Roboticky vysavac

Myslím si že bol pokazený. Na druhý mesiac používania prestal vysávaťt. Keďd som to skontrolovalá na látku, ani ju nevytiahol :pensive:

Ved a na reklamaciu si ho neskusala dat alebo tak? Nerozumiem celkom tej poslednej vete co si napisala. No ja s touto znackou mam praveze dobru skusenost a nielen s vysavacom, ale s viacerymi vecami.
Ono v dnesnej dobe si neviem predstavit zeby som sama mala vysavat kazdy den. Robot usetri cloveku vela casu.

A to sa ti prosim aky vysavac takto rychlo pokazil? Podla mna to mohol byt aj nejaky chybny kus, ked tak rychlo sa tam prejavila nejaka vada. Isto by som to riesila reklamaciou v tomto pripade. Vsak tie vysavace stoja nemale peniaze.

To kludne moze byt, ze by to mohol byt chybny kus. Mne tak po par dnoch odisiel novy telefon. Tak to som normalne riesil reklamaciou a uznali bez problemov. Telefon ani neopravovali, ale dali mi rovno novy.

Tak to sa moze stat to je jasne, ale skrz to by som proste nerobila nejake zavery ohladne znacky, pretoze to je zbytocne zovseobecnovanie alebo akoby som to mala povedat.
A dobre je ked si robota este nastavis, ze denne sa spusti v rovnakom case a povysava. To je taka automatika, taka paradicka :smiley:

Ved to zase nie, ze kvoli jednemu zlemu produktu zanevriet na celu znacku. Treba ho zaniest naspat do predajne a ziadat o reklamaciu. Uplne kazdy den sa u vas vysava? Nie je to zbytocne tak casto?

zbytočné tak často? Mám kamošku čo má takýto vysávač a spomínala, že to koľko prachu denne vo vysávači nájde, že to by som ani neverila. Tak asi niečo na tom bude.
Asi by človek len tak nepúšťal vysávač každú chvíľku keby to nebolo treba, no nie?

U nas tiez kazdy jeden den, ale to len od doby, co mame vysavac takyto, co sam vysava. Keby som ja mala vysavat kazdy den s klasickym, tak by som to vzdala. To ma proste nebavi, nie som toho nadsencom. Ale kedze sa to samo robi, tak moze aj kazdy den. Mam potom z toho taky lepsi pocit, aj ked kamoska k nam pride s detmi tak sa hraju aj na zemi a v pohode, lebo som pokojna ze je upratane :slight_smile:

mas aj taky co umyva? lebo prisla som na to, ze to tak usetri kopu casu ze dovidenia a najma nam kedze povysava zakazdym aj po gaucom, tak sa nemusim na Vianoce stresovat pri velkom upratovani ze co tam asi najdem :smiley:

Cas usetri, to rozhodne, len ze ci sa to vyplati, ci to bude tak dobre vysavat a umyvat ako keby to boli samostatne spotrebice.

Myslim, ze je to porovnatelne s kombinovanou prackou a susickou. Ked nemas priestor a financie, tak sa uspojis aj s takouto verziou, ale v inom pripade by clovek volil, myslim si, radsej kazde zvlast.

praveze si myslim, ze toto moc porovnavat nejde, najma z dovodu, ze teda pracka a susicka to su uplne ine velkosti ako vysavac a mop, to je sto a jedno, ale akoze chapem co myslis :smiley:
len teda pri robotickom vysavaci je to skor o tom, ze aj povysava, aj zmopuje a tym padom ty si mozes robit co chces, mozes mat volno, niekam si vyjst, venovat sa viac detom alebo nieco podobne :wink:

Ano, tomuto ja vsetkemu rozumiem, to sa neboj. Chapem, aky je v tom rozdiel, aka je tam vyhoda mat taketo spotrebice. Mne sa jednalo cisto len o kvalitu kombinovany spotrebic vs samostatny.

Kvalita je dobrá, to vôbec neber tak, že dva v jednom je na tom kvalitou horšie, že bude horšie vysávať alebo zmývať alebo čosi, to vôbec nie.
Predsa len to sú všetko už nové technológie, ktoré nám majú uľahčiť život :wink:

1 lajk

Súhlasím s vami, ale kvalita materiálov, z ktorých sa vyrábajú gadgety, sa výrazne zhoršila :sweat_smile:

rada by som sa s vami poradila a vypocula si vase nazory na tento konkretny vysavac https://www.mistores.sk/produkt/xiaomi-viomi-s9-uv-biely/?gclid=EAIaIQobChMIwfbhi97C9QIVyF1gCh1LfQLwEAQYBSABEgL8xfD_BwE najlepsie ak by ste ho niekto mali doma, ale tak to zas nie je podminka. myslite, ze sa oplati, ci je ta cena zbytocne vysoka a pri tych parametroch a pri vsetkom dokazem aj lacnejsi ale rovnako dobry zohnat.

Prečo máš ten pocit?

Osobne pre túto značku nie som nejako naklonená, mne to tak pripomína akoby to bolo niečo z ali alebo tak. Radšej proste po iných značkách siaham. Neviem asi som voči tomu zaujatá alebo neviem.
Ja proste už mám niektoré značky také akoby osvedčené, overené a tak vyberám :slight_smile:

Ktoré máš teda osvedčené? Lebo mne sa práveže Xiaomi zdá dosť v pohode. Nemáme od nich síce vysávač, čo sa tu spomína, ale máme mobily a tie nám fungujú veľmi dobre by som povedala.

tak sto ludi, sto nazorov, to je proste fakt, ja tiez nejako pre tuto znacku nemam pochopenia a nie som naklonena, ale mozno za to, ze nemam skusenost no a som jak kocka nad tebou, ze uz za roky mam nieco oskusane a moji rodicia tiez a tak nejako si to proste tiez idem :stuck_out_tongue: my mame doma so Sencorom dobre skusenosti, aj ked ide o vysavac, aj ked napriklad o susicku ovocia a taketo veci :slight_smile: