Pretrvávajúce bolesti nôh

Ahoj Milan, mne sa tieto bolesti objavovali od 5-tich rokov pri korčuľovaní (bolesti holennej kosti a píšťaly). Pomohlo nahrievanie (napríklad sprchovanie skoro až horúcou vodou) až takou teplo, že na neboľavej nohe ju ani neznesiem a na boľavej je mi príjemná. Čiže 1. prehrievanie. V tedy v detskom veku mi doktorka povedala, že to mi rastú kosti. V lete ťažkosti neboli. Na výške som mala kamarátku aktívnu športovkyňu, bez kostihoja nemohla, vyrábala si masť doma. Hovorila, že je to od dopadu nohy na podložku. 2. to by sa dnes už mohlo dať riešiť vhodnou obuvou alebo vložkami, ale od doktora. Pred 2 rokmi som sa znovu postavila na ľad na korčuliach (deti už mám v puberte) a čuduj sa znova tie isté bolesti. Teraz (mám po 40-tke) mám bolesť holennej kosti aj v lete, keď si obujem moje super ľahké botasky s tenkou podošvou. Ked behám, je to v poriadku, ale keď v nich iba kráčam, moja holenná kosť a píšťala plačú od bolesti. 3. vychádza mi z toho nevhodná obuv, ktorá netlmí nárazy od pohybu. Toto sú moje skúsenosti.

Dobry den, chcela by som sa opytat, vy ste brali ten Magnex 375 rano aj vecer? Lebo dnes som ho kupila a je tam pisane jednu tabletu denne. Dakujem za radu.

Boli ma druhy a treti prst na nohe už som aj obuv vymenila, prejdem par metrov a už to začne, potom idem po pete. Ešte ma boli lava nohapri členku zo zadu nemožem spať iba rovno inak mi vystreluje bolesť neznesitelna, pomožte prosim…

Aj ja mám podobné problémy s nohami, pália ma podošvy, mám nekľudné noéhy, hlavne večer, nemôžem zaspať. Mne pomáha mastiť si nohy gaštanovou alebo kostihojivou masťou, bez toho by som nezaspala, neurologička mi doporučila užívať magnézium asi 3 týždne, aj to mi pomohlo. Bolo by treba vyšetriť aj žily na nohách. Prajem Vám veľa zdravia.

Ešte chcem dodať, že som na internete zistila, že pri chorobe porfýria, ochorení pečene, ktorúsom zdedila po otcovi, bývajú tiež bolesti nôh neurčitého charakteru. Taktiež existuje diagnóza syndróm nekľudných nôh.

Som rada, že aj niekto iný využíva prírodné preparáty ako ja. Mne zaberá na boľavé a nepokojné nohy gaštanová, kostihojová masť, alebo konská masť. Ale určite vyskúšam aj tieto cviky, možno mi pomôžu.

Ja mám také isté problémy, pálenie podošví a dlaní, zistila som, že toto býva pri chorobách látkovej výmeny, ako je diabetes, a pod. Ja som zdedila po otcovi poruchu látkovej výmeny, ktorá sa volá porfýria. Pomáha mi diéta, vylúčiť alkohol a všetky dráždivé veci, korenie, jadierka a semiečka, tmavé pečivo. Pomáha mi gaštanová alebo kostihojová masť, magnézium avitamíny B. Syn by myl sám zistiť, po ktorých potravinách sa mu to zhorší a mal by ich vylúčiť. Najviac mi pomáha, že denne jem tvaroh, ktorý pôsobí na pečeň regenerujúco.

Myslim si ze je to reumaticka artritida, ja tym trpim :- ( (

Strašne ma bolieva noha v lítku a pod kolenom prosim za odpoved pekne dakujem Jozef

Ahoj olga, tie prsty ťa bolia pravdepodobne preto, že máš kratší palec a všetká tvoja váha sa presúva na tieto prsty. Ja mám presne to isté, v niektorých topánkach to necítim, v niektorých áno. V tých nosím ortopedické vložky, dajú sa bezproblémov kúpiť v lekárni. Inak s tými prstami chodím normálne na celodenné túry a s vložkami sa to dá aj bez trpenia zvládnuť. Tak držím palce. A ten členok to môže byť všeličo, ale ak si zodpovedná osoba, navrhujem vyšetrenie u cievneho, môže to byť ateroskleróza alebo kŕčové žily. Tam hrozí riziko infarktu a mrtvice. A jedz každý deň cibulu, jablko a strúčik cesnaku (ten cesnak aspoň cez víkend, ak pracuješ s ľuďmi). Maj sa

Bolesti svalov može vyvolávať aj nedostatok minerálov v kostiach, tým že si výživu, vyťahuje zo svalov, ktoré sú najbližšie. Možeš si dodávať aj dosť v strave alebo doplnkami, ale niekedy je potrebné si dať do poriadku trávenie / enzýmy / alebo porucha v strebávaní v tenkom čreve / probiotiká-regeneruje sliznicu alebo horké aloe, nechtik, repík. Pozor na predávkovanie vlákninou, ktorá zmetie so sebou aj čo by nemusela. Mám dobré skúsenosti s našimi bylinkami, ale aspon 2 litre denne.

Emily, nie som si istá tvarohom, iba ak so zníženým obsahom tukov. Pečeň treba odbremeniť a pomoct jej dodaním enzymov. Mne sa vždy uĺaví po pankreolane a detoxikácii ked sa donutim piť bylinkové čaje, a ešte lepšie je dopriať si luxus vo forme aloe. Prajem skoré uzdravenie.

Ja mam presne to iste. Tiez mi nevedia prist na to, preco ma bolia a uz som zufala, neviem ako mam spat.

Dobrý večer, prosím Vás ja mám take strašne bolesti nôch, mohla by ste mne pomôct šla by som ku tej liečitelke. Ked mi už nepomôže nič, tak skusím toto. Velmi pekne dakujem ste posledná nádej, aj teraz sa nedá mi spat.

Aj ja poprosím kontakt na pani liečiteľku. Ďakujem

Ak ta boli noha aj v litku tak hladaj pomoc na cievnom mozno mas pripchate ciastocne cievy jato mam tiez.

Mna boli noha v litku aj pod kolenom mam pripchate cievy.

Malo prekrvene svalove cievy Zdenka

Daj asi vysetrit cievy na nohach

Ties som mala take problemi z bolestou noch, chvala bohu uz nepocitujem ziadne bolesti. Obratila som sa na jedneho skveleho Ludoveho liecitela z Bardejova, ktory ma osobne prisiel pozriet, pan Peter ma nadprirozene schopnosti a velky dar od boha, lieci migrenu, zazivacie ustrojenstvo, bolesti noch a klbou, krcnu a hrudnu chrbticu. Kontakt na Petra. 0949232371 E-mail:liecitel67@gmail.com