Problemy s chrbticou

ozonoterapiu by v BA mali robit v Zeleznicnej nemocnici, aspon tak mi to povedal neurolog, treba si tam cinknut a popytat sa :slight_smile:

oslabeny svalovy korzet vo vrchnej casti chrbtice ma vacsina ludi, naozaj na to nezabera nic ine len cvicenie, zijem s tym uz cca 14 rokov, v kritickych okamihoch sa nedokazem nadychnut a kazdy pohyb je boletivy, je to dan za sedavu pracu :frowning:
odporucam pilatesa, pomoze ti to na celu chrbticu.

Ahoj,
prečítal som si Tvoj odkaz. Ako sa máš teraz?
Mám podobný problém. Podarilo sa Ti vyriešiť zúžené cievy? Máš tinitus.
Čakám odpoveď

Ahoj
Miro

prosím podeľte sa ak niekto mal hrozné tlaky v ušiach, čo vám poradili, či je to od chrbtice

Ahoj Hviezdička daj informáciu o tom ako sa Ti darí pasovať s Tvojími problémami ak si problém poriešila tak daj tip ako ak nie tak poraď ako prežiť s bolestou viac ako 2,5 roka.za odpoveď ďakujem Priateľ.

Ahojte, prosim napiste mi aky typ bolesti hlavy mate, ak ide o cervikokranialny syndrom…???velmi by som bola vdacna…dakujem. iva.

Dobry den, mam 32 rokov a tiez mam podobny problem ako ty. Pomohol ti niekto normalny???Mna to chyta zvicajne na jar, ale hlavne na jesen. A to tak ze sa nepostavim poriadne z postele. Dakujem, s pozdravom.

Dobré účinky na stuhnuté chrbtové svalstvo majú produkty od firmy phiten (www.phiten.sk). Sám som ich vyskúšal na mojej chrbtici. A celkom mi to pomáha. Na uvedenej stránke sa dočítate viac.

Brano skús sa ozvať na chiropraktika@gmail.com zato nič nedáš a možno sa dozvieš zaujmavé veci ktoré Tvoj problém poriešia.

chcela by som kontakt na toho pana velmi pekne dakujem

Prosim Vam kde sa nachadza sv. Martin…ja som z okolia Trnavy a nedari sa mi tu na nete najst kde sa to nachadza.tiez mam strasne problemy s chrbticou(skolioza)…lieky to len zmiernuju ale zavraty a tazkosti s dychanim sa casto vracaju.dakujem

nemate kontakt na napravacku z hornych oresian?

prosim vas naco take reci,iba pohyb a cvicenia spravne pomozu,lieky iba na chvilu

prosim vas, date mi kontakt na tu pani v Hornych Oresanoch? mam vyskocenu platnicku, bolesti a ona to vraj vie masazami dat do poriadku. dakujem

Mám tu istú skúsenosť ako Vy. Pomohlo mi pravidelné cvičeniecvikov na chrbate, mačací chrbat, zdvihanie panvy a hlavne plávanie a turistika.

Ahoj lala01,

mam presne ten isty problem ako ty?Vysunuta platnicak a vystrelovanie bolesti do pravej nohy. Podarilo sa Ti tento problem vyriesit? Prosim o radu, ta bolest sa uz neda vydrzat a doktori nepomahaju.
Dakujem

dobry den prajem. moj brat ma podobne problemy. viem vam pomoct. hlavne na tie cievy. volajte v pripade zaujmu 0911 132 182 Miska

Ja mam 28 rokov a problemy s krcnou uz asi 2 roky. Bola som vtedy na MRI a bola tam protruzia na dvoch miestach, takze rehabko ale s velmi malym efektom. Snazila som sa zacat cvicit, ale aj hoci po plavani sa citim horsie, svaly sije, tapezy a medzi lopatkami mam potom este oslabenejsie. Takze este len zacnem a uz musim prestat. Teraz sa mi bolesti presunuli nizsie, ku pravej lopatke, mam tam uplnu hrcu, nejaky svalovy spazmus, boli ma to aj na dotyk, bolesti do pravej ruky a vobec…Bola som vcera u neurologa, ze chcem nove MRI, tak povedala ze naco, ze sa netreba furt ozarovat, a dala mi kontakt na napravaca chrbtice. Ze ak nepomoze, tak rehabko zase a ked ani tak nie, tak az vtedy nove MRI. Tak neviem, zda sa Vam to spravny pristup? Ze trpim jak kon, tak to tu ani nemusim pisat…

Presne stav ktorý opisuješ veľmi dobre poznám ešte k tomu tlak na prsiach pichanie pod ľavým prsom a za lopatkou a to bol môj problém.Vščetky vyšetrenia som absolvovala rehabilitácie infuzie a žiadna zmena k lepšiemu,akurát mi neurologička neporadila dobrého naprávača chrbtice.Predstav si že ja som si na týchto stránkach určite dobrého naprávača zo Svätého Martina našla a od jeho terapie netrpím ako kôň bolesť mi úplne odišla cítim sa výborne.Milá Andrea na Tvojom mieste /neviem odkiaľ si /by som kontakt na naprávača neodhodila a navštívila ho ak máš ďaleko do Svätého Martina lebo ten by ti určite pomohol.Držím palce s pozdravom Broňa.

Dobrý večer,píšem pretože by som chcel veľmi pekne poprosiť o radu.Môj Otec má problémy s chrbticou.Pred 12-timi rokmi ho operovali,pretože mal vydretú platničku,tak mu ho vymenili.Doktori vraveli,že by už nemal robiť namáhavú prácu a pretože je stolár a robil v stolárskej výrobe,že by už túto prácu nemal vykonávať.Ale Otec je človek z pevnou vôľou a pre rodinu by spravil všetko,po zotavení pracoval dalej.Síce to nechcel dávať najavo no chrbtica ho bolievala stále.Chodil samozrejme na infúzie,obstreky bral aj lieky.Pred pár mesiacmi ho seklo už 2-krát.Chodil k doktorke a tá ho vypísala do nemocnice ležať.Bol aj na vyšetrení CT a tam zistili,že má prasknutú tú istú platničku,ktorú mu menili.Doktor vraví,že ani Ozonová terapia nepomôže.A že je to na dalšiu operáciu.Možno aj ked iná možnosť nie je,aj tak by som bol veľmi rád,keby bola.Otca mám veľmi rád a vážim si ho,a preto by som mu chcel pomôcť.Vopred pekne dakujem.