Ahojte. Mam 18 rokov a hrozne bolesti noh. Hravala som aktivne volejbal a kvoli tomu som ho musela nechat. Bolia ma celé nohy od stehien az po prsty na nohach je to vnutorna bolest ale ksor taka ze nevladzem na nich stat, su slabe, podlamuju sa mi. Bola som aj u ortopeda aj reumatologa- vraj mi nic nie je. Uz mi nikto neveri a bolesti sa zhorsuju uz ma bolia ksoro kazdy den od rana do vecera. Aj krv mi brali robili vysetrenia na vsetky latky a vitaminy a vsetkeho mam dostatok. Mavam aj ladove nohy ale ani vyhrievanie nepomaha. Bolest je vacsia po ako po fyzickej tak aj psychickej namahe. Poradte mi uz neviem na koho sa mam obratit. Dakujem
Mám rovnaké problemy ako Ty,idem sa zblázniť od bolesti,už neviem ani behať.Krívam,v noci sa bez bolestí ani neotočím.Mám polyneuropatiu,ale nemám ani cukrovku,ani som nikdy nepila.Rozmýšľala som aj o tých mandliach,lebo tiež mávam potiaže,ale neviem,mam54 rokov a mandle vyberaju len do 50.Nič mi nezaberá,beriem kilo liekov,aj si kadečo kupujem,a nič.Ako je momentálne Vam teraz?Mohli by ste mi napísať na e-mail?Prosím!Lila
Mám neustále silné bolesti nôh, lekári mi síce vždy niečo dajú, ale to nepomáha.Prosím o kontakt na liečiteľku. Ďakujem
Mám tiež problémy s nohami,už neviem,čo ďalej.obe nohy mi začnú opúchať od chvíle,kedy ráno vstanem z postele.trpím hroznými bolesťami v lýtkach,mám neistú chôdzu a strach,že spadnem.mám urobené už všetky možné vyšetrenia,reumu vylúčenú,neurologické vyšetrenia,sono žíl,scintigra dolných končatín,vyš.štít.žľazy,plný zdavot.záznam a všetko s negat.záverom.mám 31 rokov,6 ročné dieťa a každodennými bolesťami trpím už rok a pol a už strácam sily…opúcahním dolných končatín trpím už asi 8 rokov,no až do teraz som pri tom bolesť nepoznala,pociťovala som len nepríjemný tlak.okrem práce už skoro nikam nechodievam,dokonca sa vyhýbam už aj nákupom v obchode,pretože zostať stáť je pre mňa utrpením…cez noc nohy odpuchnú,no do večera stratia tvar,vyzerajú ako dva valce.najhoršie je to keď stojím,ale aj keď sedím a nohy mám spustené dole.ak by mi niekto vedel pomôcť,prosím o radu,ďakujem!
Mám presne taký istý problém ako vy,mám 31 rokov a k opúchaniu sa pridali aj ukrutné bolesti…preto sa vás chcem opýtať,či sa vám podarilo opuchy zmierniť alebo odstrániť.ja pátram po nejakom “zázraku” už vyše roka a pol no žiaľ bezúspešne.
Vaz.pan marek 1 , touto cestou vas chcem oslovit v podobnej veci ako je bolest noh resp.pocit/ nohy su tazke ako keby i nich vrelo a pichalo v koncoch prstov. Ak by ste nieco mali dajte vediet Dakujem
Prosím poraďte na pretrvávajúce bolesti nôh, som diabetička, liečim sa na neuropatiu dolných končatín, užívam lyricu 2 x denne, ale bolesti nôh pretrvávajú.
Mozno vas problem vyriesia ortopedicke vlozky s podperou priehlavku, taktriez si opuchnute miesta potierajte mastou s vytazkami s aloe vera, popripade si v lekarni kupte aloe vera na posilnenie imunity, ak mate nejake nedoliecene choroby.
Keby mi mohol niekto poradiť, mne asi v decembri začala bolieť pravá noha pri prstoch a opuchla mi kostička na vnútornej strane, mám problém obuť topánku a neviem, čo mám robiť ďakujem.
Aj ja mávam nevysvetliteľné bolesti na pravej nohe. Tretí a štvrtý prst a spuchnuté chodidlo. Bolesť mi vyráža až hore do kostí. Niekedy nemôžem spávať. Už som to mala asi 2x v živote.Nakoniec po rôznych vyšetreniach, keď mi nič nezistili, som sa rozhodla pomôcť si akupunktúrou.Potom mi bolesť odišla a snáď tri roky som ani nevedela, že ma to niekedy bolelo. A už sa to hlási znovu. Prosim Vás o kontakt na liečiteľku, ktorá by mi mohla pomôcť - až máte osobnú dobrú skúsenosť.Ďakujem pekne.
Už vyše roka mám bolesti nôh: začalo sa to bolesťou akoby vo vnútri členku. Potom ma začali bolieť päty, zospodu, ale hlavne zboku, kosť. postupne sa pridalo celé chodidlo, teda obe. Niekedy ma akoby pálilo, inokedy mám chodidlá ťažké, ako keby som týždeň v jednom kuse kráčal.Teraz ma už blievajú vlastne rovnako obe nohy, päty, členky, chodidlá a bolesť sa prejavuje aj v kolenách. Viete mi niekto k tomu niečo napísať? Máte niekto podobnú skúsenosť? Snažím sa pohybovať, ale práveže námahou sa bolesť stupňuje, ako-tak sa utíši iba keď som napríklad cez víkend doma. Inak mám 34 rokov, som štíhlej normálnej postavy, zdravý.
Ahoj Monika, moja mamka má tie isté problémy ako ty a tiež nikto nevie, prečo to bolí a puchne. Môžeš mi napísať ako si dopadla, či ti na niečo prišli a nasadili nejakú liečbu? Veľmi pekne ďakujem, sme už zúfalé.
Zdravim,
a chronicku zilovu nedostatocnost u Vas vylucili ?
Viem, že vám píšem možno už neskoro, ale len teraz som si prečítala váš email a chcela by som vás poprosiť o pomoc, aj ja mám velké bolesti nôh, mám 42 rokov a fyzicky pracujem ak by existovalo niečo na liečenie bolesti na prír. báze, prosím vás o zaslanie info. Ďakujem veľmi pekne.
Mam 41 rokov, a bolesti nôh, keď sedím necítim nič ani keď chodím, ale keď idem po schodoch, bolia ma celé od kĺbov až dolu, musím na každom 4 lebo 5 schode odpočívať, čo by som naraz nevyšla, ako mala teda od narodenia, som mala vykĺbené nohy a do 4 rokov som nosila strojček, u lekára som zatiaľ nebola, skúšam dostupnými liekmi ale asi nepomáhajú, som ešte mesiac na materskej, potom uz nastupujem do práce, ak by ste vedeli poradte mi prosím, ďakujem, cítim sa jak sto ročná babička, nie ako skoro mladá mamička
Ja mam ten isty problem uz asi 4 roky, uz som presiel vsetky mozne vysetrenia, a nikto nevie co mi je. Mne to zacalo tak isto a teraz ma bolia az po klby. V praci som po dvoch hodinach stania hotovy, unaveny, znechuteny, nic ma nebavy som hotovy. Uz neviem za kym mam ist, zijem s tym ale neviem do kedy vydrzim. Inak som zdravy akurat tie nohy a unava ma nici.
Mám rovnaké problémy, ako ty ako sa liečiš na polyneupatiju? Ja som bola aj vo VURCHU v Pieštanoch ale nič nepomohlo. Ja to mám už 17 rokov.
Chcela by som niekoho poprosiť o radu. Mám už dlhší čas bolesti nôh resp. členky, šlapy, prsty na nohách v krčoch. Bola som už aj u ortopéda, ale ten mi nič nenašiel. Tak by som chcela niekoho, kto s tým má skusenosti, požiadať o radu. Bolesti sa čím viacej stupňujú a hlavne ráno sa nemôžem postaviť ani na nohy. Ďakujem.
Pomoze rehabilitacia a masaze.
Aj ja som používala svetelnú lampu a môžem povedať, že mi pomohla. Bolela ma noha chodidlo a to až tak, že sa mi pri chôdzi podlamovala, no po používaní svetelnej lampy bioptron po týždni bolesť úplne prestala a už rok sa cítim dobre.