Plastika nosa

Boli ste už niekto na operácii nosa štvrty krat? Ja musím ísť štvrtý krat ale už ma to vôbec nebaví len chcem vyzerať normalne :frowning: Poradte mi nejakeho dobreho chirurga prosím ten môj mi nedokaže spraviť normalny nos, nechapem to. Jednoducho nechcel spraviť, nespravil a už ani nebude chcieť. Mna nebavi žiť s nosom nakrivo a z každej strany inakšim len som stale doma zavreta a nič ma nebaví :frowning:

Ahoj Majka, ja pôjdem asi tretí krát…Napíš ak chceš na tara33@centrum.sk Pa

Tara33 a ku komu by si chcela isť tretí krát? K tomu istému čo prve dva razy?
Niekedy mam taky pocit, že keď sa operácia nevydarí na prvy krat tak dalšie pokusy u toho isteho chirurga budu minimalne k zmene k lepšiemu, alebo žiadna zmena, radšej je už arogantný a neochotný aby sme si mysleli o nom len to najhoršie a aby sme boli nutený isť inde lebo pokazene sa da ťažko opraviť tak nech je to na druheho, keď to pokazí ešte viacej. A ten prvý sa tomu vyhne. “Super” život a to som chcela mať iba pekný nos ako hocikto iny.

Čaute pred tromi mesiacmi som bola u dr Kovača v BB a mam nadherný noštek aky som vždy chcela, ak sa rozhodujete nad tými opravami skuste jeho, on robi iba nosy tak musi mať veľa skusenosti. Je to aj ORL takže vam aspoň nepoškodi dýchanie.

ahoj Miška. nechcem ťa otravovať ale tiež sa rozhodujem pre pána kováča a tvoja pozitívna skúsenosť ma o niečo viac utvrdila že asi bude tou správnou voľbou. nevadilo by ti kebyže mi pošleš fotky pred a po operacii?? velmi by si mi tym pomohla.napiš mi prosím na moj e-mail ladyswanny@hotmail.com dakujem

Ahoj Majka. Prvé dva razy som bola u toho istého. Teraz som chcela Dr. Kováča, ale stále váham a mám strach. Tiež som čítala na jeho prácu sťažnosti… tak neviem.

A nechceš ísť k Maršalovi? O tom sa tu pekne písalo :slight_smile: Ja asi k nemu pôjdem, lebo do BB ku Kovačovi je daleko, nemam take možnosti, že autom s niekym odtial…

Aj ja mám do BB dosť ďaleko /skoro 3 hod./ Ano o Maršalovi som tu už niečo čítala, ale ja ti mám už taký strach, že neverím už nikomu.Tebe čo pokazili?

Prepač, že ti nepíšem na mail ale mam tam svoje meno šak chapeš :slight_smile: Po prvej operácii som mala nos nesumerný a z každej strany inakši s hrbolčekom, pri druhej mi spravil minim. zmenu a ostatne neopravil, lebo som mu nepovedala presne všetko a pri tretej z dôvodu znova skoro žiadnej normalnej komunikacie medzi nami mi jednu vec opravil a druhu pokazil a tretiu zase nechal tak, takže hrbolček a nos z každej strany iny mam nadalej.
Ja som asi v takej situacii ako XXX čo písala podomnou. Namiesto toho aby spravili pekný nos a riešili tie problemy čo vzniknu tak sa potom chovaju ku nam ako k handre čo už pre nich nič neznamena. Načo potom šli študovať toto povolanie keď maju k tomu takýto pristup? A ani netušia ako sa citime či nam to život zlepšilo alebo zhoršilo. Aha načo šli toto študovať? Pre peniaze, ktore im dame a dovidenia viacej ho už nezaujimame. Taka som naštvana toto som v živote nečakala keď som sa dala na tuto operáciu :slight_smile:

Miška ja sa mu už tiež začnem vyhýbať radšej na 200km. Už som sa ho začala báť. A dufam, že v živote nebudem musieť isť do ružinovskej nemocnice s nejakým urazom, alebo nebodaj moje buduce deti.

Ale veď každy mame svoje dni :slight_smile: a určite tam maju toho veľa

Kto ste boli u dr Maršala v Trnave na operácii nosa tak ste šli domou v deň operácie? Ak ano tak večer?, alebo až na druhý deň? ja si to neviem predstaviť isť po narkoze domou v den operácie. Už som bola dva krat v celkovej a vždy mi bolo na nič.

A ako prebiehalo hojenie? Koľko ste bola hospitalizovaná? A čo cena?

Vierča skus sa opýtať, alebo si prečitať niečo aj na tejto teme ram sa dievčata dosť bavia o operáciach a hlavne je tam väčšina čo bola u Kovača :slight_smile:
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie? - Fórum - ZDRAVIE.sk

Dali by ste si zbrusiť asi 3mm vystupeny hrbolček na nose po operácii? Alebo by ste to nechali tak. Neviem či kvôli takej drobnosti môžem otravovať chirurga. Ale chcela by som mať nos pekný bez hrbolčeka keď už som sa na to dala. Čo by ste robili vy? Nechali to tak?

ak by mi tam ta ‘drobnost’ este vadila tak by som si ju urcite dala zbrusit nech si chirurg mysli co chce…pre vlastnu spokojnost a to ci ho tym budes otravovat??nad tym vobec nepremyslaj .

Vieš, lebo jemu sa pačil no ale čo sa páči jemu sa nemusí aj mne no nie? Nie je to moc vidno iba zblízka ale je tam. A tak ho asi budem musieť otravovať znova :slight_smile: A maš pravdu je to môj nos a ja s nim budem žiť do konca života tak nech si myslí o mne čo chce.

Moja operácia nedopadla dobre ani na tretí krat čo mam teraz celý život preplakať a nikam nechodiť? Alebo to mam ešte raz risknuť ale už u ineho chirurga? Už sa bojim ešte viacej ako prve tri razy. A to som môjmu chirurgovi tiež verila.

Ja som mala nos operovaný pred dvomi rokmi u Dr. Šišku, môžem sa len poďakovať mojej známej ktorá mi ho odporučila- som naozaj veľmi spokojná s operáciou ktorú odviedol. Odporúčam ho aj ostatným, pracuje v Blave na Bajkalskej ulici.

Ahoj Danica ja sa neviem rozhodnúť ku komu mam isť na opravu, neposlala by si mi prosim ťa fotku tvojho nosa ? Ďakujem
leasss@azet.sk