porovnaj si aj ceny, ale stylom skor, ze co pri akej znacke, ake parametre za aku cenu vies dostat a to hned sa ti podari tak objektivne si to zvazit
lenze ked ja poriadne ani neviem, co by som tam mala okrem vykonu sledovat. ci co sa este dalej mysli tymi parametrami? aj vydrz baterie? a potom co este napriklad?
bateriu, tiez aj hlucnost, aj to, ci dokaze zmyvat, v akej cene je, aka je spotreba, aku ma velku nadobu na odpad na prach a teda tiez niektorych ludi zaujima dizajn, pre mna akoze zrovna toto nebolo nejako podstatne ale viem, ze niektori si na tom potrpia
tak ale to ci dokaze zmyvat, tak to sa nesleduje v ramci parametrov, ale podla toho, ci chces samotny vysavac alebo aj vysavac s mopom. na dizajn by som sa vykaslal. vsak je to preboha vysavac, ten ma sluzit na ine veci, nech aby vyzeral dobre. to si kupte potom obraz, ked sa nan chcete divat.
A vyplati sa ten, co je aj s mopom? On to najskor akoze vsetko povysava a potom ide od zaciatku po celej tej trase a umyva? Alebo sa to deje sucasne?
to naraz robi, ze vysava a hned aj zmyva, aby nemusel dvakrat behat, ten moj od Sencoru je dobry, pretoze ozaj mi to usetri vela casu
lebo len vysavanie a zmyvanie podlah mi pomaly polku dna vzalo, ked som sa cez vikend dala na velke upratovanie a to teda som mohla ten cas vyuzit aj nejako inak a efektivnejsie, teraz sa ovela viacej aj detom venujem vdaka tomu
Haha toto mas pravdu. Lenze kedze casto su na takom mieste tie nabijacie stanice, ze ich je vidiet, tak predsa chces aby to nebola nejaka hroza, no nie?
my mame v obyvacke to je fakt, ale teda nejako osobne som vzhlad neriesila, predsa len neviem co je na tom, je rozdiel ked clovek vybera chladnicku alebo nieco take, ale pri tomto proste prioritou bolo pre mna uplne nieco ine, nie vzhlad a teda som rada, ze som zacala viacej venovat pozornost kvalite, parametrom a tejto stranke veci
To ale záleží aj od konkrétneho vysávača. Lebo čo kamoška objednávala vysávač, tak bola sklamaná, že nevie naraz aj vysávať aj umývať, že tam musí vlastne vymieňať tú nádržku, buď teda na odpad alebo na vodu.
to si treba pozriet rovno ked vyberas, ze ako to maju, preto je niektorym ludom aj lepsie ist osobne do nejakej predajne sa na tie vysavace pozriet, viem, ze moja teta bola tiez v elektre pozerat lebo ta zase neverila tomu, ze jak moze takyto robot kuty povysavat, ale ked videla, ze jak su metlicky rozmiestnene, tak hned to pochopila
to je samozrejme, ze je to o inom, predsa len podstata tych vysavacov je cca rovnaka akoze co sa tyka vzhladu, takze to je asi tak najmenej
U nas uz aj teraz zrana vysavac beha a upratuje, ja zatial si mozem dat v klude prat, uz som poprevlakala postele, tak moze spalnu kludne vysavat. Keby sme ho nemali by som si musela ozaj vsetko robit sama a teda neda sa to, ked clovek aj do prace chodi, aj chce sa venovat rodine chodit po vyletoch, tak je dobre si takto pomoct. Aspon nemam pocit, ze vsetko na mna pada.
Ono sa to nezda, ale fakt to vysavanie vie usetrit vela casu. To zapnes vysavac, umyvacku, pracku a mozes vylozit nohy, kym sa porobi.
tie nadobky na odpad alebo teda na vodu sa daju aj dokupovat? akoze v ramci nahradnych dielov napriklad to myslim. ze keby sa nejak poskodila, praskla alebo nieco take.
osobne toto netusim, lebo teda nestretla som sa zatial s takym problemom, ale tak myslim, ze nejako by sa to malo dat zohnat, ale neviem si predstavit akoby to mohlo nejako prasknut alebo cosi
neskusala si pokukat po nete? ale tak ved tomu sa nema co stat kedze je to vo vysavaci, akurat teda pri vysypavani a to neni sklo alebo co, cize tam neni problem s nejakym rozbitim
zatial to nepotrebujem pozerat a hladat, vsetko mi funguje ako ma. ale som minule postrehla debatu, kde sa takto bavili o nahradnych dieloch tiez do nejakych spotrebicov, tak mi to napadlo aj ohladne vysavaca, ze sa vlastne daju dokupovat.
Anet46 jasné, že sa dá dokúpiť tá nádržka. Ako nejdem zase tvrdiť, že na každý jeden vysávač, ale malo by to tak byť. Však by bolo nemysliteľné, aby si kvôli poškodenej nádržke musela kupovať rovno nový vysávač. To je záležitosť tak 20 30 eur.
Ved jasne, ze to by bolo zbytocne, len teda neviem si predstavit akoby sa nejako mohla taka nadrzka poskodit, nejako ti mi to nejde do hlavy. Ale tak je fakt, ze stat sa moze hocico.
Ako to mavate doma? Upratujete vo velkom raz tyzdenne alebo ako to mate podelene? Nemala som osobne rada upratovacie soboty u nas, preto ja upratujem tak postupne cely tyzden, ze kazdy den nieco
U nás je to tak kadejako, nemáme pevne stanovené, že v ktorý deň sa čo upratuje. Alebo že by sme všetko v jeden deň robili. Vlastne na každú takú väčšiu domácu prácu máme pomocníkov. Či už sušička, umývačka, vysávač. Potom veľa už toho neostáva. A spotrebiče zapíname hlavne vtedy, keď nie sme doma.
*danicccka uplne jednoducho. ides ju vysypat a vysmykne sa ti a padne. my chodime vysypat nadrzku z vysavaca rovno do kontajnera pred domom, takze tam keby mi padne na cestu, na chodnik, tak by sa isto poskodila.