Psoriaza

Myslím že je treba naučíť sa žiť v kľude,jesť v klude nerobiť všetko na poslednú chvíľu.Malý pôst nezaškodí.Vyskúšame tú šaraticu.Lampa TDP je veľmi dobrá,pomáha uvolňovať napätie.Pri jej kúpe dajte pozor aby boli všetky časti originalne a mala certifikát-overanú kópiu. Je to spôsob ako liečít nervy bez sexu.Veľa šťastia lebo len to potrebujeme.

Objednala som sonogel-detoxikačný gel a doporučujem aj derivačné kúpele a doplnte si vitamíny.Dalšie informácie sú na obchod@regenerecnecentrum.eu Potom firme Biopreparáty s.r.o.ponúka biogama olejový kúpeľ ktorý je na atopický exzém,psoriazu.

Celý život som trpela touto chorobou. Dnes neužívam žiadne lieky,ani nič. Stačí lampa TDP ktorá lieči aj akné.Treba sa zrieknuť fajčenia,piť len malé množstvo vína,po jedle veľa spať proste žiť v kľude.Stačí vyskúšať, čistiť pleť pred spaním žiadne drastické metódy.Ked si ju kúpite poslúži celej rodine a ušetríte veľa času a peňazí.čaj s prasličky rolnej a obklady.Som alergická na prach,chlad, syry a mliečne výrobky.Prípravky s LR sú tie najkvalitnejšie ale jedlo to je problém. Pred spaním doporučujem zjesť jedno zdravé jablko. ´

Tvorbu lupienky ovplyvnuje NA PRVOM MIESTE ludska psychika. Tak ako uvadzaju vo svojich odbornych studiach experti lupienka ( psoriaza ) vyjadruje :
1)Strach, ze mi niekto ublizi
2) Umrtvovanie zmyslov a ega
3) Odmietanie prijat za vlastne ciny
Toto su mozne PRICINY, a kym nezmenite stare schemy myslenia mozete sa natierat cim chcete .

Náš syn vôbec nemá dôvod na také pocity.Všetci ho máme radi,nemusí nič robiť len to čo ho baví.Pri basketbale utrpel úraz,spoluhráč mu vykopol koleno a potom neskôr sa mu začali objavovať fľaky a lupiny.myslela som si že je to po obstrekoch kolena choroba sa zhorší keď má skúšobné obdobie.Nervy a stres iní muži v jeho veku majú už vlastnú rodinu ale času dosť. my sme len rodičia ktorí pomáhajú svojím deťom ako môžu.Takže šaratica pred jedlom,derivačné kúpele,mŕtve more a vzdelanie.

A čo psorka u deti. Ktoré z týchto príčin platí u môjho malého syna??? Nekonečne ho s manželom milujem, ego má silné, už teraz sa formuje jeho charakter, zmysly ??? a odmietnutie prijať viny za aké činy???

Mila Luba . Ci prijmes alebo nie moje nasledovne slova je tvoja vec :
Uz len to, ze sa na tejto diskusii ako matka ,vylievas" za svojho dospeleho (tak to chapen z tvojho prispevku) a aj sama seba presviedcas, ze on nema dovod na take pocity, svedci jednoznacne o tom, ze vsetko v poriadku nie je . To, ze sa mu choroba zhorsuje pri skusobnom obdobi jasne a neomylne ukazuje na STRACH. Niekedy aj prehnana rodicovska laska ( opicia ) je viac na skodu ako na uzitok - uz len z toho ako mu ,ordinujes" jeho zivot : saratica atd. sa mi robia kruhy pred ocami. Prepac - to nie je pomoc - to je SPARTANSKA DREZURA. Pekny den.

Ahojte vsetci,
mam uz 20 rokov lupienku. Dopocula som sa, ze najlepsim liekom je pobyt pri Mrtvom mori. Chcem sa opytat, ci niekto nema blizsie informacie alebo skusenosti.
Popripade ci sa najde spriaznena dusa, ktora cestuje k mrtvemu moru. Heslo: Dvom je veselsie.
(Termin - maj, jun 2010)

Milý Rudy.Nechceš mu poslať nejaké lieky za svoje, ved on nič nerobí,len študuje a my to platíme.Každý deň po ňom upraceme,navaríme,platíme školné 331€ na semester a v lete keď našetríme pôjde k moru.
Keď neurobí skúšky pôjde pekne znova do práce ako každý iný.Plný byt máme lupín mám si povedať že to nevadí?Dnes išiel kožnej lekárke to som teda zvedavá čo mu zase predpíše. Každý sa snaží nás rodičov len ošklbať.Príjemný deň

Gitka, čo tak šaratica? to je prvý článok ku psoriáze, čo keby si to skúsila?

Dobrý deň chcela by som reagovať na články , mám syna ktorí má psoriazu 2 roky po autonehode sa vyhádzal zrazilo nás auto na chodníku a potom sa to začalo celé telo mal posiate fľakami boli sme smrdákoch a tam mu pomohli za 3 dni polroka mal pokoj a potom od znova to isté všetko možné sme vyskúšali až sme natrafili v Nitre na kožné oddelenie na primárku ktorá nám pomáha do dnes má fototerapiu ktorá má veľmi dobré účinnky syn má pokožku krajšiu a myslím že ho s toho vylieči tak skúste nič za to nedáte.

…ale nie kazdemu rovnako to pomoze.mozete byt sklamana,ze ste vyhodila mnozstvo penazi za nic.sama zena je riziko nevybavite nic,arabi Vas budu ignorovat pokial tam nebude chlap. najprv by som skusil rybicky ja som velmi spokojny. ak aj napriek tomu sa rozhodnete ist tak zelam vela stastia a mozem poskytnut vela info.ako ist bez cestovky a usetrit.bol som viem o com pisem.

je potrebne si uvedomit v akej vlnovej dlzke to svetlo pracuje psoriatik potrebuje uzkopasmove UVB a nie svetlo na opalovanie.
vela stastia.

…skuste liecbu pomocou rybiciek GARRA RUFA na vychodnom Slovensku v Humennom.
Nebudete lutovat,vysledky hovoria za vsetko aj ked je to narocne na cas,ale vysledok stoji za TO.

Dobry den.volam sa veronika a mam 21 rokov.psoriaza sa mi objavila este len pred rokom ale bola som velmi nestastna.skusila som smrdaky ale tam mi nepomohli.bola som aj v nemocnici kde na mne skusali metodu kde mi brali z ruky krv a pichali ju do zadku.ani to nepomohlo.az raz mojmu ockovi poradil jeden pan SKIN-CAP .je to sampon,sprej aj masticka.pre mna je to hotovy zazrak.da sa to zakupit v lekarni,ale v maloktorej . ak ani toto nezaberie tak potom je este jedna moznost doktor Michaels.skuste ho vyhladat na internete on ma 98% uspesnost liecby- teda potlacenia psoriazy.

Ja trpím takmer celý život na psoriázu. Liečenie pri Mŕtvom mori si nemôžem dovoliť, ale kupujem si výrobky z tohto mora - soľ a bahno. Na ruky a nohy mi to veľmi pomáha. Pozrite si stránku www.kawar.sk

Ahoj čítala som tvoj článok veľmi ma zaujala tvoja šaratica, mám syna ktorí dostal psoriazu dva roky po autonehode totiž zrazilo nás auto na chodníku, boli sme v smrdákoch tam mu pomohli ale o pol roka sa to vrátilo chodíme teraz v Nitre na kožné oddelenie na fototerapiu ale nič moc trochu lepšie ochorie a znova sa vysype už som zúfalá ako mu pomôcť dakujem za radi určite ju vyskúšame dakujem.

Aoy mám 18 rokov a mám psoriadu.Kto by mi vedel poradiť ako sa mám toho zbaviť? mám to už asi mesiac a sa mi to čím dalej tím viac rozširuje prosím o radu dakujem

Ahoj Nikol, na psoriázu má vynikajúce účinky Aloe Vera a produkty z nej. Vrelo doporučujem, mám s tým skúsenosti.

Psorku mám už takmer 20 rokov a tiež som skúšala všeličo. Najlepšie zaberá slnko a more. Mastičky väčšinou len nejaký čas. Môžem ale odporučiť Tomesu, ktorú využívam každoročne a pomáha mi zlepšiť a na nejaký čas udržať stav kože. Je to vlastne kúpeľ v morskej vode a zároveň ožarovanie. Nemusíte si platiť drahý pobyt pri mori (aj keď ani toto nie je celkom zdarma) a môžete sa ambulantne liečiť.
Prajem pekný deň.