Plastika nosa

Zabudla som dopísať, že najlepšie niekoho z BA. Dik.

Mimi tak to asi budeš musieť isť do USA, keď som si pozerala videa na nete tak to je ina starostlivosť. Ako sa ten chirurg tam zodpovedne na ten urobený nos pozeral, keď dal dolu dlahu či je súmerny, rovný… to ja som nezažila.
Tu u nás je to asi len špinavý biznis na peniaze a ak sa ti niečo po operácii nepači neopovaž sa ozvať, inak budeš znašať už len arogantné spravanie. Radšej potom skus isť inde. Je to škoda, že podla jednej mojej skusenosti už tak považujem všetkych, ale verim, že nie su vštci taky, len sa tiež bojim už aj niekoho niečo opýtať.

Caute baby.Nemate nahodou niektora skusenosti s interklinikom?Chcem si tam dat urobit nos ale neviem aki su.Tento tyzden som tam bola na konzultacii ale mala som pocit ze si s doktorom nerozumieme.Tak neviem.Ak mate nejake skusenosti tak mi prosim napiste na mail: hanny254@azet.sk.Dakujem.

Boli sie niekto na operacii nosa u dr Maršala v TT? kedy ste šli odtial domov? A on robi nosy ina v lokalke? Alebo aj v CA? Dakujem moc.

Ahojte, boli ste niekto na operacii nosa u p. Gubu? Idem tam za cca 7 dni a bojim sa ako to dopadne. Ake mate s nim skusenosti? Alebo poculi ste o nom nieco? Idem do lokalnej a hrozne sa bolim

Lucy neboj on je fajn kamaratka u neho bola a je spokojna. Nevynada ti ak sa ti niečo na nose nebude ešte pačiť a budeš chcieť opravu.

Kolko krat ste boli najviac na operacii nosa? Ja musim isť už šiesty krat, vždy po roku samozrejme a vždy som bola u toho isteho chirurga. Už ma to nebavi, stale mam nos nesumerny… Kolko krat sa vobec može nos operovať za život?

to by si mala nam dat vediet kde a u koho, aby sme sa tomu vyhli. ja chcem iba jednu a poriadnu operaciu. toto urcite nechcem, co prezivas

Ahojte mate niekto prosim nejake skusenosti s dr Hajekom? Ďakujem

ahojte,ja mam 14 a chcem si dat urobit nos…od kolkatich mozem?? aj ked mam 15??? dakujem

Až od 18 keď je ukončeny vývin tvarových kostí, skôr ťa nikto operovať nebude.

AHOJ Ethel bola si uz u dr.Marsala, aky je??? mozes mi poradit??

Petra a 111 ešte som za nim nebola vlastne som ešte nikde nebola. Maršal vraveli tu na fore, že je dobrý len sa bojim toho isť domu v den operácie alebo hned po operžcii. A neviem či on robi vôbec aj v CA, lebo ja chcem CA nie lokalku.

Maria ja som mala plány isť na vysoku školu s pekným nosikom a hlavne sebavadomim, ktore mi na ZŠ zničili a začať nový život. Ale nič z toho sa v najbližšich rokoch asi neuskutoční.

Ahoj Naty, ja idem k dr.Marsal na operaciu za mesiac,mas s nìm dobrù skusenost??? daj mi vediet ahoj!!!

Ahoj, ja plánujem “zatiaľ tretiu”. Naozaj by ma zaujímalo u koho si bola. Tvoj doktor ťa operoval vždy ochotne? Ja plánujem ísť teraz k niekomu inému. Dúfam, že nie k tomu tvojmu.

Maria ešte by som chcela upresniť, že ja som u neho ešte nebola, chcela som a chcela som isť aj k hocikomu inemu napr Hedera, Trška, ale mam strach vela sa tu popísalo o zlych vysledkoch neviem sice od koho ale, tak to radšej odložim a pojdem ak budem na 100% rozhodnuta a budem mať dôveru v chirurga.

ahojte…dnes som sa bavila s dr.T.,a povedal, mi ze on neoperuje v ruzinove,ale na inych dvoch miestach a mohlo by sa to vsetko vysplhat do sumy okolo 150eur,konkretne robenie nosa…tak neviem,zda sa mi ze ovela menej to je v ruzinove,ale zrejme sa neda vybrat konkretny lekar na tento ukon,pretoze dr.T.,tam napr.,nie je…vraj…ale nic proti nikomu nemam!ale ako si niekoho vybrat ked idete do ruzinova prvy krat?to je problem,ked som ani ja nevedela,koho vlastne hladat a bola som iba na prijme kde bol iba jeden lekar,ktory zapisal,co chcem,vypocital kolko zo bude stat a dovi…nic viac k tomu:ci mam moznost vyberu,alebo kto ma bude vlastne k tomu datumu operovat…ak tam niekto bol,dajte mi prosim vediet,ako ste poziadali o dr.ktoreho by ste chceli,rep.,vyber dr.,vy sami…da sa to vobec?

Dina235 ono je to tak, že ak chceš isť ku konkretnemu chirurgovi tam, tak zavolaš sestričke do ambulancie a ona ťa k tomu čo si vyberieš objedna. Ja som volala na vratnicu, to čislo na vratnicu som mala zo stranky ružinovskej nemocnice-klin.plas. chir. a tam mi povedala čislo do ambulancie a tam sa už len opýtaš kedy možeš prísť za určitým chirurgom… Ani ja som sa v tom nevedela vyznať, kedže na ich stranke nie su vypísaní všetci chirurgovia kedy ma ktorý konzultačne hodiny.
Niekomu je jedno kto ho bude operovať tak, keď tam prideš a kto je akurat v ambulancii tak bude aj operovať.
Dam ti čislo do ambulancie ak chceš: 02 48234808
Snaď som Ti trochu pomohla. Už maš aj termin operácie?

Ešte niečo, ty tam môžeš prísť napr v hociktorý deň napr o 12:30 a povieš dolu sestričke, že si prišla napr za dr Minarovjechom, ak nahodou nebude operovať, alebo bude v budove, tak ti ho sestrička zavola do tej ambulancie. Ale môže sa stať, že tam akurat ani nebude, lebo skoro všetci pracuju aj na rôznych sukromnych klinikach.