Mne pomaha magnezia - horcik
Wow ako Tu citam o bolestiach niesom jedina. Mna nohy zacali boliet nedavno od kolien po petu. Moje svaly Su tak bolestive pripadam Si ako keby dom behala cely den. Tiez dom mala rozne testy Nic nenasli. Je potrebne mam vlozky do topanok ortopedicke lebo vela narazame na pety a to sposobuje bolesti litok. Ale hlavny problem je zla cirkulacia z tym mam problem. A viete co je najlepsi liek? Akupunktura. Mna to dost bolo ale vzdy pomoze Len niekedy musis ist viac krat do mesiaca iba na zaciatku potom uz iba raz do mesiaca. Je to liek na vsetky bolesti co mate. mala som raz problemy s krkom nemohla som Sa otocit najlepsi liek mi pomohol akupunktura skuste hned Sa citite lepsie �� mna nohu nehorazne bolia nebola som na akupunkture dlhsuu dobu neni to az tak lacne ale chodte vyskusajte. Neviem kde to robia na sk ja chodim Ku cinanovi v uk. Snad som pomohla
Tu v uk cievy neriesia povedali mi ze mam zit s bolestami na sk bolo protivny pretoze neplatim zdravotne tam ale v uk. �� Akupunktura je na vsetko hned vydis vysledok lol hodiny Sa nehybes kvoli ihlam v tele ale potom uplne Sa inac citis strasna ulava super vyskusaj
Jedzte hlevne magnezium v prirodnej forme. banany, pomarance, citrony, avokado, orechya vlakninu ako vlocky. Pomaha aj indicka vlaknina, staci pridat do ranneho caju a precisti vas. a zbavite sa bolestio.
Pri bolestiach noh je dobre si dat urobit sonograficke vysetrenie zil, ci je v poriadku prietok krvi. Stoji to par eur, bez zdlhaveho cakania v sukromnom zdravotnom zariadeni v Bratislave. Ja som to absolvovala a velmi mi pomohol doktor Dimov. ZZZ je vynikajuce spojitko medzi informaciami, velmi chvalim. Na tejto stranke som nasla aj doktora. Rada odovzdam vyborne odporucanie.
Odporucam sa obratit na tuto efektivnu liecbu. Je vo všetkých smeroch uspesna. Odskusane.
www.srt-therapy.webnode.sk
A aj vam niekto uz poradil, co stymi nohami? mam podobny problem ale taky uz vyraznejsi…
Zdravím Vás všetkých ubolených. Mám bolesti nôh, tiež som myslela, že cievny problém, no napokon to spôsobovala kostrč. Bolesti ako dokopané modriny, najmä pri oddychovaní a sedení v mäkkej sedačke.
Pomohla mi lekárka uvoľnením čakier cez konečník. Nebolelo to, len je to nepríjemné, pomohlo však iba na pol roka. bolesti sú späť.
Zdravím, tiež som bol nešťastný z pretrvávajúcich bolestí nôh a žil. Zo začiatku som užíval lieky, podľa predpisu lekárky. čas ubiehal a ja som bol starší a boľavejší ako pred tým. Začal som s akupunktúrou. Tá je dobrá, no po čase ma začali bolieť aj žily z vnútra. Presedlal som na výživové doplnky. Vrele odporúčam posielam link:http://www.zdraviedlhovekost.sk/produkt/vasalamin/
želám všetko dobré, ak som poradil teším sa s Vami.
Mávala som podobné problémy, po všetkých možných liekoch, procedúrach vyskúšala citamíny, pomohlo jej to. Najprv zmiernilo a utíšili bolesti, potom bolesti ustúpili a teraz sa cíti fajn. Dodržiava pravidelné doporučené dávkovanie. Pozrieť si pohybový aparát http://www.zdraviedlhovekost.sk/citaminy/prevencia/
Skúste výživové doplnky citamíny, z vlastnej skúsenosti odporúčam,
Dobrý deň,
odporúčam výživové doplnky citamíny,
http://www.zdraviedlhovekost.sk/citaminy/prevencia/, časť pohybový aparát
Pomohla mi lekarka pomocou cakier co toje, nerozumiem tomu. Prosim napiste m. Strasne ma bolia nohy a mam ich slabe. Dakujem pekne za odpovet.
Mne na bolesť lýtok pomohlo nosenie kompresných pančúch a mazanie nôh bylinným balzamom s pagaštanom konským http://www.bioteka.sk/bione-cannabis-bylinny-balzam-s-pagastanom-konskym-300-ml
Mne osobne pomaha Lecitin a doplnok vyzivy Pangamin. Lecitin zakupite v lekarni, ma vplyv na funkciu mozgu, treda zbavi vas krcov a bolesti.
Dobrý deň,
podobné problémy som mávala aj ja. Skúšala som všeličo. Pred niekoľkými mesiacmi som skúsila výživové doplnky, citamíny, odporúčam. Bolesti ustúpia a nohy budete mať ako vymenené.
Ahojte, mam 16 rokov. ja mám ploché nohy, no ortoped mi predpisal vložky do topánok, no odvtedy mám veľke bolesti klénb, , najviac bolí ma pravá klenba. Mám aj tabletky a masťe ale nepomahaju. Bola som aj na ultrazvuku ale nič nezistili, Doktor nevie čo to s tým mam, takže aj nič s tým nerobi. A mňa to strašne boli, : / čo mám robiť, poradťe mi prosim. : /
Ja od svojich 19 rokov mám kŕčové žily, ktoré mám dané geneticky. Nezhoršujú sa mi a nie sú vážne takže operáciu zatiaľ nezvažujem, len sú obdobia, kedy ma dosť chytia a bolia celé nohy. Kúpila som si priessnitz gél na kŕčové žily a tým si ich natieram a perfektne pôsobí, hneď mi uľaví. Som s ním veľmi spokojná a zatiaľ fungujem len na ňom.
Zalezi aj aky druh ortopedickych vloziek pouzivas. Su vlozky do topanok z papiera a z PVC, ktore su meksie. Ta vyvysena klenba tam musi byt na odstranenie plochych noh. Par mesiacov to je neprijemne, ale das sa zvyknut. Ked ta to velmi boli mozes zvolit volnopredajne lieky napr. Stop krcom, Magnezium, Ibalgin. Na uvolnenie napatych svalov je dobry masazny strojcek hand held infrared masager. Ma hrejive svetlo a uvolnujuci ucinok.
Dobry den prosim Vas poslete mi kontakt na tu zenu bolia ma tiez strasne nohy a mam ich slabe. Dakujem Vam pekne za odpovet.
Prosim poradte mi strasne ma bolia nohy tak ako keby som mala svalovku a trpnu mi aj zuby. co by to mohlo byt.