pekny den vám prajem .preto je tazké liecit psoriázu lebo je to silná karmická choroba,posoby cez viac inkarnacii.problém je ze sme priputali k vedomostiam a to zvicajna sposoby uvolnenie podvedomej agressivity,a to sa prejavuje ako destrukcia na energetickej urovni tela.liecba na báze energie,resp.vibrácie.podobny problém je aj s alzheimerom a sklerozou multiplex.
Vedeli by ste mi povedat viac? Dakujem velmi pekne…
hlavne to zacnite okamzite riesit a s plnou vaznostou - cim skor, tym uspesnejsie sa to da zvladnut, cim neskor, tym horsie… hlavne strava a zivotosprava…
rybicky garra rufa - info na www.liecba-psoriazy.sk
Mozes poradit kde je kupel TOMESA v Kosicach a ake ma zlozenie.Dik M
Možno je to smiešne,ale ja si dam jeden krát denne activiu tu čo stale reklamuju a už dva roky nemam žiadnu psoriazu.
somariny radis?
dalsie somariny!!!
A mala si naozaj psoriázu???
Trpim na psor.10rokov,diag.psoriaza vulgaris.Zaujima ma liečba cyklosporínom tab.Liečim sa na vysoký kr.tlak.bola by som rada,keby mi niekto odpísal na mail či mu tato liečba pomohla.dakujem velmi pekne
Ja uživam 3xdenne výž.doplnok Artenal MPX,obsahuje 90tab.jedno balenie jena 1mesiac,musíš užívat 3mes.potom 2mes.pauza.Mne sa ulavilo po 10 dnoch.Kupila som tieto tobolky u svojho ortopeda za 15eu,to je cena za jedno balenie.Zelam vela zdravia.
Ahoj nema z vas niekto skusenosti s pouzivanim ,horskeho slnka,
som dlhé roky psoriatička a skušala som aj horské slnko-ono to pomože ale taktiež len dočasne ani to horské slnko sa nemože aplikovat bez miery ja som už taktiež bezradna.
Takze zalezi od zavaznosti postihnuteho…ale ak sa hcete zbavit psoriazi dodrzujte !
1.Prestat fajcit ! /bud budete fajcit a vyzerat “ohavne” ,alebo za par mesiacov spozorujete zmeny / prestat fajcit ,je velmi dolezite, asi najdolezitejsie by som povedal,beztoho to nejde.
2.Prestat pit!
3.Ziadne mlieko jogurty atd !
4.Jest pravidelne cesnak!
5.Maximalna mozna dieta!/obcas si mozte dat do tela samozrejme :d ale inak dietovat
6.Najlepsie pit cistu vodu a zeleny caj!
7.Vela pohybu nech sa to vyplavy z tela,nie sediet za pc a tv!
8.Ak je slnko vonku,treba ist von
9.Neverit zazracnym liekom !
10.Byt pozitivny,verit a byt trpezlivy!
11.Obmedzit maso ! stat sa takmer vegetarianom na urcitu dobu
12.Slubujem vam,ze ak sa budete drzat tychto rad,do roka mozete byt zdravy,viem to podla seba!
Drzim vam palce kopirujte tento prispevok,nech to vie kazdy
pomaha ti nieco ine a nie aktivia !
ja som začala cyklosporínovu liečbu septembri min. rok, flaky sa stratili, ostalo len zopar, ale nieje to riesenie, nemozem brat tieto lieky stale, v lete nebudem moct byt na slnku a ani otehotniet, tak neviem co bude dalej, ked lieky vysadim, psorka sa vráti, tiež hladam co dalej a neviem
Ďakujeme za rady ale niektoré sa nedajú dodržať lebo keď sa chceme pripraviť na skúšky tak musíme sedieť na zadku inak to nejde.Bez mäsa to nejde,no pokúsime sa to dodržať.Takže pôstom k zdraviu -najlepšie je poležať si vo vani s jablkovým octom tak dve deci do vody,potom kožu natrieť modrou indulonou a spať.
Mne pomohol spray Scin-cap. Uz po niekolkych dnoch je vidiet zmenu! Velke loziska mi zmizli, niet po nich ani stopy!
moze pomahat lezat vo vani,ale zaklad je pochopit,ze psoriaza nieje klasicka kozna choroba…nieje to vyraska ktora sa zahoji…je to choroba ludskeho vnutra…zly zivotny styl
LUDIA NEVERTE ZIADNYM ZAZRACNYM LIEKOM…ja tiez mozem kupit salko dat tam med a tvrdit ze je to liecive a predavat to …