Tu máte link na tie Prsia extra+ a informácie o ňom.
http://www.multivitamins.sk/ttpharm/index.php?ID=550
Ak prirodzené, tak jedine prirodzeným spôsobom a ten je…niekoľkonásobné prirodzené otehotnenie a pôrod…
Inak nechápem prečo chceš väčšie? Nepáčia sa partnerovi? Mne osobne sa viac páčia také maličké dudlíky ako pomaranče a melóny…
ahoj…takze tvrdis ze tie lieky pomohli?tiez som si ich objednala ze ich skusim tak som sama zvedava…a kolko si ich musela vybrat aby mali nejaky efekt?je to nespravodlive ze niekto ma male ine zase az privelke…male by nemali byt…mali by byt tredne a väcsie
ja som tiež brala lieky a všelijaké krémy ale vôbec mi nič nepomáhalo. Podľa mna by si mladé dievčatá nemali ničiť organizmus liekmi.Len si tým zaťažíme obličky a pečeň a výsledok sa aj tak nedostaví
aj ja som na tom podobne. pokial si pamätám moja matka mi vravela, že moja babka bola krásna… chudá z 3kami… a ja a mama sotva jednotky… kde sa podela spravodlivosť? alebo aspoň genetika?
ooo to ano po porode sa ti zvacsia a ked zena prestane kojit tak ako myslis ze to dopadne???
po tych par porodoch a kojenniach sa ti urcite budu pacit,tie vytahane zaluzie…ani sam tomu neveris
ahoj no pouzivam tabletky prsia extra plus ale nezaberaju a nekupuj si ich pretoze je to len klamstvo…fakt neklamem…aj na krabicke je napisane ze prirodná čerešnová aróma a smrdi to ako niaka plesen.Ja mam 20 ake viem velmi dobre o com hovoris keby nechcem mat vacsie prsia tak si to nekupim ale ziadne reakcie ani mi zle z toho neni ale ani ziadne pokroky.po dvoch tyzdnoch brania mi nenarastli ani o jeden cm a to vraj o jedno cislo sa maju zvacsit ha!!to by som musela brat asi 10 rokov.
ano mas pravdu je to skutocne vynikajuca vec je to na trvalo, niesu potom jazvy atd len aj ta cena je uzasna 10 000 eur
Každý tu o svojom, nič o otázke Ale ak plastiku tak určite Banská Bystrica, implantáty sa vkladajú v podpaží, po pol roku jazvička jeden cm, tenučka neviditelna čiarka, výsledok úžasný. Personál tiež
ked budes mat tri deti tak potom tie tvoje gulate 4-ky budu akurat vyset po pupok.
Ahoj o ake tabletky prosim ide ?
a pomohli ti ? dakujem za odpoved
ahoj mata … aj napriek tomu že sa moje prsia prietelovi páčia ja som s nimi nikdy spokojná nebola a nebudem …chcem postúpiť augmentáciu mohla by si ma kontaktovat na mail prosim ťa??? operationbreasts@azet.sk mám strasne vela otázok rada by som sa aj podelila o tvoje skusenosti …každa rad je nad zlato ako sa hovorí dakujem :)veronika
kazdy clovek by chcel to co nema…ja mam tiez male, ale uz ma nebavi kazdy den rozmyslat iba nad prsiami.som rada, ze ma 2 zdrave ruky a nohy a priatela, ktory ma miluje aj napriek tomuto ,nedostatku".prsia nie su vsetko, pchat sa zbytocne liekmi, ktore aj tak nepomahaju ma uz davno preslo.na svete su miliony zien s malymi prsiami a ked sme dostali my male, tak sa hadam nebudeme kazdy den tym deprimovat.na plastiku by som nikdy nedala take peniaze, normalne sa cudujem, tym, ktore si beru este pozicku na prsia
pomahaju tie tablety? prsia exstra?
Vážené dámi moj názor na tuto vec je:
že vtedy keď priroda rozdelovala “hormony” čiže prsia , vtedy trebalo sa postaviť do radu!Čo to znamen?! : Tolko, že ked ste mali 10-15rokov mali ste papať to čo vám staré mamky dávali na tanier-strukovny :hrášok, fazule, kukurice, … -vitaminy : jablká, hrušky , slivky, broskine , … - zeleninky : kapustu, papriku , … tieto plody na 100% ženám pridávajú na objeme poprsia. a keď športujete tak vám to pekne vytvaruje . do nádherných 3D . Príroda má jednoduché pravidlá !!! nad touto múdrosťou môžete sa povznieť aku rád tak s výnimkami ako sú choroby a úrazy , prípadne genetické deformácie, čo všetko je ale v našej Slovenskej populácii malé percento. !!! Dievčatá , ktoré v puberte si vyberajú v strave môžu si šetriť na chyrurgické úpravy , na poprsia, tváre , pokožky , či na niečo čo sa im nepáči a nesprávne sa im vyvinulo počas obdobia Keď im to rástlo a skrášlovalo sa … Toto je praveká múdrosť , ktorá je dokázaná s nespočetnými výskumami a príkladmi .
pozri…každá žena chce byť krásna (vždy chce byť krajšia ako ja)…a chce sa o seba starať aby si ju aj iný ludia vážili…ženy to majú proste v krvi parádiť sa a snažiť sa o to aby boli krajšie…ja mám sedemnásť rokov a nemám skoro žiadne prsia,a to ma velmi trápi…neviem s tým nič urobiť…a to mi všetci hovoria že som pekná a chudá…aj ked chalani o mna vobec ani nezakopnú…proste chcem byť krajšia pre to aby som sa pačila sebe…
ospravadlňujem sa…chybička se vloudila…/chcela som napísť, že každá žena chce byť krajšia ako je/
Mile dievcata…mam 23 rokov a od svojich trinastich rokov mam komplexy s mojimi malymi prsiami…opravujem sa…so ziadnymi prsiami…nikdy sa mi nikto kvoli tomu nevysmieval, nikdy som nemala problem s nedostatkom napadnikov ani nic podobne, ale vzdy som sa citila tak trochu menejcenna ked som videla ine baby s peknymi prsiami…5 rokov mam priatela s ktorym sa mame radi a on moje mini prsicka neriesi pretoze sa mu pacim taka aka som…ibaze ja to riesim stale neviem si pomoct jednoducho necitim sa ako zena…baby co mate rovnaky problem to chapete iste…no a tak som sa pred tromi rokmi rozhodla ze s tym idem bojovat a dala som sa na hormonalnu antikoncepciu v domnieke ze budem mat konecne na hrudi aspon nieco…samozrejme ani po dvoch rokoch uzivania sa nic nestalo…teda nic s prsiami…zato inych problemov som mala az az…od zmeny nalad az po cyste na vajecniku…takze som ju prestala uzivat a prisli nove problemy…akne a nepravidelna a bolestiva menstruacia…moj doktor my odporucil kupit si fytohormony z lekarne a jest potraviny z ich obsahom…tak som to skusila a viete co?..keby som to nezazila asi by som neverila ale ja maam prsia!..sice nie su velke…nieco medzi jednotkami a dvojkami ale su nadherne pevne…moj priatel je sokovany (musim povedat ze velmi prijemne)…okrem toho mi zhustli vlasy, upravila sa plet, menstruacia je menej bolestiva a nechty mam krasne pevne…prve vysledky som zacala vidiet asi po 3 mesiacoch…a efekt pretrvava aj ked ich uz momentalne neuzivam…takze baby hor sa do toho…
tiež som sa niekedy tym trápila,lebo sa mi pod noze nechce,mam jednotky,takze mne by stacilo len jedno ciselko,aby som mala co dat do plaviek…ale priatel je toho isteho nazoru,ze menej je niekedy viac,takze som mu za podporu vdacna,taktiez aj ostatnym chlapcom a chlapom,co zdielaju podobny nazor