Prirodzené zväčšenie pŕs bez plastiky

Ja mam 15, prsia akurat “do ruky”. Nemozem si dovolit tricka s krasnym vystrihom alebo tzv. tricka s “X” na chrbate. Musis sa s tym zmierit. Moje spoluziacky maju krasne velke formovane prsia. Ale mne nevadi, ze som ina, ze ich take nemam. Moja mama ma prsia velke, narastli jej az po prvom porode. Proste ono to pride, len musis pockat, a neber hlavne ziadne tabletky! Mlademu telu to zbytocne ublizuje, a nema to efekt, lebo hormony tie tabletky budu odpudzovat.

Ako tak citam vase prispevky, tak ziadna nieste spokojna so sebou, ale to asi nikto. Mam 21 rokov, prsia mam male, zo zaciatku mi to vadilo, ale teraz to berem sportovo, napriek malym prsiam som si dala na ne take malicke tetovanie a som spokojna. Nepotrebujem brat rozne lieky a podobne blbosticky, lebo tomu neverim. Na kazdeho zabera niecco ine. Ale aj male prsia su pekne, tak nerobte paniku z toho.

Ahojte baby, prosim dajte nejaky recept na zvacsenie prs. Dakujem.

Mne to vobec nepomohlo, a uzivala som to asi 1 rok.

Ahojte baby a co mate vsetky proti plastike? Ved je to zdravotne nezavadne a tie prsia su pekne, samozrejem kym to neprezeniete velkostou. A tie prsa su pekne do konca zivota, ziadne prsia na kolenach.

Spytajte sa personalu na mamografii, ako vyzeraju implantaty, tak po 50-tke, hroza.

Ahojte baby, mám už skoro 14 rokov a prsia fakt malé, neviem čo mám robiť, všetky baby čo poznám v mojom veku majú prsia aké, také, ale majú… :wink: Ja som plochá, nosím podprsenku, aspoň to, lebo cez tričko to až tak nevidno. Skúšala som aj prevarené mlieko s vajíčkom, ale zjavne bez výsledku, prosím poradte mi.

Caute, mam 14 rokov a strasne male prsia. Som strasne chuda a vysoka mam 168 cm a iba 42 kg. Moje kamosky maju vsetky velke prsia. Hovoria mi, ze keby som pribrala, tak by sa mi aj prsia zvacsili, ale mne sa pribrat nedari a neviem, ako to mam spravit. Neviete, ako si mozem prsia zvacsit?

Ahojte dievcata. Ked citam tieto vase prispevky, no neviem, ale sa vam divim, vazne. Ved pisete 13 rocne po 17 rocne, ste este deti a vo vyvoji, chcete mat velke prsia. Nezabudnite, ze to nieje ziadny dovod, ani chyba krasy. Je nas povacsine viac s malymi prsiami a sme tu. Myslite radsej na svoje zdravie a nie na dokonalu krasu. Vdaka prave liekom, vselijakym hormonom a chemicky upravenymi produktami dievcata maju vela zdrav. problemov, neplodnost, nadvahu, uplne rozhadzany imunitny system, rakoviny, alergie a pod. Pocet tychto ochoreni stupa hlavne u mladej generacie. Male prsia a zdrave su najkrajsie, vazne. Osobne mam male prsia, mam 46 rokov, 4 deti a tiez som trpela depkou. Vsetko casom pride a chlapci? Myslim, ze skor pozeraju na pozadie a cistu plet bez centrimetroveho make-upu. (mozno si poviete, co ta stara baba tu chce, vtedy bola ina doba a pod.) Nebola to mi verte, tiez sme sa chceli pacit, je to prirodzene a aj bude vzdy, ale nie napriek zdravia. Mlieko? Neviem, ale u mna ak by mohlo mlieko tiect vodovodom by bolo malo. Kazdy ma iny metabolizmus, iny organizmus a tak isto je to dane genetikou a s tym naozaj nic nespravite, len zbytocne si narusite zdravie uzivanim liekov, buducnost a zbytocne pridete o peniazky. A ak mozem pradit, kupte si silikonove prsia (vycpavky) do podprsenky. Nie su drahe, nieje ich vidno, mozete mat vystrih a urcite sa vam zdvihne sebadovera, ktora vam rozhodne chyba.

Ahojte, mam 32 rokov mam 2 porody za sebou, dojcenie nedojcila som dlho, ale druhy porod boli dvojicky, tak mi dali zabrat. Dost som schudla, mam 176 cm vysku a 54 kg, takze je to asi tym, ze potrebujem najprv pribrat, zacala som uzivat B12 injekcne a objednala som si tabletky na zvecsenie poprsia Prsia+, dostala som radu pit nealkoholicke pivo a masaz striedat teplu a studenu vodu vo sprche, takze tak, vysledok este som nepostrehla, este som len na zaciatku, potom vam napisem vysledok. Majte sa.

Ahoj volam sa Stanka, mam 20 rokov, mam vazne zdravotne problemy a postupom casu som si vsimla, ze mi nerastu prsia, na plastiku ma lekarka ani velmi neposielala ale, co som pocula, ze vraj cubula pomaha, neviem ci je to pravda. Samozrejme, ze boli uz aj vysmesky, to by nebolo jednoduche. Dufam, ze mi poradite. Dakujem vam velmi pekne.

Pripravok Prsia Plus mi vobec nesposobil zvadsenie prs, prave naopak, zvacsenie zadku. A to bez srandy, zacala som priberat na stehnach, bruchu, zadku, ale na prsiach vobec. Naopak mozem pochvalit od danej spolocnosti produkt Gama mladost - naozaj posobi omladzujuco. Na zvacsenie prs, o jedno cislo, mi velmi pomohla antikoncepcia Cilest - ale zaujimave je, ze to malo taky efekt, ked som tablety brala hlavne rano. No a na spevnenie prs mi pomohlo Garnier spevnujuce mlieko na telo a navyse prve mlieko, ktore mi pomohlo aj na celulitidu.

Ahoj, v 14-tich som na tom bola podobne ako ty, 166 cm a okolo 42 kg a prsia skoro ziadne, teraz mam pomaly 21 a prsia mi za tie roky na rastli na trojky. Nebud zufala, vsetko ukaze cas. Myslim, ze do 18-tich rokov by sa dievca nemalo zatazovat velkostou svojich prs!

Prosim ta, mohla by si aj mne poradit s tym zvacsenim prs?

Ahojte. Mám 15. Dobre viem, že je to dosť nízky vek, ale dievčatá v mojom okolí sú všetky 70%tne vyvinuté. Som úplne plochá a proste pri pohľade do zrkadla mi idú slzy do očí. Nie som škaredá. Postavu mám peknú, síce nechcem sa chváliť, ale ak moje oči zastavia na hrudníku tak neviem čo mám robiť. Cítim sa ako chlapec. Absolútne nič tam nieje a darmo hľadám. Moja mamina takéto problémy nemala. A gynekologička mi povedala, že budem po otcovi. Takže je mi súdené byť plochá? Ale keď ja nie som absolútne s tým spokojná. A darmo mi vravia, že skôr si ma chlapec všimne povahou ako prsiami, keď s tým ja nie som spokojná. Vstávam zo slzami v očiach, že sa musím ísť ukázať verejnosti, teda ísť do školy. V sprche sa bojím na seba pozrieť. Veľmi mi to vadí. Neviem, či si za to môžem aj sama. Lebo keď som mala 12, začala som fajčiť. Iba raz za týždeň jednu cigaretu. Potom od 13 som začala fajčiť ako najväčšia do 14 a pol. Áno hanbím sa za to. Ale už dlhšiu dobu nefajčím a som na to hrdá. A už nechodím do takej partie, kde by sa vyskytovali cigarety. Ale mám tu jednu otázku. Prečo kamarátky, ktoré so mnou začali fajčiť sa krásne vyvinuli? To ma hnevá najviac. Rada by som sa dočkala aspoň nejakých pŕs a nehanbiť sa za to. Lebo mám z toho psychickú traumu. Ak by ste mi vedeli dájako poradiť budem veľmi, veľmi rada. :frowning: Viem, že môžem byť rada, že som zdravá, nemám žiadnu chorobu, rakovinu. Ale toto mi nenormálne vadí. A chýba mi sebavedomie. Matka má už na to nervy, že stále plačem a sťažujem sa jej.

Ja uplne suhlasim s tymto prispevkom, ved ked budu mat dievcata deti, uvidia, ze prsia sa zvacsia.

Ahojky, mohla by som ta poprosit o nazov tych fytohotmonov? Maju nejake vedlajsie ucinky? Dakujem krasne za odpoved.

To si pisala mne?

Ahoj, to fakt Ti pomohol ten recept? A aké máš výsledky? Pretože ja som bola zo začiatku z toho dosť na nervy, ale o také 2 cm by som chcela aby sa mi zväčšili. Pls odpíš. Ďakujem. :slight_smile:

Ahojte, ako tu čítam vaše články, hlavne 14 ročných dievčat, ktoré sú nešťastné zo svojich malých pŕs, tak len ktútim hlavou. Mladé teenagerky sú stále vo vývoji a zbytočne si iba komplexy privádzajú, stresujú sa, keď tie prsia ešte stále môžu narásť. Ani malé prsia nie sú žiadny handicap, oveľa dôležitejšie sú zdravé prsia. Ja som mala vždy krásne plné prsia a bola som s nimi nadmieru spokojná. Keď som mala 21 rokov, otehotnela som a po pôrode sa mi prsia zmenšili asi o 2 čísla, a o mojich krásnych prsiach som mohla už iba snívať. Zo začiatku som bola tiež zakomplexovaná a zúfalá, tiež som vyskúšala kadečo, ale verte mi žiadne tabletky, ani recepty nerobia zázraky. Všetko sú to iba reklamné ťahy a môžte si nimi iba ublížit. Účinný a zaručený recept, ktorý vám môžem poradiť je zdravo sa stravovať, nepiť a nefajčiť! Dnes mám 27 rokov, cvičím 3x do týždňa čím spevňujem svoje telo, pribrala som aj na váhe a tým pádom aj do pŕs + mám skvelú push-upku a moje prsia sú opäť ako predtým. Moja rada znie, žiadne experimenty vám nestoja za to, aby ste si ničili svoje telo a naučte sa milovať samú seba.