CIbuľa je úplná hlúposť…my juu dávame doveľa jedál a mám ju celkom rada a že mám dvojky to nieje z cibule.Aj sestra má dvojky aj mama mala a aj jej mama a to je genetika…Možno nemám nulky akoniektoré,ale občas sa aj tak cítim dosť na p… aj s dvojkami…Síce teraz kojím a keď mám plné prsia tak sú krásne trojky,ale keď sa malá napapá zas sú dvojky…Uvažovala som nad výplňou vl.tukom ale zas to treba podstúpiť liposukciu a z nej ostávajú jazvy alebo priehlbiny…A zas hyaluron kyselina tá vydrží krátko dá sa ňou zväčšiť len o číslo a 60 000 Sk vyhodených…Implantáty sa zas občas nemusia podariť a treba ich niekedy meniť alebo nejaký neodborník vám zničí celé prsia alebo výsledok nemusí byť taký ako si predsatvujete…Tak ťažko si vybrať…Tabletky zas nezaberajú a vypchaté podprsenky odmietam nosiť…Tak neviem…
Mala som spoluziacku na vyske s ktorej si kazdy utahoval ze lentilky pod kobercom…ja chapem ludi s roznymi problemami a chapala som aj ju.Uz na zakladke si chalani vsimaju velkost a celkovu postavu.V poslednej dobe si radsej vyberu trosku pribratejsiu ale s vacsimi prsiami.Mne si sice ako druhej z 2 sport.tried zacali rast prsia cim som bola velmi nadsena,ale mala som tlstu kamosku ktora ma vkuse odhovarala od treningova chodievali sme k nej domov a vkuse sme jedli,potom som pribrala a uz v 9rocniku som zacala drzat diety a prsia pomaly prestavali rast a nakoniec z baby s najv.prsiami sa stal obycajny priemer co predsatvuje dvojky…Podla mna skore diety maju velky podiel na velkosti prs
Ahoj babuľky. Ja som brala Decolen a pomohlo aspoň v tom, že sú pevnejšie. Treba cvičiť. Mám už dospelú dcéru. Vždy som bola chudá a plochá. Prsia som mala veľké len pri kojení. Fakt veľké. Viete si predstaviť, ako to vyzeralo, keď som prestala. Cibuľa nie je na nič, akurát na vitamín C a prečistenie krvi. Nezúfajte, ak si chlap zakladá len na prsiach, je to úbožiak. Im predsa narastie prirodzenie len do určitej veľkosti, a berú niečo na to, aby boli ideálni ?
!!!SURNE!!!POMOC!!!
Potrebovala by som surne poradit…objednala som si prave tableky Prsia extra+, vsetko treba vyskusat…ale podstatne co sa chcem opytat je pouzivam HAK Evra - naplaste… budu mat Prsia extra+ mat vplyv na ochranu pred otehotnenim??? prosim ak mate niekto skusenosti napiste mi…moc moc dakujem…
Zdravim vsetky pisatelky! Toto forum som si vygoogloval kvoli manzelke, ale u nas to nie je az take zhave. Aby som bol presnejsi - manzelka je tiez niekedy nahnevana, ale ja ju vzdy uspesne schladim :-))) Napadlo mi sice nieco vyhladat, ale ked som sa tu zacital, tak mi nedalo pripojit sa.
Ako to tu uz parkrat odznelo od inych chlapov - skutocne sa nad tymto problemom netrapte! Ja skor nechapem, ako sa zeny dokazu znetvorit silikonom. Prirodzene prsia mensie, ci vacsie su vzdy krajsie nez nejake vypchavky. Kazda ste original a tak sa radsej zamerajte na hladanie toho, kto to dokaze ocenit, nez takeho, koho na par rokov ohurite castou tela, ktora sa aj tak zmeni - a ako to uz byva - potom sa meni aj nositelka toho fetisu
Mal som priatelky s malymi i vacsimi prsiami a (ako pocuvam aj inych, tak nielen) za seba mozem povedat, ze menej je niekedy viac Vam, ktore si viete domysliet zvysok to urcite staci a pre tie, ktore nevedia “o com tocim”, odporucam hojne zdroje internetu, aby vedeli od coho su odbremenene.
Krasny den!
čau, chcem sa spýtať na akej klinike si bola a meno MUDr.
krásne napísané…
myslím si,že Tvojej manželke máme čo závidieť…myslím tým Teba a Tvoj múdry a zrelý názor
Ako vidíte,nájdu sa tu názory,ktoré sa zhodujú,ale aj naopak,ktoré si protirečia…
takže “hop alebo trop?” Je len na Vás,či skúsite spomínanú cibuľku,HAK alebo tabletky na podporu rastu prsníkov,ktoré zaťažujú pečeň ako aj celý organizmus…
jedna vec je účinok a druhá - obyčajná reklama
treba si prečítať koľko báb je spokojných s tými produktmi a koľko nie a urobiť si v hlave nejaký ten “priemer”…
a fakt,najlepšie je zmieriť sa so svojim telíčkom,či už je také alebo onaké
ak si budeme vážiť samú seba,tak to okolie uvidí a bude nás tiež tak vnímať
BABY GL a hádam Vám už bude lahšie na duši
Skúsila som tabletky ale účinok bol minimálny a začala som mať problém so žalúdkom, podľa mňa je to zbytočné vyhadzovanie peňazí. Tiež som si povedala,že to risknem ale teraz to ľutujem,keď mám problém normálne sa najesť.Bohužiaľ musíme sa zmieriť s tým aké sme, aj tak sme pekné
ahoj keďže máš už augumentáciu za sebou,chcem sa ťa spýtať či sa ti nezmenila citlivosť.Ja nad tým tiež rozmýšľam ale bojím sa,že to bude iné.ak môžeš daj vedieť.Tabletkám neverím.
zväčšenie prirodzenou cestou?senovka grécka a sem-tam čaj z chmelu…mala som kedysy päťky a padli mi na dvojky-efekt prázdneho sáčku a toto mi dosť pomohlo…a hlavne pozdvihlo sebavedomie:)))
aojte…ani ja nemam velmi velke prsia…aa je mi z toho fňuk…ako mam iba 14 rokov…aje ajtaq kazdu abbu co znaam ma velke aja no nííšt…asik len jednotky okrem toho mam pocith ze uz nenarastu bo aj moja mamka ma male…kuáá…lenze ja cem byt aspon pamela…no dobre tak zase az ne…aje aspon dvojky ceem math …newim zevraj tee tabletky prsia extra plus pomahaju ci co…ajee coo nemam na to keše…aa vobec dopc co ked nepomozu…kebyze mam 18 uz aj letim na plastiku…aje to este 4 roky kuá…fnuky…poradte pl :((…
bola som v Chirmede v Košiciach, Dr. Magdo
čauko, čo sa týka citlivosti, je to presne tak, ako pred opkou, prsia i bradavky sú rovnako citlivé, reagujú normálne na dotyk, všetko je to tak, ako má byť, aspoň v mojom prípade je to tak, neviem, ako iné, ale ja sa nemôžem sťažovať
Čo poviete na kremy na prírodnej baze.Ďakem za odpoveď doredu
Keby si nemala žiadne prsia a bola by si doslova plochá ako doska nič z toho by nenapísala. Ja mám nejaké to kilo navyše ale prsia žiadne. Bojím sa ukázať i pred mužom pretože viem že má rád ked je čo chytiť do ruky ale ja mu nemám čo ponúknuť. Nemôžem si kúpiť normálnu podprsenku lebo tam nemám čo dať. A ani sa pekne obliesť zobrať si hlbšíí výstrih lebo ukážem iba holy a plochý hrudník. Taký život by sa ti páčil ?
caute baby…rada pridam svoje skusenosti…taktiez som vyskusala brat tabletky…brala som dve druhy,Dekolen a Prsia plus,samozrejme nie naraz.no a vysledok?ziaden…stratila som nadej ze by som aj ja niekedy mohla mat krasne prsia,a nie male lentilky.zväcsenie prsnikov u mna neprichadzalo do uvahy.ale zacala som citat fora ohladom augmentacii,objednala som sa na konzultaciu…a uz sa stvrty tyzden vytesujem z novych prs.kazdy ma nato iny nazor,ale ja ho nebudem nikdy lutovat.peniaze za tabletky boli zbytocne vyhodene…vsetkym prajem vela stastia,s tabletkami alebo bez nich
pridavam sa,dekolen nezabera,tiez som ho brala tri mesiac e a vysledok ziaden
ahoj vyrecnica!!!Ako sa opavazujes vôbec pisat do tejto rubriky?!Tesi ta takto podkopavat uz dost znicene sebavedomie zien?Uvedom si co robis a ako sa spravas!!!Pises ze mas 18,ale rozum azda ziaden.
K ostatnym zenam,viem o com hovorite,presne to iste som prezivala.Postavu mam ako lusk,ale bohuzial prsia chybaju…toto leto som sa dokonca hanbila chodit na kupalisko,lebo som skoro ziadne prsia nemala…a to mam 27rokov.skusala som brat tabletky a nic neppomahalo…ale rozhodla som sa dat si ich zväcsit,aj ked ma na to kazdy iny nazor.a kazdy mi vravel,ze ked si najdem priatela bude ma lubit taku aka som…DO FRASA!!!ved tu vôbec nejde o druhych ale o mna ako som sa citila,ako som zaklazdym pozerala babam na kozy,co bolo az chore…chvalabohu,som to razne zmenila,a tesim sa z novych prs…a pre vsetkych ktori tejto teme nerozumeju:ide iba o nas,po com my tuzime a nie chlapi alebo niekto iny…baby drzte sa.
Milé baby, ak ste ešte nerodili alebo ešte plánujete mať ďalšie deti, tak na plastiku radšej rýchlo zabudnite! Ja som nikdy nebola superštíhla, ale ani pri tele. Prsia som si vždy priala väčšie, aj keď zrovna jednotky to neboli.A nebolo to o nízkom sebavedomí. Telo sa vyvýja, po HAK sa mi nezmenili,zato sa po rokoch prejavili účinky HAK vo forme pigmentových flakov na tvári. Ale cvičením spevneli a “opekneli”. To bolo ale pred prvým tehotenstvom. Teraz mám 35 r., deti vo veku 6,5 a 1 rok. Počas tohto druhého kojenia na začiatku som mala prsia ako balóny, moj muž na mňa len občas vypleštil oči , že čo to je…snáď možno aj také riadne päťky a možno sa aj zľakol…he-he. Ale bolo to aj o bolesti a precitlivelosti na dotyk. Skôr nepríjemne a obťažujúce. Neskôr sa to upravilo a postupne sa dostali do pôvodnej veľkosti. Ale teraz po odstavení druhého dieťaťa sa dokonca zmenšili a mám ich ešte menšie ako pred prvým tehu. Ale čo ma trápi viac, sú aj ovisnutejšie a v plavkách to není búhvíco. Teraz už uvažujem nad plastikou aj ja, ale bojím sa ísť pod nôž. Takže ešte skúsim cielené cviky na spevnenie a tbl. s dávkou fytohormónou. Tie nie sú škodlivé ako tie umelé obsiahnuté v HAK. Fytohormóny sa mimochodom nachádzajú aj v sóji, zemiakoch chmele, ďateline a slnečnici. Keby som ich však chcela dostať do tela jedením, musela by som jesť tony semiačok a piť denne malé pivo Takže skúsim tie tbl. a uvidíme.