no takze ja uzivam uz takmer mesiac tabletky prsia extra plus a mozem potvrdit ze mi z nich narastli prsia o nieco,moj priatel si to vsimol hned,som spokojne s nimi teraz–
Sak kupte 10kg cibule a mazte kazdy den…=))))))))))
a koľko to stojí???
a kde sa daju taketo tabletky kupit aj ja mam problem s prsiami a dufam že sa toto zbavym …a ako dlho si brala tie tabletky???dakujem
objednala som si ich na nette kupila som si dva baliky vysli ma okolo 1000Sk,vysledky som videla po 2 tyzdnoch asi…narastli mi o trosku,
mam s tymto produktom skusenosti a nema to blahodarny učinok dokonca sa mi vynorila z toho len choroba, ma to vedlajši učinok- vytvorenie migreny
Ja mam uz16a nemam ziadne prsia,uplne nic neviem co mam robit
ja mam pomalu 18rokow ale mam welmi male prsia naozaj na to nic neexistuje? prosim pomozte mi
to som uz pocula ze cibula pomaha a mas to odskusane?
áno aj ja som to počula to s tou cibulou…a pomáha to?
ja som ERDIC vyskusala…nazor?? zbytocne vyhodene peniaze!!!
ja si myslim,že tie tablety na zväčšenie pŕs sú len žráčmi peňazí.Veď keď ti prsia nenarastú v puberte,tak ti pomože jedine skalpel a implantat.ale to by som nerobila za žiadnu cenu.aj ja mám malé prsia,ale mám sa rada a silikóny by som si nedala.mám problém kúpiť si podprsenku,aby mi sedela a hlavne,aby nebola prázdna.sotva mám Ačka,ale podľa mojho partnera je to pekné.dokonca na zahraničnej dovolenke sa opaľujem výhradne hore bez a verte,nemálo mužov len nenápadne pozoruje a pri odhalení sa len nežne usmejú a pokračujú ďalej.to mi dokáže dvihnúť sebavedomie.takže dievčatá,žiadne komplexy zo seba,každá sme krásna,ale pre každého inak.či už máme veľké alebo malé prsia,dôležité je,čo je v nás.a tie tablety sú totálna blbosť!!!
skuste hypnozu - mam kamosku, ktorej pomohla a to ma 50 rokov. Treba zmenit myslenie. Aj vy baby, ktoré ich mate obrovkśke a chcete mensie - treba zmenit myslenie. Dokaz - mnoho bab, ktore si ich dali zmensit, im narastli znova do povodnej velkosti.
Máš pravdu, na prsia pomôže jedine plastika! Ani lieky ani cibuľa nepomôžu! Mám to odskúšané, lieky som žrala ako sprostá vyše roka,vrazila som mesačne pol mojej výplaty do nich a nič a tak isto je to aj so slávnou cibuľou, smrdela som ako tchor a taktiež nič. Je to v genetike. Takže buď skalpel alebo dobrá push-upka
och! moj nazor na to vsetko je ze vidite iba velkost a to ake su nasledky po tom ani netusite… vacsina produktov ktore su na trhu su iba obycajnou zalezitostou penazi a ziskom pre vyrobcov a ich netrapi ze vy z toho budete mat problemy… SA UVEDOMTE … mozno v podprde to ej pekne ale ked si to date dole tak vas to stiahne dole … ja som rada ze mam také ake mam hoci nemam velke ale ani najmensie a nemusim nocit podprsenky a dlho budu mat tvar …nechapem ako mozu o tm rozmyslat 15-19 rocne baby!!!.. zbytocne problemy a tolko negativ to ma ze si to asi NEUVEDOMUJETE! veliké kozy zatazuju chrbticu, strasne rýczhlo ovisnu,bez podprdy nemozes ani vyliezt z domu jak ti to hongala na vsetky strany a opticky pridava kila… ja mam 18 ale som rada to co mam … a mimochodom tie tabletky co ospevujete su hormony co vam moze vsetko v tele dokaslat alebo ked to ma taký ucinok comu neverim mozu lahko prasknut mliekovody … ale vidim ze vela ludi prd vie o tom ale hlavne sa za tym hrnu … trochu racionalizmu by nezaskodilo…
MAM 22 ROKOV,SOM MAMICKA,VELMI MALE PRSIA A NIESOM SOM SPOKOJNA SAMA SO SEBOU,TIE KTORE MAJU CO DAT DO PODPRSENKY SI NEVEDIA PREDSTAVIT AKE JE TO MAT MALE PRSIA A ZIADNE SEBAVEDOMIE.BOLA BY SOM RADA KEBY ASPON 3-4 ZENY POTVRDILI UCINNOST TABLETIEK PRSIA EXTRA PLUS.DAKUJEM BUDEM RADA AK MI ODPISETE
milé dámy, vaše duše sformovali a naďalej formujú vaše telá, teda aké ste, tak aj vyzeráte. Niekomu niekde chýba, inému prevyšuje, ďalší to kombinuje. Skúste trocha vnútorne zapracovať, pretriediť si vnútorné plusy a mínusy, zvážiť čo s čím môže súvisieť. Viem že je to zložité, hlavne mladšie ročníky(od cca 1950) už nemáte z čoho čerpať, lebo vaše prababky už tu nie sú. Pokiaľ namietate dedičnosťou, v poriadku, ale nevyskytujú sa v rodinách nielen podobné postavy, ale aj povahy? Hmota sa mení ťažko, ale predsa len ľahšie než duch. Na toho ešte skalpel nenašli. A váš duch, to ste vy, preto viac sa venujte sebe ako reklame a žiadne obavy, aspoň doteraz sa na každú dieru našla záplata, len nebyť tej reklamy(na všetko, aj reklama na jogurt či šampon je o ideálnych prsiach). Prečítajte si Dějiny ňadra od Evelyn Yalomovej, možno zistíte načo prsia vôbec sú. Každý človek má nejakú prednosť, stavajte na nej a nie sa zameriavate na nedostatok.
tento príspevok sa nedotýka tých, ktorí netušia netušia o čom píšem a tých ktorí nevedia čo s peniazmi
ahoj aj ja som mamicka a iez mam male prsia ,a este po kojeni sa mi zmensili a splasli.tiez niesom s tym velmi spokojna a chcela by som vyskusat aspon nieake lieky (nie drahe),ktore by tento moj hendikep vyrieili ,ak som ta obtazovala prepac
ty si asi nevieš uvedomiť, že niektorým ženám na tom naozaj záleží… dobre, pre teba je to banalita, ale niektoré baby z toho môžu mať aj psychické traumy… možno sa ti to nezdá, ale keby si bola v ich koži, tak neviem či by sa ti takto pekne buzerovalo ostatné… dobre, máme byť spokojné s tým čo máme, ale keď chce niekto niečo na svojom tele zmeniť, tak prečo nie, keď bude potom spokojný??? to sa má radšej stále trápiť?? vôbec nevidím problém v tom, ak chce niekto na sebe niečo zmeniť… ty môžeš byť len rada, že si sa narodila taká “dokonalá”… takže tak…
dobry den. neviete ci sa tablety prsia extra plus daju zakupit v lekarni???