekto skusenost s MUDr. Ježovitovou? chcela by som ist na rhinoplastiku a ich klinika dava aj zlavy, a chcela by som to vyuzit, kedze si to moc nemozem dovolit : ( prosim poradte. dakujem

Na nose mi vybrali pred 3 rokmi zhrubnutú kožu a zostala mi po operácii pred špičkou jamka, prosim vas ma niekto skúsenosti s podobným problémom? dakujem

Ahoj Mirka, pls bola si u dr. Trsku na operacii? ako si dopadla? ja sa k nemu chystam. d.

Už davnejšie som tu písala o dr Hajekovi. Je mi ľuto že som o ňom písala nie v dobrom. Bola som veľmi nahnevana ale už sa na neho nehnevam. Pretože po rokoch som sa naučila ľudom odpuštať a mam ho tiež rada ako všetkých ľudi ktorí mi v živote ubližili. Odpustila som mu aj napriek tomu že sa mu moja operácia nosa veľmi nepodarila. Tiež je iba človek a každy v živote urobime chybu.
Vesele Vianoce Všetkým !

Ahojte chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s doktormi: Mudr. Hájek a Mudr. Fábry? Zvažujem ďalšiu operáciu nosa, keďže tá ktorú som postúpila v 18stich sa moc nevydarila. Mala som operovanú len mäkkú časť nosa a pri samotnej operácii mi zistili, že som ho mala v dectve zlomený a keďže som mala malý hrbolček, dohodli sme sa s doktorom, že mi ho zbrúsi, ale namiesto rovného nosa mám vyslovene hrbolčeky (roztrieštenú kosť) a ani zmenšenie nedopadlo podľa mojich predstáv. Na profilových fotkách nie je vidieť žiadnu zmenu.

Ahoj môžem sa opýtať na akej úprave si konkrétne bola a s čím nie si spokojná ? :slight_smile:
vďaka sa odpoveď :slight_smile:

Ahoj Silvicka, prosím ťa, neposlala by si mi foto na mail pred a po operácii, mám ísť na operáciu nosa tiež k MUDr. Mládekovi, bola by som ti moc vďačná, môj mail je: mirka.chnapkova@gmail.com
a tiež by ma zaujímalo po akom čase sa ti dalo vyjsť medzi ľudí, ďakujem :slight_smile:

Ahoj Ninka… nasla som si ta na fore aj ked si tam uz isala velmi davno chcem sa ta opytat ci si bola spokojna u doktorky jezovitovej s nosom? ja nad nou rozmyslam len sa bojim lebo jena tu pisala ze nos ma sice pekny ale ze ma posrate dychanie a musi si ist dat dalsiu operaciu prepazky ci co. Dakujem

Ahoj, Lucka dr Fabry robi nosy iba v lokake, to nevydržiš, pretože ja som mala reoperáciu nosa v lokalke iba male zbrusenie hrbolčeka ä u dr Hajeka) a myslela som že ma na tom stole porazi, vieš vtedy injekcie strašne bolia lebo v nose su už jazvy. A lokalka mi slabo zaučinkovala tak som citila aj rezanie (dosť to štipalo) a u dr Hajeka nemaš istotu či budeš mať nos navrchu hladky. Aj ked špičky nosa robi pekne.
Skus nejakeho ineho chirurga ktory ti da CA. Nad Antolskou nemocnicou ORL ani neroznyšlaj tam sa iba esteticke operácie nerobia.

Ahoj, robili ti komplet alebo len špičku?

Dobrý deń, dcéra chce ísť k MUDr. Očenášovi do Púchova na plastiku nosa, ako ste bola spokojná, dá sa porozprávať aj telefonicky ?

Adela ma hlavne rozum, na rozdiel od teba

Ahojte ak vam môžem poradiť a rozhodujete sa nad klinikou, nemocnicou, odporučam nemocnicu V Ružinove a neodporučam ORL na Antolskej. Je to velky rozdiel vo vysledku operácii, pretože na ORL nemaju esteticke citenie a či mate nos nakrivo, alebo škarede jazvy im je to jedno. V ružinove sa snažia aj detaili opraviť a su tam viacej zameraní aj na pocity pacienta a nejde im iba o peniaze. Chybu opravia zadarmo čo na Antolskej nie. Niektori ORL pracuju aj na sukromnych klinikach, pozrite sa vždy či nie su z Antolskej.

Ahoj Martina. Chcem sa ta opytat bola si u p. Jezovitej na konzultacii, potazne operacii. Ake mas na nu nazor, prosim Ta ak mozes napis mi. Chcem podstupit reoperaciu nepodarenej operacie u mudr. Juraska v KE. Dakujem.

Ahojček, zvažujem operáciu nosa u Maršala. Prosím môžeš mi napísať, prečo ti urobil zle tvoj nos? Som už pevne rozhodnutá, ale nedá mi reagovať na tvoj príspevok. Ďakujem dopredu za odpoveď, Alena.

Ahojček čítam tvoj príspevok, že si bola na operácii u Ježovitej. Je fakt dobrá? Nebola by si taká zlatá a neposlala mi foto na mail? alena.maty@post.sk. Zvažujem operáciu nosa a ty pôsobíš tak presvedčivo. Ďakujem, Ala

Ahojte, takže ja som absolvovala konzultáciu u Dr. Maršala. Prečítala som si o ňom všetko na nete a skutočne mi vyšiel ako jeden z najväčších odborníkov tu na Slovensku. Takže dojmy zo stretnutia :). Skvelé! Vidieť že je to odborník na najvyššej úrovni. Nedajte sa prosím zmiasť zo začiatku jeho kameným výrazom. Niekto o ňom písal, že sa mu zdal príliš odmeraný… Musíte si byť vedomí, že sa bavíte predsa s doktorom. Je dobré, keď sa ho veľa pýtate a on vám skutočne dôsledne a milo odpovie na všetko. Hneď mi povedal, čo treba urobiť a trpezlivo mi všetko vysvetlil. Z konzultácie som odchádzala presvedčená a vyrovnaná a to som tam prišla skôr s opačným dojmom. Takže plne mu dôverujem, zapôsobil na mňa ako človek a predovšetkým ako profesionál. Zaplatila som zálohu na operáciu a teším sa dopredu výsledku :). Chcem každého len povzbudiť a hlavne napísať, nech sa každý nehrnie len k Červeňovi. Nie je jediný odborník na SR. Ja som počula aj negatívne ohlasy na neho a nieje to tak, že len o je dokonalý… Držím palce každému a rada sa po operácii ozvem. Plne pánovi doktorovi dôverujem a teším sa opäť našemu stretnutiu. Verím že to zvládne, vyzeral skutočne že svoju prácu berie vážne a dôsledne. Na nete som nenašla negatívne ohlasy na neho, až na pár ľudí ktorým skôr nesadlo jeho prvotné odmerané správanie :). Netreba sa však báť komunikovať s pánom doktorom, je vážne milý a ústretový ;).

Ahojte. Máte niekto skúsenosť s Mudr. Ježovitovou?

Na pani doktorku som žiaľ nepočula dobré správy. Prezri si dôsledne referencie na ňu na stránke, kde sú referencie na lekárov. Tam nájdeš na ňu dosť nepekné vyjadrenia. Mala som pôvodne chuť ísť k nej, ale keďže patrí k ľuďom, ktorí si až príliš preveria ohlasy na toho ku komu idú a žiaľ natrafila som na nepekné veci. Prosto ak jeden doktor dokáže asi tri krát tak pokaziť, ako sa dotyční zmieňujú o nej na pár fórach, tak radšej nie k nej … Nikdy nevieš či nebudeš piata :(. Ja som si vybrala nakoniec pána doktora Maršala z Euroclinic. Potom sa ozvem. Na neho som nenašla negatíva a keď aj tak mierne skôr k jeho správaniu. Inak je to profík, študujem psychológiu a trošku do ľudí vidím a hodina strávená na konzultácii ma presvedčila o tom, že je perfekcionalista a to bolo vidieť aj na jeho rukách a vysvetleniach. Inak, je to pozitívny človek ;). Fakt som zvedavá, ako mi spraví môj noštek a nemám vôbec obavy :).

Ahoj aaa, no ja som našla napríklad aj na Maršala nie len chválu, Ježovitovú osobne poznám aj jej prácu, páči sa mi, čítala som aj knihu od nej a myslím si, že to je všetko za jedno, pokazí ktokoľvek, aj najlepším sa stane. Inak prezraď mi, keď si tú psychológiu študovala, že ako sa prejavuje perfekcionalista, hodilo by sa mi to pre moje vlastné posúdenie, je to super, ak to človek dokáže odpozorovať. Ďakujem a ozvi sa, keď budeš po.