skus si dať krv na chlamydie borelie a mykoplazmy mne sa to nezda som na azete aj 301 cez pokec už som sa tiež dosť nazdochynal
poznam odbornika co pomohol jednej mojej blizkej osobe s velmi podobnym problemom.
mám problém z členkom v minulosti som mala výron ktorý bol liečený len dlahou
teraz som v takom stave že už ani nemôžem poriadne na nohu stúpať ortopéd mi dáva len obstreky a vybrala som radioterapiu viete mi poradiť rátam že už v krátkom čase z boľavým členkom nespravím ani krok mám 52rokov
ahojte, vie mi niekto poradiť, ako sa zbaviť vody v kolene? Som hrala tenis, a pravdepodobne som nestála poriadne a pri snahe odraziť loptičku, mi spätnou silou v kolene vyskočilo jabĺčko. Chodím na kontroly a trvá to 15 deň, čo som po úraze. Mám pocit, že MUDr. nevie čo so mnou, pretože to začína viac a viac bolieť. Kázala mi užívať wobenzým.
ahojte, vie mi niekto poradiť, ako sa zbaviť vody v kolene? Som hrala tenis, a pravdepodobne som nestála poriadne a pri snahe odraziť loptičku, mi spätnou silou v kolene vyskočilo jabĺčko. Chodím na kontroly a trvá to 15 deň, čo som po úraze. Mám pocit, že MUDr. nevie čo so mnou, pretože to začína viac a viac bolieť. Kázala mi užívať wobenzým.
Chod na odborne vysetrenie k ortopedovi resp. traumatologovi, on uz bude vediet co stebou. Inak voda sa vybera injekciou tak ze ti ju v pichne do kolena a vytiahne. Znie to bolestivo ale az take strasne to nie je. Mne ju uz vyberali zopar krat a dalo sa to vydrzat. Vela stasia
ASi pred 10 rokmi som si zlomila lavu ruku…pred troma mesiacmi aj pravu ruku…uz dlhí čas mávam bolesti v zapastiach…prichadzaju v pravidelnych intervaloch…niekedy ma boli prava ruka viac ako lava…ale naopak…pred dvoma tyzdnami som spadla a bolesti lavej ruky sa zhorsili…dali mi ju do dlahy, ktoru mi vcera dali dolea predpisali mi ortezu…na rontgene nie je vidno ziadnu zlomeninu ale bolesti su velmi velke…pri ohnuti zapastia mi tatoo pichlava bolest vyzarujee az do prstov…ked do troch tyzdnov tieto bolesti neprejdu mam navstivit reumatologicku ambulanciu…mozno to wsetko celkovo suvisi aj s bolestami klbov…pred troma tyzdnami mi diagnostikovali coxu saltans…lupani elkbov…tak isto mam aj v klboch velke bolesti…nezabrali ani rehabilitacie ani lieky…hrozia mi plasticke operacie oboch klbov…
mozu mat bolesti ruk nieco spolocne aj s bolestami klbov??..
mam 18 rokov…
Marek ďakujem. Chcem sa ešte poradiť, či je ešte iná metóda, ako pozrieť či je väzivo v poriadku, ako artroskopia. Lebo ak nie je, tak by som najradšej išla na operáciu. Aby ma potom neotvárali keď bude neskoro. MUDr. je ortopéd, bola pri ošetrení úrazu, ale je veľmi neochotná. Veď uvidím, ako ma v pondelok prezrie a volím hneď iného MUDr. Pekný deň
ahoj miri, dostať tieto bylinky v lekárni aj list z brezy, prípadne môžem si ho obrať este teraz v jesen,?lebo predpokladám, že všetky bylinky maju svoj čas zberu.určite také niečo vyskúšam…dakujem…alena.
Nadpis: je tu odbornik, ktory by vedel poradit?
Autor: bob E-mail, 04.05.2009 - 18:47
Reagovať na tento príspevok
uz mem skoro desat rokov bolesti v klboch prstov, pred styrmi rokmi sa pridalo zapastie a potom sa to spustilo… kolena, laket, niekedy rameno, sánka… reumatologicke vysetrenia krve mam v poriadku, teploty nemam, klby mi neopuchaju, necervenaju, ale je to neznesitelne! v januari mi zistili pritomnosti mensieho mnozstva borelii a slusne mnozstvo mykoplasiem pneumonii v krvi. mesiac som brala doxybene a odvtedy je to este horsie. zapastie uz musim nosit sustavne zafixovane, lebo nemozem hybat rukou kvoli bolesti a ostatne klby bolia dalej. nevladzem chodit, nevladzem sediet.
Nadpis: Re: je tu odbornik, ktory by vedel poradit?
Autor: Ing. Oľga Floreková, 05.05.2009 - 19:58
nepasujem sa na odborníka, no pravdepodobne by bolo vhodné prečistiť telíčko od odpadu čo narobili huby-čiže mykoplazmy a ostatné potvorky. vidím to tak na 1/2 až 1 1/2 roka dosť špecifickej stravy.
ak máte záujem ohláste sa cez kontakty na >link< Pozdravujem OF
Autor: jano, 26.06.2009 - 22:09
skus brať ešte k tomu azitromycin aspon pol roka lekar nie som ale može pomocť
Autor: Mirka, 17.09.2009 - 03:35
poznam odbornika co pomohol jednej mojej blizkej osobe s velmi podobnym problemom.
Dobry den,
dnes som zacala na internete patrat zistovat rady, jednoducho vsetky iformacie ohladom reumy. Mam bolesti klbikov na rukach aj nohach , bolest citim na pravej nohe do pol chodidla a obidve ruky ,na rukach citim po hanky. Prosim Vas o radu, poznate nejake riesenie. Teraz mi lekarka predpisala 3 davku condrosulfu.Prvy krat mi liek zabral, ale druha davka nie a bollesti ruk su intenzivne. Momentalne uzivam kazdy den 1 tabletku, ale citim, ze mi liek nezabera. Zbytočne sa budem davkovat liekmi. Teraz co som si precitala diskusne prispevky, zistila som, ze uvedeny liek nema potrebne liecebne ucinky. Obraciam sa na Vas o radu, ak viete poradit…vdaka, Anna
Dobry den pani Mirka,
mam obdobne problemy , mozem Vas poprosit o kontakt na osobu, ktorá vie poradt ako sa s reumou popasovat, zastavit aspon bilest.dakujem pekne, s pozdravom anna,
Milá Erika,
mám 32 rokov na reumatoidnú artritídu sa liečim už liečim 13 rokov. Za ten čas som zistila pár vecí ide o nevyliečiteľné ochorenie u ktorého diagnostika je pomerne komplikovaná. V mojom prípade sa asi až po roku posunovania po vyšetreniach bolestivých opuchoch zistilo o čo ide. Poznám reumatikov u ktorých to trvalo dlhšie a sú aj taký ktorých na reumu liečili aj dva roky a vo finále zistili, že žiadnu reumu nemajú a ide o niečo iné. V prípade, že o reumu naozaj ide, je včasná liečba nesmierne dôležitá. Reuma sa čajíkmi akupunktúrou a homeopatiou a ďalšími zaručenými alternat. met. nevylieči. Sama som ich jednu po druhej vyskúšala v zmysle topiaci sa slamky chytá. Tým ich úplne nezavrhujem sama ich niektoré ako podporu bežnej konvenčnej liečby používam. No a z môjho pohľadu najväčšia záludnosť tohto ochorenia je, že u každého pacienta sa prejavuje inak a každý pacient reaguje na jej liečenie inak. Takže pri tejto diagnóze je veľmi dôležité aby tvoj reumatológ naozaj rozumel svojmu remeslu a nebol to len lekár údržbár. Ja som v starostlivosti pani doktorky z NURCHU v Piešťanoch a som veľmi spokojná s prístupom lekárov aj sestričiek ktorý tu pracujú.
Pokiaľ by si chcela viacej informácii pozri sa na tieto linky alebo mi pošli mail a keď budem vedieť tak ti rada poradím alebo odporučím niekoho kto poradil mne.
www.reuma.sk
www.nurch.sk
www.revmaticke-nemoci.cz
Ahoj , potrhané väzy ti zistí doktor lahko bezoperativne.Ale až ti uletelo koleno ako píšeš tak rátaj s tým že ich máš potrhané.Ja som teraz mesiac po takej operácií a mne sa voda v kolene začala robiť až teraz, 2x týždenne mi ju ťahajú 5-7 striekačiek.Nechcem ťa plašiť ale vytrpíš si svoje. Držím palce nech ti to dopadne lepšie ako mne.
Mám jednu prosbu: môžete mi toto preložiť do slovenského jazyka? (Odpisujem to, tak ako mi napísal lekár):
Palp. - bolesť SI 1.dx. s klin. známkami pseudobloku.
entesopathia capsullolig app. LS
TH- Mobil. LS, SI 1.dx.
Dop. Predpis med. th. individ REH . stat.
dynam.šetriaci režim.
DG. Entesopathia capsullolig app. AG 1. dx pseudoblok SI 1.dx.
Čo mi vlastne je?? Ďakujem
Ing odbornicka, mykoplazmy su odkedy huby???
Včera som spadla, a buchla som si prst na ruke. narazila respektívum. Bolesť nebola veľké ani neznesiteľná, prst odpuchol, a všetko bolo v pohode. No dnes ma začalo bolieť rameno. Nevládzem od bolesti ruku ani zdvihnúť, ťažko sa mi hýbe zápästím a prstami. Neviem, či s tým mám ísť k doktorovi, alebo si len dať nejaké lieky, masť a čakať či to prejde…
Dobry den,
prosim Vas mohli by ste mi poslat detaily ohladom tej ryzovej diety. Mam velke problemy s kolenami, cim dalej vacsie bolesti s kolennymi klbami ktore mi opuchaju.
Dakujem za informaciu
Iveta
Ahoj, prosim ta kto ta lieci? Liecia to aj bezni reumatologovia? A kam chodis na akupunkturu? A hlavne, zlepsil sa ti stav? Vela otazok, ale mam podobne problemy a odborne prognozy na internete nevyzeraju ruzovo, tak by ma zaujimalo ci mam nejaku nadej sa z toho dostat. Vdaka.
mam bolesti lavej nohy:kolena,členku a priehlavku.Predtym mi ortoped určil diagnozu:artrozu.Na krvnych vyšetreniach mi nič nezistili.Niekedy mam pocit,že moje klby sa ledva držia pokope.Lieky mi zaberu na jeden,dva dni. Mam 55 rokov.Našla som si pracu a nerada by som o nu prišla,lebo mi ešte treba robit 2,5roka.Niekedy mam obdobie bez bolesti a potom akoby sa to vratilo dvojnasobne.Bolest je paliva.Poradi mi niekto?
Ivetka kompletnu 35 dnovu ryzovu dietu najdes na internete klikni si na google ryzova dieta prajem vela zdravia a pekny den