rozosmiala si ma…ale len v dobrom…
ja mam celkom ten isty problem…som arabka…a mala by som mat teda aj taku postavu…ale ja som zdedila po uenach v nasom rode len spodnu cast tela…teda…velke boky , velky zadok…
no hornu cast mam po muzoch z nasho rodu…
alebo skor…golfove jamky…
Ahojte,tak je tu este jedna moznost na zvadcenie prs a to su antikocepcne tabl.ked som ich zacala brat tak prsia sa mi ovela zvadcili aj mam ich pevnejsie…
ahojte, je normálne, že po vysadení HAK mi prsia zišli o 1,5 číslo dole? :(… vyzerám zas ako lata :(… neviete či pomáhajú nejaké potraviny? Aspoň trošku alebo nejaké lacnejšie tabletky než sú tie HERBUST. Mám 18 rokov a tá cena za ne je strašne vysoká :(… všetci sa mi smejú, že som nejako oplošela, je to deprimujúce, cítim sa strašne
Ahoj. Ja mám podobný problém akurát už mám 16 , no prsia ako batoľa. Ja som sa o tom bavila s mamou heh no zasiahol tato a ten povedal že vraj mám jesť veľaq cibule neviem čo je ntom pravdy, pretože ja cibuľu neznášam tak som to ešte neskúšala, no väčšinu báb ktoré trápi malé poprsie cibuľu fakt neje.
Ahoj,podľa môjho názoru cibuľa či iné potraviny nič nevyriešia - mám to tiež odskúšané. Cvičenie je fajn na spevnenie a tabletky? Chémia iba zbytočne zaťažuje náš organizmus, iba snáď antikoncepcia - viem o čom hovorím, som medička. Tvorba prsného tkaniva je ovplyvnená hormónmi a je to dané geneticky.Keďže máš 16 rokov, nezúfaj… Tvoje telo sa ešte stále vyvíja !
Ja vás teda úplne chápem. Ja som vysoká a taka chudčká sa mi vôbec nedarí pribrať a k tomu tie prsia, nemám totálne žiadne, a to už mám 165 čo prestávajú rásť. Tie ma ešte horšie zužujú. POčula som ale, že pomáha cibuľa. Neviem no zatial som tym presvedčená, pretože mňa to ani nenapadlo vyskúšať, pretože cibuľu nenášam, no baby, ktoré poznám a majú problém so svojím poprsím, cibuľu nejedia. Naopak tie čo jedia majú super poprsie. Nieviem či to je pravda ,alebo nie, no ja sa presviedčam len z môjho blízskeho okolia.
ja mam14rokov a uz mam krasne stvorky gulate ako keby som mala siliony je to super pocit ked sa zamnou kazdy otaca
tak si tento pocit poriadne uzi, pretoze uz v dvadsiatke ti budu visiet a vtedy by si ich radsej mala stojace jednotky
mas osemnast, si este kratko po vyvoji. nevies, ci budu mat dlho tvar, to ovplyvnuje vela veci… a neries to, nevies ako by si sa citila v kozi tych zien, co to tu pisu. Aby bolo jasne, ja som so sebou velmi spokojna, ale dokazem to pochopit, ked sa chce niekto citit lepsie
ludia, tak ako s tabletkami , s mliekom, ci cibulou, na kazdy organizmus plati nieco ine. u niekoho zaberu akekolvek tabletky,ktore polovici republiky neurobia ani ň. Niekomu sa v tehotenstve zvacsia, niekomu zmensia. A tak je to v zivote aj zariadene , ze niekomu sa paci to, niekomu ono. Takze kazda z nas ma okruh ludi, komu sa aj jej prsia pacia najviac na svete. ved sto ludi, sto chuti, nemusite chciet byt miss world, alebo prsnata kocka, najkrajsie ste take ake ste , lebo ste original cmuk
Jasné, že nepomohol, pretože decolen nie je na zväčšenie pŕs, ale iba na spevnenie. Skús PRSIA EXTRA + LÍNIA… Ja si to idem práve objednať.
Baby, co sa tyka toho jedenia cibule, jedla som ju kazdy den 2 roky, jem ju stale…len o trosku menej. Nejem ju preto, aby sa mi zvacsili prsia, proste mi chuti. Nejem ju samu, ale davam ju do salatov atd. Tiez nie som so sebou moc spokojna. Staci pribrat par kg a prsia budu. NIekedy som mala E, potom som schudla a mala som male B…nie je to prijemne, ale snazim sa zit s takymi prsiami ake mam. Tiez tuzim mat krasne stojace a okruhle C, ale proste to nejde. Teraz mam schopne C, nie su idealne…skor prirodne a makksie, ale nezabijem sa. Ked mam menstruaciu su super…aspon tyzden pocas kramov si ich uzijem a potom dam dobru podprdu, chi chi. Rozmyslam o antikoncepcii, ale neviem, ci som ochotna jest hormony… No uvidim. Baby, nie je dolezite ake mate prsia. Pridete nato neskor, aj ja som myslela, ze vyzor je dolezity, eeeee, dolezite su v zivote uplne ine veci, Takze drzim palce. paaaaa
ja som pocula ze prsia si cibuloz treba potierat, nie ju jest
to je blbosť, to sú tak akurát rečičky na šich starých mám, nič ti to nepomôže akurát dosiahneš to, že budeš smrdieť, a čo sa týka tabletiek tak tomu tiež never, nepoznám ani jednu ženu alebo dievča, ktorej by nejaké pomohli, snáď že priberieš nejaké to kilo, ale prsia ti určite nenarastú, nechcem byť v tomto zlá, ale je to tak, ja som mala odskúšané všetko možné, čo sa len dalo, ak by to bola pravda, prečo by toľko žien podstupovalo bolesť, aby si dali silikony? žiadne tabletky ani cibuľa ti prsia nezväčšia, tobôž nenadvihnú, ver mi, ale ako sa hovorí, topiaci sa aj slamky chytá a tak aj my žený skúšame všetko možné, aby sme si v tomto pomohli, presne tak, ako som to robila aj ja, teraz som deväť mesiacov po augmentácii, nemala som na to peniaze, to je pravda, bola som nútená zobrať si pôžičku, ale neľutujem toho, splníl sa mi sen a prevršilo to moje očakávania, som nadmieru spokojná, s novými prsiami som sa od začiatku hneď zžila a teraz si už ani neviem predstaviť, žeby som mala iné, vôbec ma to neobmedzuje a kto o tom nevie, aké som mala predtým, tak ten rozdiel ani nepozná, dokonca ani na dotyk nie sú o nič odlišné od tých pravých, tak držím palce, nech ti to vyjde tak, či tak, pa, pa
ahoj mata a kde si si bola davat robit prsia ak sa mozem opitat??ja si ich tiez chcem dat zvecsit, tak v zime planujem ist na plastiku. je to naozaj take bolestive po tom ako sa prebudis??A mas ich pod svalom alebo normal? ja mam maleho syna tak preto musim cakat kym sa odnauci od nosenia na rukach lebo potom nemozem dvihat nic tazke ze?? dokedy? mam vela otazok ja viem ale nemam nijaku kamosku ktora to podstupila tak preto tolko otazok.A a to sa musim teraz uz objednat alebo to staci vtedy ked budem chciet a do tyzdna ma vybavia. odpis mi na moj maildakujem : petra1408@azet.sk
ahoj,chcela by som sa spýtať,či nevieš o tej hypnóze niečo viac,velmi by ma to zaujímalo…
Za odpoveď vopred ďakujem
Ano, máš pravdu, robia to aj v Blave, ale stojí to: A teraz sa podrž 10.000 Eur!
Aoj, Pišta! Máš úplnú pravdu a plne s tebou súhlasím. Ale takéto múdrosti väčšinou píšu tí, ktorých sa to netýka. Aj ja viem poradiť múdro, ked niesom zainteresovaná, ale ked mám problém sama, je to horšie. Ja mám tiež veľmi malé prsia a o 2, či 3 čísla väčší zadok a boky. 46 rokov s tým neviem nič robiť, ked priberiem, prsia sa mi zväčšia o číslo, ale brucho o 3 čísla a zadok tiež, takže ich zasa len nevidno. A najhoršie je, že mám doma zrkadlo, ktoré mi vždy ukazuje tú nemilú pravdu. Aj na svojej duši pracujem, len mám toho priveľa na sklade…Takže okrem múdrej rady daj ešte recept, alebo ten známy KNOW HOW! Díky, maj sa krásne!
Baby!!! CIBULA FAKT POMAHA potrite si cibulou prsia 1x denne a važne to pomože.
síce budete smrdet- hrozne, ale ved za to to stojí nie?