Prirodzené zväčšenie pŕs bez plastiky

Ale čo tie peniaze ? hm ?

awoj mam 19 a tiež mám problém s malými prsiami takže viem o čom hovorííš …veľmi ma zaujal tvoj článok… tie fytohormóny si môžeš kupiť bez predpisu normálne v lekaárni, bez vyšetrenia?dakujem…:slight_smile:

no moja…neviem neviem ako s tou antikoncepciou je to u teba…ja som ju do seba tlacila 4 (ak nie viac) roky a nic…vsetci okolomna z nej priberali kade tade…aj tam kde nechceli a ja nic…takze co sa tyka vsetkych tychto vylepsovakov ktore tu popisujete…u kazdeho je to individualne a to ze sa susede po par tabletkach zvacsili prisa o 2 cisla neznamena ze to bude mat taky isty efekt aj na teba…kazdy sme iny a kazdeho organizmus reaguje na kadejake hormony vitaminy a ine srandicky inak :wink:
preto treba radsej odskusat na sebe…a je zbytocne tu potom vypisovat spravy typu"nefunguje to" pretoze opakujem-u kazdeho je to individualne

Breast Success su na prirodnej pozna niekto alebo uzival niekto tieto tabletky?su na prirodnej baze …chcem ich skusit, ale este som o nich nepocula… naturanet.eu

Lindi presne mam ten isty problem. Chodim s priatelom vyse 5 rokov, ani mne sa nikto nevysmieval ani nic podobne, no ked sa mam vyzliect uplne a nechat nech sa ma dotyka alebo pozera na mna nahu tak to proste nejde.

Linda a este som sa chcela spytat, ci nemas nejaky link na tie fytohormony, ktore uzivas.
D A K U J E M

Ty tomu veris? Ja by som do seba nejake pilule nepchala!

len to ma nevyhodu že ta boli cele telo a prsia to nespevni silicon je istota

Hm… a čo take mam papat? a to si mam normalne v lekani pytat fytohormony či to ma aj nejaky špecialny nazov??

ahoj chcem sa ta opytat ze co si povedala v lekarni resp. aky pripravok ti teda dali ze sa ti zvacsili prsia dakujem za odpoved

Ahoj Linda tie fytohormony z lekárne ti doktor predpísal alebo sa to da aj volne kúpiť?
Ďakujem vopred za odpoved :slight_smile:

Ahojte všetyk . Nedá mi nereagovať.
Pred pôrodom som mala jednotky, po pôrode už nič. Takže nedávno som dobrala NN ADD Bust 34 €, potom som riskla a kúpila iné Bust Plus aj s krémom a stále nič. Takže tabletkán neverte! Je to len reklamný ťah. Takisti mi nezabrali ani antikoncepčné tabletky. Aj mňa zaujímajú fytohormóny.Ktorá máte s tým skúsenosti, napíšte, určite to pômože aj iným na pozdvihnutie sebavedomia. Lebo to robíme pre seba, nie pre chlapov. Díki moc za reakcie.

Noo tak teraz som z toho už vážne mimo… je tu tých názorov vážne moc…moc :P… a ja neviem ako sa mam rozhodnúť… nechcem si na jednej strane zbytočne ovplyvnovat a nicit organizmus, ale na druhej strane nechcem mat male prsia… mam sice len 16, moze sa to este zmenit ale nemusi a nechcem cakat zazraky tak chcem vyskusat tabletky ale neviem ktore :P… velkost prs je dana aj geneticky nie ? tak preco ich nemam po mame ? :D…to by bolo vazne co zdetit !!:smiley: chcela som pribrat, mam okolo 170cm a 53kg ale necitila som sa fakt dobre ked som pribrala aj ked ta zmena nebola priliz batatelna ja som ju citila… no a cibulu neznasam nedostanem ju do seba… no tak a teraz babo rad !!:smiley:

aspon mi poradte vhodnu antikoncepciu :stuck_out_tongue:

prosim Vas napiste mi nejaku tabletku na zvacsanie prs…mama velmi male prsia

a to si mam v lekarni normalne pytať fytohormony ? aka je cena ?

ahoj prosim ťa chcem sa ťa spytať ako sa presne volaju tie tabletky a aka je ich cena ?

Ahoj, ako je to s tými fytohormonmi. Je to nejaký konkrétny prípravok? dík za odpoveď.

reagujem na tie fytohormony. Ide o nejaký konkrétny prípravok? dík za odpoveď.

Ahoj,môžeš mi poslať názov tých liekov čo ti lekár odporučil,ďakujem,Peťa.