Prirodzené zväčšenie pŕs bez plastiky

HAK je hormonalna antikoncepcia…

ahoj sak si pozri na nete.stoja okolo800 sk daj si ze tabletky na zvacsenie psr do google a tam klikni na jednu z moznosti a tam ti vypise staaaasne vela tabletiek.pa

HAK- hormonálna antikoncepcia

Ach jaj, zeny-zeny! Viete vôbec niektorá, ze preco sa vlastne tieto tabletky nepredývajú aj v lekárni ??? …

ahoj a kde sa tie tabletky daju kupit a kolko stoja?a ozaj to funguje

ahojte chcela by som sa spytat ze ci tabletky extra plus na zvecsenie poprsia maju nejaky vplyv na antikoncepciu,beriem diane35…napiste mi prosim eke mate skusenosti…dakujem

ahojte vsetci:)
asi budem konkurovat, ale chodte na stranku http://www.herbalboom.sk a tam kliknite na HerBust(obrazok) a potom na skusenosti zakaznikov…ja myslim, ze len tieto tabletky pomozu na rast prs a na hormonalnu rovnovahu zeny, pretoze su na prirodnej baze zalozene a mozu sa uzivat uz od puberty…precitajte si viac a potom sem napiste…
drzim palce:)

ahoj takze tieto tabletky mozu pouzivat aj 15 rocne ??.. odpovedz mi na imel plis a kde mam ich zohnat

ahoj Mati

daju sa objednat na stranke www.eros.sk a klikni tam na afrodiziakum a tam najdes HerBust, stoji okolo 1000 SK.
Ja som si ho objednala, takze potom napis, ze ako to dopadlo…papa

Ahojte babulky ako vacsinu z vas aj mna trapia male prsia kvoli nim svoje telo nenavidim som priemernej postavy mam velke boky zadok a male prsia to je otrasna postava. Nejde mi dohlavy preco prave ja mam taky problem nepoviem keby som bola vychudnuta na kost, uz kvoli prsiam som brala aj horm.antik. a nic len sa mi z nich zvescil zadok teraz pracujem v UK a tu som brala tabletky na zvecsenie a nic ani ich nehlo uz som skusala aj cibulu aj masaze studena a tepla voda mne uz asi nic nepomoze este skusim aj ja tie tablety prsia extra + a ked ani toto ta sa asi odstrelim a vlete jak na kupalisko hore nic a zadokm ako zigulak mne ani podprsenku netreba a mam 28r. no az sa mi ulahcilo ked som to vsetko zo seba vysipala

Ahoj, mohla by si mi povedat na akej stranke si si ich objednala prosim ta?
Dakujem

ahojky, ak ti mám pravdu povedať, žiadne tabletky, čo by boli ako chválené ti nepomôžu, ver mi, ja som už skúsila všetke snáď aké existujú a žiadna, ani sebemenšia náprava nenastala, ani nepoznám ženu, ktorej by nejaké pomohli, ak vraví, že áno, tak si vymýšľa, ak máš malé prsia a trápi ťa to, nepomôže ti nič iné, iba implantáty a môžme byť rady, že niečo také existuje :slight_smile:

no tak to by som ti neradila ja z mojov kamoškov sme si kupila produkt prsia extra a ani jedna z nas nezaznamenala žiadne vysledky je to oblb

Ja si zasa myslím, že tie tabletky zaberajú na každú inak, jednej pomozu druhej nie… asi tak ako antikoncepcia, ja s kamaratkou sme brali rovnaku HAK a jej prsia narastli a mne nie. A tak to je asi aj s tymi tabletkami.

ahoj sisa
uz som sem raz pisala ohladom tabletiek, ktore su na prirodnej báze(činska medicina myslim). volaju sa HerBust, skus si ich pozriet…ja skor verim im, pretoze su prirodne a prsia extra plus su skor hormonalne…takze tak…pa

awojki a na akej stranke si si tie tabletky prsia extra plus objednala? a kolko stali?tesim sa na tvoju skoru odpoved

aka je presna stranka toho vyrobcu co vyraba tie tabletky a co sa daju cez net kupit? vopred dakujem

Ahoj.Mala som pred kojením 5ky prsia,no deti urobili svoje.Tiež som siahla po VSETKYCH prípravkoch na rast prs,no obávam sa že na to su bud hormony kt.su nebezpečné a iba a iba plastika-ostatne je len lapač penazí.Nakoniec som si dala prsia urobiť ako 26 ročná a skončila som znetvorená s 3mi jazviskami na kaž.prsníku,to by ste nechceli ani vidieť verte všetky čitateľky,som mladá štíhla ale musím sa zahalovať a mám psychiku v keli.Budte radi aké ste,tiež som chcela byť krajšia a verila som najlep.odborníkovi z Ameriky a o peniazoch ani nevravím a mojich prípadov naokolo mna je mnoho a to netušíte či vám telo implantáty prijme-po roku ich vie vypudiť z ničoho nič.NEROBTE TO?STE KAZDA KRASNA AKO STE!!!

baby, ja mam partnera, ktory mal 17 manzelstvo so zenou, ktora mala 4ky, a ja mam 2ky, nie su uz ako byvali, mam 9rocneho syna, ale mam problem, pretoze cely zivot tuzim mat aspon 3ky a hlavne pevne, krasne… ale co uz tento sen sa mi splnil iba ked som bola tehotna, ale to som pribrala 40kil pocas tehotenstva, tak preto, a potom po mesiaci opat 2ky, a to bolo hrozne, boli ako rolety… katastrofa, ale cvicenim som ich dala do povodnej polohy, ale hlavne je , ze stale tuzim po 3kach, a moj nechce ani pocut, jemu sa to paci na oko, ale doma by to nechcel, tak uvidim a liekom neverim, netreba sa tlacit nejakym svinstvom, skuste dvihat cinky a uvidite:-)

ako zistim ake velké mám prsia?ako ich odmerat?