Plastika nosa

A ešte niečo, on robi aj v celkovej anesteze alebo iba v lokalke?

Ahojte.Moj brat chce ist na plastiku nosa,lebo si ho v detstve zlomil a nikto tu nepise,ci to boli?Kolko sa to hoji?Ako dlho ste boli v nemocnici?Niekto z okolia ke?Ale aj vseobecne odpovedzte na moje otazky.PROSIIIIIM!A DAKUJEM!:slight_smile:

Ahoj Denisa.Citala som tvoju spravu.A chcela by som sa ta opytat,ze si uz bola na operacii nosa?A u koho?U Marsala v Trnave?

Lucia.vies mi povedat,ze dr.Kostala kde ordinuje,lebo to neviem.

Svetlana,kde ordinuje dr.Kostala?A vedela by si aj mne poslat foto na FLOWER@mail.sk Dakujem

Z nemocnice môže isť domov na druhý alebo tretí deň. Neboli to vôbec teda aspoň mna nič nebolelo. A hoji sa to asi pol roka, ale dlahu mu daju dolu po dvoch týždnoch a už môže normalne fungovať len bude ten nos citlivý na dotyk asi 3 mesiace a mierny opuch bude tiež asi 3 mesiace. Mna operovali v BA.

Ahojte baby.Vedeli by ste mi poradit ktoreho doktora by som si mala vybrat?Rozhodujem sa medzi dr.Marsalom,dr.Kostalom a dr. Cervenkom.Mate s nimi skusenosti?Napiste mi prosim,prosim.Alebo viete doporucit niekoho lepsieho???Moj mail je FLOWER@azet.sk Napiste prosim.MOzete poslat aj fotku.Dakujeeeeeem.

Ahoj Ethel.Uz si bola u Marsala?Aky je?

Ahoj Dino nižšie som si prečitala tvoj prispevok, zda sa mi to neuveritelne, že sa môže niečo take stať. Napíšeš prosim na akej klinike si bol operovaný? A bolo by dobre napísať aj meno, nech sa uvedomí ten doktor, že my im jednoducho veríme a oni niektorý takto sa potom zachovaju a nepriznaju chybu ani za nič, bolo by to pod jeho uroveň asi aby povedal, že sa to nevydarilo… Ďakujem a nech sa ti to tentokrat podarí, určite to bude dobre.

Ahojte je tu niekto komu zostala po operácii jedna strana nosa nad nosnou dierkou prepadnuta a druha rovna? Ako vam to upravovali? Potrebujem to vedieť, kto bol už v takejto situacii pretože môjho chirurga sa to nemôžem opýtať prečo to tak mam :frowning:
Ako vam napr spravili taku jamku aj na druhej strane?

Ahojte kto ste prosim boli na operácii u dr Hajeka? Chcela by som isť k nemu na operáciu, ale nie som si istá. Ďakujem.

Ahoj ja mám tiež takú priehlbinku na jednej strane. Dosť ma to štve. Je to vidieť najviac keď je nos iba troška mastnejší a dopadá naň svetlo. Mám už po druhej opke a stále to nie je 100%. Pôjdem teraz niekedy na kontrolu po pol roku a som zvedavá čo povie doktor… Asi zasa, že to nič nieje a nos je ok. Uvidím.

Ahoj Tara33 daj mi potom prosim vedieť čo ti na to dr. povedal, a či a ako ti to bude opravovať, teda ak bude. Dakujem
Ja od kedy som bola na tejto operácii tak musim mať len slzy v očiach keď si spomeniem na to, ako sa doktor už choval arogantne a neochotne keď som si to chcela dať upraviť a mať to pekne (samozrejme neopravil mi to) Mohol mi vkľude vysvetliť ake je tam riziko ak nejake je a či sa to da alebo môže ešte upraviť alebo povedať normalne že nie lebo by sa to nemuselo vydariť, alebo povedať, že to nie je ani vidieť a nikto si to nevšimne, ale každy ma svoj štýl spravania a ani si neuvedomuju ako niektorý tým spravanim ubližuju, veď už sme si dosť v živote zažili s takým posraným, škaredým nosom od prírody, tak trochu slušneho spravania aspoň zo strany chirurga by sa zišlo.

Ahoj Jojka. Ja som mala tú priehlbinku už po prvej opke a už vtedy hovoril že to nič nie je. Potom ma reoperoval, ale kvôli inému problému. Predpokladala som, že mi upraví aj toto. Nestalo sa a naviac k priehlbinke pribudol “pásik”. Tak neviem či to vôbec ide opraviť… Ked chceš napíš mi na mail tara33@centrum.sk môžeme vymeniť aj foto.

Milá XXX, z etického dôvodu by si nám mohla meno dotyčného “odborníka” prezradiť, aby sme sa mu mohli vyhnúť a tým predísť komplikáciám aké postretli Teba. Bolo by to k nám všetkým tu v diskusii celkom fér nemyslíš?

Myslim, že sa treba niekedy zmieriť s tým, že nos po operácii nikdy nebude taky dokonaly a pekny ako nos od prirody. Bude to “iba lepšie” ako pred tým. Ja mam robený nos 3x a aj keď ho mam stale s hrbolčekom navrchu, ktorý sa mi spravil po tretej operácii a z každej strany inakší, budem si na neho ešte dlho zvykať, na taky nedokonaly ako je teraz, pretože pred operáciou som ho mala iba s hrbolčekom, teraz ho mam navyše z každej strany iný. Ale vždy si poviem, že je to lepšie ako predtým a a už mi nikdy nikto (teda dufam) nepovie že aha ide hrbatý nos, ako to bolo vždy v škole.

ahoj, tiez som zvazovala upravit si spicku nosa u Gubu , ale uz som zmatena zo vsetkych hodnoteni aj ostatnych chirurgov…asi na nikoho nie su iba pozitivne referencie…asi si treba vybrat iba najmensie zlo , ale bez vlastneho posudenia je to tazke… preto ta chcem poprosit , ci by si mi mohla poslat foto nosa na jajka1@pobox.sk dakujem pekne

Prečo sa niektorým chirurgom musí povedať, že chcete mať nos z každej strany rovnaky, sumerný? Veď to by mala byť samozrejmosť, kto by chodil s nosom z každej strany inakšim? Ja som to svojmu chirurgovi nepovedala, bolo mi to trapne veď on určite vie že to chcem aj sumerne, ale nechal mi ho jak naschval z každej strany iný. Nechapem to, asi si nedal zaležať, keď som mu nepovedala, že to chcem súmerne. Myslel si že mi to nebude vadiť. Ja sa už bojim ďalšej operácie, ale ani nechcem takto chodiť po ulici asi to ešte risknem, čo už.

Ahoj,ja by som ta chcela poprosit o fotku tvojho nosa pred a po operacii u Dr.Sisku vopred moc dakujem

Poraďte mi prosím nejakého dobrého chirurga, ktorý robí prirodzene nosy aby nebolo vidieť, že je robený, nejako umelo… a ktorý sa aj zaujíma či je všetko v poriasdku aj po pár mesiacoch a ak by som mala problém, bol by ochotný ho riešiť ale nie arogantne, tak normálne vkľude, pretože ak by som mala nejaký problém čo by sa mi ešte nepáčil na urobenom nose nechcem zažiť to ako tu už hocikto písal. Že už nepôjde o peniaze… Mam strach už zo všetkých chirurgov po niektorých člankoch čo som si prečitala. Ďakujem pekne