Natashasha viem, ze davam ale inak sa neda Oki, budem cakat na tvoju odpoved
alexandriska prepac, ze sa staram do tvojich problemov ale byt tebou idem aj k doktorovi. co ked je to nieco vaznejsie a treba to nejako inak liecit ako nejakymi praskami? (nehovorim, ze tie, ktore ti tu zeimi poradila nie su dobre, prave naopak su velmi ucinne - mam s nimi skusenost) ale osobne by som sa najprv poradil s lekarom! no je to len na tebe ako sa rozhodnes!
- čo by to vážnejšie mohlo byť? osobne si to moc nemyslím a preto som zatiaľ k doktorovi ani nešla nemám doktorov moc v láske a preto sa im tak bránim
v pohodičke, chcela som ťa len trochu potýriť ale samozrejme, že to chápem prišla som ti ale napísať, že mojej starkej pomohol ten prášok. včera som sa tam po robote zastavila a vysmiata ma privítala a len mi ďakovala, že som jej taký super prášok kúpila. bola som šťastná s ňou, lebo som videla na jej tvári, že jej je lepšie!
Natashasha mna tymto vobec nenahnevas a ani nepotyris. Uz som voci tomu imunna Vazne?? Tak to je super sprava! Tesim sa s vami a je perfektne, ze jej tak rychlo zabral
alexandriska no moze to byt nejake ochorenie, nejaky organ v tvojom ludskom tele nemusi byt v poriadku alebo to moze byt zlym zivotnym stylom alebo ma este napadlo, neuzivas nejake ine lieky, ktore by mohli “zapekat”?? lebo pri niektorych antibiotikach napriklad to byva ako vedlajsi ucinok, ze maju ludia zapchu. chapem, nikto nema rad doktorov ale ked ide o takyto problem, radsej by som tam zasial ako sa trapil!
- benromino práve že neužívam žiadne lieky. málokedy mám nejaké tabletky a to mi už musí byť riadne zle, aby som išla k doktorke na predpis nejakých antibiotík. veď ja viem, všetci mi to hovoria len sa bojím, že mi fakt niečo horšie zistí
alexandriska tak potom ti neviem poradit. jediny, kto ti vie pomoct je doktor a ked k nemu nechces ist, tak sa budes musiet nadalej trapit!
- benromino ale nechcem sa trápiť vieš aké to je hrozné? tá bolesť a nafuknuté brucho a vôbec nič mi nepomáha no teraz som si trochu viacej čítala túto diskusiu a našla som tam nejaké prášky, že F.X.Passage SL. s nimi náhodou skúsenosť nemáš? nepoznáš ich, čo je to zač? lebo tu píšu, že im pomohol a dosť rýchlo sa zbaviť zápchy.
Alexandriska moze byt, ze to tak aj bude ale na druhej strane budes mat istotu, ze to nie je nieco vaznejsie. A ano, su to prasky!
- zeimi veď áno, to máš pravdu. asi si teda nájdem čas a behnem aj doktorovi. ale najprv skúsim tieto prášky, ktoré ste mi tu poradili a uvidím, či mi zaberú alebo nie. ak nie, tak potom sľubujem, že podstúpim baraj aj odborné vyšetrenia u doktora!
…treba jest vela vlakniny, hybat sa a potom zapchu v ziadnom pripade nebudete mat…ja uz mam svoje roky a za cely zivot som nikdy nemal zapchu…chodim tri krat do tyzdna behat, mam pestru stravu a svoj organizmus tak nauceny, ze kazde rano chodim na velku stolicu…no moja ze je presny opak…ta do seba dava stale len nejake prehanadla a uz podla mna ju z toho zapeka…je to pravda, ze sa toho vela nema pit? ze?..
Jarlino mas veru pravdu, vela prehanadiel do seba davat vobec nie je zdrave!! Co ti zena neveri, ked si jej to povedal??
Alexandriska dobre, budeme ta tu vsetci brat za slovo, aj ked osobne si myslim, ze ti prasky pomozu. Oni su dost ucinne! (snad som to teda nezakrykla) No pomohli uz viacerym, tak snad ty budes dalsia Zacala si ich uz aj uzivat?
…presne!..ked som jej to uz viac krat povedal, tak len hodila rukou a povedala, ze co ma robit, ked jej toto ako jedine pomaha ist na velku stolicu…odkedy sme sa naposledy kvoli tomu pohadali, uz jej radsej nic nehovorim…aj ked ma to poriadne stve!..ale co mam robit?..ako jej to mam vysvetlit, ze to nie je zdrave?..poradte mi prosim!!
Jarlino tak vies, na jednej strane chapem aj ju ale na druhej strane aj teba. A ake vsetky prehanadla doposial uzivala? Co tak jej poradit nejake jedno, ktore jej pomoze aj pri zapche ale zaroven jej aj odstrani tento problem? To by bolo najlepsie riesenie si myslim!
alexandriska viem to presne, ake to je, kedze jedno obdobie som to prezival aj ja! a co sa tyka tych praskov, tak tie ti odporucam. tie aj mne pomohli. pil som ich a po nich mi ostalo dobre a co je lepsie, ze som odvtedy ani zapchu nemal!
P.S: sorry, ze odpisujem az teraz, no nemohol som sem skor prist
…tie vsetky mozne nazvy si uz ani nepamatam…to odo mna fakt nechci! …tak bol by so rad, keby mi tu niekto nieco take poradil a este radsej by som bol, keby jej to fakt aj zabralo a bol by aspon pokoj!..
- zeimi áno začala som ich už užívať! nechcela som zbytočne dlho čakať, nebolo by to na nič dobré iba mne by to robilo zle. už vyše týždňa ich pijem a konečne chodím na veľkú stolicu. je to super pocit!
- benromino to vôbec nevadí, som rada, že si napísal. už ich pijem aj ja
A doktori jej nic nepredpisali, neporadili?