Ahuj, prosim Tě, mohla by jsi mi říct, kde jsi o tomdle slyšela? je to moc zajímavé, napsala bys mi e-mailem nějaké informace o tom?Byla bych moc ráda. Děkuju, Eliška
Ahojte.Pokuste sa pit velmi vela mlieka pit 3,5percent tuku,pivo alebo pivne kvasnice,trosku posilovat prsne svalsvo.Mlieko min.1 liter za den…zlepsenie by sa malo preukazat asi za jeden mesiac…aj ja som bola skoro uplne bez prs ale teraz je to uz o velmi vela lepsie.neviem ako to bude vam zaberat ale aspon som sa pokusila pomoct lebo mne toto pomoohlo…ked maate nejake otazky alebo nazory tak mi kludne napiste na adresu redangel222@azet.sk…ked viem rada pomozem…drzim palceky…
Ahooj, myslis to naozaj? To mam mrzi, prave som si chcela jedny kupit a vyskusat…aa ktore tabletky si uzivala? ja som pocula, ze pomoze aj fenyklovy caj no uvidime
Ale ze? presne…uplne s tebou suhlasim, ja osobne som sama so sebou spokojna, ale ked sa pozriem na svoje prsia je mi do placu mne by stacili aj male, len aspon keby som vobec nejake mala…aspon male…ale ja mam problem kupit obycajnu podprsenku aby mi drzala…tak toto vie zabijat sebavedomie…viem, ze ste tu zeny, co mi rozumiete…
Ahojte baby, viete mi niektora poradit, ci vam pomohli tabletky BUST PLUS? dakujem Domca
faakt . to pomozzee mam 15 a ziaadne prsia…
hej…ale vies kolko to stoji??
Pozri na: Breast Augmentation with Autologous Fat (Lipofilling) and Stem Cells (CAL) · Clinic DDr. Heinrich®
Cena sa vsak pohybuje okolo 5000 - 7000 eur. V skutocnosti nejde len o samotne odobranie tuku ale aj pouzitie kmenovych buniek.
Mam presne rovnaky problem a tvoje pocity pri zrkadle.Tiez by mi stacili aspon jednotky,ale po dvoch dojceniach je to ubohy pohlad.Este aj bradavky sa mi z toho nejako natiahli,takze sa necitim pritazliva.Mam zlateho manzela ktory vravi,ze mu to nevadi.No najviac to vadi mne pri milovani,citim sa ako po amputacii prs takze sa nemozem ani poriadne uvolnit a nabudit a pri tom myslim na to ze vyzeram urcite upne neeroticky aj ked inak mam pevny zadok a stihly pas.Okamzite by som isla na plastiku, ale je to dost drahe a hlavne by to bolo v rodinnom rozpocte na niektorom poslednom mieste kedze su podla mojho muza aj dolezitejsie veci,takze sa k tomu asi nikdy nedopracujem.Mam pocit, ze nepochopi ,ktora prsia nezdedila uplne po otcovi.
Ahoj moja kamoska ich užíva už 2.mesiac a jej sa už po mesiaci zväčili aj ja ich chcem objednat len sa bojim lebo mam problemy s pečenou.
ahoj prosim ta kde si ta tvoja kamaratka tie tabletky objednala??kolko to cca stoji a fakt to pomaha?pretoze nerada by som investovala do niecoho ked to vobec nepomoze…dufam ze ma chapes…prosim at odpis mi cim skor…za odpoved ti vopred dakujem moc moc…ahoj
ahoj prosim ta co si to brala za tabletky??ako sa volaju?
ahoj dufam ze uz nieny neskoro a nekupila si si ich a aksi si ich nekupila tak si spravila najlepsie a hlavne si si usetrila peniazky ja som si ich kupila a ziadny vysledok a hlavne narast prsnikov som nezbadala tak ked si chces kupovat tak si to poriadne rozmysli ale radsej si odloz peniazky a kup si neco ine.ahoj
Ahoj prosim Vas ake je uzivanie tabletiek prsia extra plus + linia ? jedna tabletka rano a 1 tabletka vecer ?
no to je pravda tablety decolen vobec nepomahaju baby tak si ich nekupujte ja som ich brala skoro styri mesiace a nic
jo to sa sice robi,ze ti zoberu tuk ,ale zistilo sa na japonskych ňzenach tam to totiz skusali ,ze sa ti potom prsia zhrckaveju teda ten tuk sa ako keby zrazi …takze radsej neskusam
Nepoznám to mám rovnaký problém,zatiaľ sa ti nepodarilo to nijak zmeniť? Ak ti niekto poradil a zabralo ti to napíš mi to prosím ťa. Ďakujem
ahoj,ja by som sa chcela spýtať ako zabrali tie lieky na zväčšenie pŕs bo ja uvažujem tiež nad tabletkami ale neviem aké si mám kúpiť a že koľko to stoj.Ďakujem
Ahoj, prepáč ale ta cibuľa má čo spoločné s väčšími prsiami? Lebo ja by som to rada otestovala len neviem ako nato-poradíš mi?- Teda ak ti to zabralo. Vopred ďakujem
Kočky ja som mala 100 tobolkové balenie PRSIA EXTRA a trochu sa mi prsia zväčšili. Nevravím že dáko extra ale tak pol čísla mi tam pribudlo. Ešte sa chystám brať jedno balenie a uvidím