a z coho ma potom judiniova take velke melony zrazu :-)))
pekny vecer! Hned na uvod sa ospravedlnujem, a auvedomujem si ze ta asi vyrusujem aj ja-nakolko ti asi prislo uz naozaj par takychto e-mailov. Keby si len trosku mohla prosim ta napis mi o tej tvojej skusenosti s tym pripravkom na rast prs. Budem ti povdacna :-))
a ked to prestanes brať nevrátia sa ti prsia naspať do pôvodneho stavu???
No to je moja rec:o),a kde si si to dala robit?si snimi spokojna,aku velkost si si dala spravit?
mám 15 rokov a memam ziadne prsia… prosim vas aby ste mi poradili ake lieky su na to dobre…
tiez mam ten isty problem …nie si sama
ja som počula o pastike ale to v podstate ani nieje plastika … zoberu vám tuk z miesta … tušim stehna hovorili a daju vam to inekciou do pŕs … je to skoro prirodzene pretože tuk je z vašeho tela žiadne baoniky naviše a neostavaju jazvy
ahojte baby…mam uz 15 rokow a ziadne prsia…doteraz som o tom s nikym nehovorila dokonca ani s vlastnou matkou lebo je mi to dost trapne…ae fakt uz nwm co robit…skusala som aj cvicit ae nepomaha to…nieje na to nejaky pripravok??..prosiim pomozte mi…budem vam velmi vdacna lebo viem ze nie len ja mam taky problem a mozno to pomoze viacerim
absolúzne žiadne zväčšenie pŕs bez plastiky nezaberá.Cvičením a posilovaním sa síce do určitej miery pria dajú spevniť, ale ostávajú nadalej malé, kulturistky,gymnastky sú toho živým dôkazom
čo sa týka "overených " liekov a prírodných preparátov, je to akurát skwelý biznis, ktorý telu neublíži, ale prsia ti nezväačší
jediným riešením je naozaj iba plastika
ahoj te ja som prsia extra plus uzivala 2 mesiace ale nemam pocit ze by mi nejako zabrali…
Ahoj mam podobny problem… mozes mi napisat na mail
tiež som rozmýšľala o zväčšení,ale nie moje prsia sú síce malé,ale pevné ako hociktorej 18tky, a mám 37rokov dve deti,načo sú tie 4ky keď visia po kolená(obrazne).nesťažoval sa nikto,ani môj ex,ani priateľ :-))
nerieš svoje prsia aj keď sú menšie,ten pravý ťa bude chcieť takú aká si
z plastiky ma Judiniová také kozy…omg
Sisa, si moj clovek. Ja mam uplne rovnaku postavu. Je to hruza. Niektorym chlapom sa sice velky kufor paci, ale mne nie No co uz, naucila som sa s tym zit. Aj som zacala 5x do tyzdna cvicit a behavat, ale zacala ma boliet noha, tak po roku som to musela zabalit.
Ale ked si uvedomim, ze sa mam rano pri kom zobudzat a nemusim byt na vozicku alebo priputana na lozko, tak som stastna.
Baby, len si uvedomte, co by niektori ludia dali za to, aby boli v nasej kozi. Male prsia su uz len malichernost. Tato nespokojnost len svedci o tom, ze nemate vacsie - skutocne problemy, co dat do ust alebo ako este o jeden den predlizit zivot svojich najblizsich, aby ste mohli byt s nimi.
Drzim palce.
skutocne tie tabletky pomohli…ja som si ich objednala beriem ich este leb tyzden tak uvidim…
Tak co pomohli tie tabletky naozaj???
vies co moja ja som brala decolen aj HAK a bola som v tom ze to mi uz musi pomoct a ako to dopadlo? smola zas len smola vyhodene peniaze uplne zbytocny …
najlepšie sa kecá tým, ktoré v živote malé prsia nemali!!! “mať tvoje starosti” - ako keby vedela aké to je…keď sa cítim pomaly ako chlap bez pŕs :(((
tak ale čo sa nám čudujete?keď všade…v TV, na ulici, v časákoch…všade len samé kozy, je to deprimujúce!
a pre ostatne … decolen nezabera … 3 mesiace som sa napchavala tymi tabletkami a nic
baby ak vam mozem poradit tak si nekupujte tie teblety na zvacsenie prs.ja som si ich kupila a bola som skalmana.cakala som aspon malu zmenu ale nic.zase zbytocne vyhodene peniaze za hluposti.toto mala byt len taka mala rada do zivota