Plastika nosa

Baby na 100 % doporucujem Euroclinic v TT. Mudr. Marsal je TOP a celkovo klinika je krasna a cely personal je skvely. Som 11 dni po opke a uz sa len vytesujem! A vobec nie je odmerany, je mily a naozaj povie vsetko na rovinu. Treba sa na vsetko pytat.

Julius Hajek. Dobry den. Mate prosim vas niekto skusenosti s panom dr. Hajekom? Mam zaujem o zmensenie nosa.

Ahoj, ja som objednaná 29.06.2013 na plastiku nosa ku Červeňovi. Mohla by si mi dať zopár informácií? Ako prebiehala operácia, aká bola dlhá rekonvalescencia a viditeľné opuchy? Vopred ďakujem za odpoveď.

Ahoj, ja som 29.06.2013 objednaná na plastiku nosa (len vyrovnanie, lebo ho mám trošku do jednej strany) a začínam sa veľmi báť. Mohla by si mi dať zopár informácií ohľadom operácie? Priebeh, rekonvalescencia, ako dlho boli viditeľné opuchy a či si okolie všimlo zmenu? Strašne sa bojím, bojím sa aj výsledku, ale aj narkózy. Vopred vďaka za odpoveď.

Ahoj, ak by ti to nerobilo problém, mohla by si prosím ťa poslať fotky pred a po aj mne? Rozhodujem sa, či operáciu podstúpiť alebo nie. Bojím sa, že nos dopadne ešte horšie ako je… Ten môj nie je škaredý, tvarovo je pekne rovný, ale z profilu je “mohutný”- veľký… Ďakujem… Mail: stopky@yahoo.com

Ahojte, máte niekto skúsenosti s MUDr. Doležalom? Počula som o ňom aj chválu ale aj kritiku. Som k nemu objednaná na konzultáciu 13.08. Alebo neviete mi poradiť niekoho dobrého v blízkosti BA? Ďakujem.

Ahoj. Ja som akurat treti den po septorinoplastike u MUDr. Dolezala. Chod na konzultaciu a sama sa rozhodni.

A si spokojná? Chcela by som počuť skúsenosti iných s týmto lekárom aj keď rozhodnutie je potom na mne.

Ci som spokojna ti napisem neskor. Skor mi vadi, ze mi nevysvetlil ako sa mam teraz starat o nos. Co vsetko mozem pouzivat a co nie. Kedze je teraz take teplo, tak sa to podla mna aj horsie hoji. Uz by som si vybrala iny termin.

Ahojte baby, idem na konzultaciu k Mudr. Cervenovi na korekciu nosa. Mam ale obavy, ci som si vybrala spravne. Strasne by som chcela vidiet jeho pracu aspon kusocek nosteka. Viem, ze ma velmi dobre recenzie. Ale aj tak by som chcela vidiet jeho pracu. Tak Vas prosim, kto bol u neho, nech mi posle fotku nosteka. Samozrejme ze iba nos. Dufam, ze sa tu najde nejaka mila osobka a podeli sa s mojimi obavami a tak mi posle fotku, Dakujem pekne. Posielajte prosim na jarus34@azet.sk

Ahojte, ja som už objednaná na rhinoplsatiku k dr. Červeňovi, ale chcela by som vedieť, či ste niektorá už bola na plastike nosa a zároveň aj na zväčšení pier. Dá sa vôbec kombinovať 2 zákroky naraz? Bola by som moc moc vďačná, keby ste niekto k tomu dačo vedel. Rozmýšľam iba nad hornou perou, aj dr. Červeň spomenul, že je užšia, len vtedy na konzultácií som mala toľko otázok na neho pripravených, že som sa už k tomu zabudla vrátiť.

Ahoj prosim ta kolko si cakala na konzultaciu u dr. Cervena a nasledne na opku?

No ja som na konzultáciu čakala dobre vyše pol roka ale na operáciu pôjdem za chvíľu. To bolo také šťastie, že sa im zrovna uvoľnil termín, tak mi ho ponúkli. Takže od konzultácie to budú 3 mesiace.

Ahojte, som par hodin po operacii nosa … vobec to neboli, mozno sa vam bude horsie dychat len ustami, ale da sa to. Ak mate otazky, sem s nimi. Operoval ma MUDr. Cerven.

No to máš super, že si už po a koľko ťa to stálo? Robil ti celý nos alebo len špičku?

Robil mi cely nos, uplne v poho.

Ahoj, ja som bola u Mudr. Maršala v Trnave a bohužiaľ nie som spokojná. Nos mám ešte v horšom vstave ako bol. Bola som na rhinoplastike. Kostička mi trochu narástla a celý nos mi ako keby ovisel. Špička nosa sa mi predĺžila skôr vyzerá ako chobot. No hrôza. Ak budeš mať po operácii mohla by si mi poslať foto nosa. Možno mne sa to zle zahojilo. Lebo zvažujem nad druhú operáciu. Ďakujem. Dúfam, že nevadí, že tykám.

Ja som s jeho správaním nemala žiadne problémy. Problém bol v tom, že mi dovrzal nos. Vyzerá zle. Kostička dorástla a špička nosa zhrubla. Nos sa mi skrátka predĺžil. Zvažujem nad druhou operáciu, ale to už si chcem vybrať iného dr. Ak by sa dalo, neposlali by ste mi foto pred a po zákroku na mail? Ďakujem.

Ahoj ja chem isť na opku pŕs a nosa spolu. Neviete či je to lacnejšie? Iba jedna cena z lôžko, jedna anestéza…

Ahojte, ja som bola na rine u MuDr. Marshala pred 2 mesiacmi a som velmi spokojna. Moj profil bol atypicky, hoci nebol zlomeny ani ziaden hrbolcek som nemala, no od korena bol privysoky a prepazku som mala predlzenu, takze si ho nik ani nevedel predstavit v peknom tvare… A vysledok?.. Prednedavnom som bola v zrkadlovom bludisku, kde som sa zastavovala na kazdom kroku a ten pocit z pohladu na moj rozkosny horenosik bol neopisatelny… normalne som sa zalubila do svojho profilu:) !