Toto sú vymoženosti v dnešnej dobe, čo? Môžeme byť radi, že máme takých pomocníkov a nemusíme všetko robiť vlastnými rukami.
Tak mňa to vysávanie tak dosť vedelo znechutiť, ale po pravde už je to minulosť. Začiatkom roka som si už aj ja vybrala robota, síce to trvalo, lebo sme sa museli zhodnúť, drahý ten chcel aby sa dal aj ovládať mobilom a tak. Ale podarilo sa.
Tak ja úplne zbožňujem vymoženosti tejto doby, keďže mi šetria čas a aj energiu. A tým pádom môžem robiť iné veci než upratovať. Tak podľa mňa, keď už sa niečo takéto kupuje, tak nech to stojí za to Hlavne teda, že ste sa nakoniec zhodli
Dobré je to, že teraz ja si tak všímam, že viac chodíme von, viac sme spolu ako rodina a myslím, že aj robotický vysávač, aj umývačka a takýto pomocníci nám k tomu prispeli
Rovno do kontajnera? To ma prekvapuje, lebo mne by sa teda s tym letiet nechcelo ani nahodou a ked viem, ze tam nic take nie je, ze len prach, vlasy, tak to duplom, to proste len do kosa u nas.
Tak ja este som taka sikovna nebola zeby sa mi nieco take stalo, dufam, ze to tak aj ostane
Je to dobre a prides potom domov na hotove a uz je porobene, to je dobra vec si myslim. Najma cez vikend to ocenim, lebo rano zvyknem si ist zabehat, zatedy kym som vonku tak riady sa mi umyju, este vsetci spia, ked vstaneme, dame ranajky a ideme niekam von a vtedy prichadza na scenu pracka a vysavac a my prideme domov a je cisto
mne by napriklad velmi pomohlo, keby bolo nieco take na okna nevadi mi ziadna ina domaca robota tak, ako dat do pucu okna.
- ahoj ejvinita -
jestvuje aj take na okna, len myslim, ze sa to skor oplati pre nejake firmy s velkymi oknami, ze do domacnosti je to asi zbytocne - ale teda mne zase vysavanie vadi, najma ked som musela kazdu chvilu vysavat koberec, to z toho som bola hned podrazdena, radsej by som tie okna drhla po pravde
Teraz mas roboticky? Ten dobre povysava aj koberec? Sudim teda podla toho, ked pises, ze predtym si musela kazdu chvilu vysavat. Takze bude to robi niekto za teba, alebo nevysavas vobec
Kerimi robotický povysáva aj koberec. Taký ten klasický nízky. Tie dlhovlasé, to by asi nedal žiaden z nich. Ale to ťažko aj normálnym vysávačom povysávať.
Tak nevysávať vôbec to si osobne neviem ani len predstaviť, pretože človek sa ani nenazdá koľko prachu sa nazbiera.
My sme kedysi vysávali tak poriadne, že všetko len raz v týždni, ale teda dnes keď vidím denne koľko bordelu, koľko prachu robot dokáže povysávať tak teda až nechápem, či som to kedysi až toľko neriešila alebo sa toľko neprášilo
u nas sa tiez tak robi, ze v sobotu alebo v nedelu sa raz za tyzden poriadne povysava. ale my nemame takyto roboticky vysavac, len taky obycajny. takze po ine dni beham s metlou a aspon takto to zmetam. ale nepaci sa mi to, lebo vidim sice, ze je vela toho prachu, ked to zhrnam na lopatku. ale hlavne sa to dost rozviri, ked to takto robim. by som bola najradsej, keby sa nam vysavac pokazil a mohli sme kupit potom ten roboticky ako nahradu. len pokial funguje, tak je mi to luto. co by sme potom s dvoma robili.
Zametanie, metla, to je moja nocna mora. To ti poviem, to starka vsetko zametala, ta mala gumolit a z toho som bola na nervy. Lebo to nevezmes vsetko, neni tak cisto ako ked sa povysava. Ale klasika a robot to su dve rozdielne veci, klasicky napriklad pouzivame na pavuciny na strope alebo napriklad, ked manzel nieco vrta, tam ti robot nepomoze. Cize je vyhoda mat oba!
vidis, to mi nenapadlo, ze sa ten normalny vysavac moze hodit aj na taketo veci este. alebo mi napadlo este, ze na taketo veci by mozno stacil aj taky ten maly rucny vysavac. ci ten tak dobre nepovysava?
Tak to mas asi ako pri vsetkom, ze su aj lepsie aj horsie. Tiez si treba tie parametre odsledovat. Pri tomto hlavne teda vykon, ake maju tie vysavace.
Tak take tie male vysavace su skor na take male rychle povysavanie napriklad sedacky alebo tak, ze omrvinky po detoch, ale nemaju nejaky dobry saci vykon zeby vedeli velky vysavac nahradit, takze neviem neviem. Klasika by tiez nemala z mojho pohladu doma chybat. A dnes tie vysavace veru nie su nejako drahe zeby to clovek zruinovalo
Vykon, ale ja aj hlucnost, lebo zvyk vysavaca ma teda zvykol v puberte nenormalne vytocit, najma ked som sobotu rano dospavala nejaku diskoteku a mama zacala vysavat
Cize odvtedy sa mi zvuk sprotivil a uz prizeram ani bol vysavac co najtichsi
Jeden sme taky mali, ale teda som rada, ze odisiel. Ze vypovedal sluzbu lebo to bolo k nicomu.
Nemal bohvijaky tah a hucal. Mame roboticky Sencor a rovnakej znacky aj normalne podlahovy, bezvreckovy, ten mame schovany na chodbe v skrini, ale teda minimalne raz do tyzdna ho vyberam, lebo vysavam s nim sedacku a je to dobra vec, mat dva taketo a mas vystarane, nic viac ti neni treba
aký konkrétny máš ten podlahový klasický? môžeš mi typ napísať? ja by som chcela vedieť, že akú veľkú nádobu na prach majú tie vysávače, či sa to oplatí, či je to dosť jak mávajú aj vreckové?
vacsinou maju take vacsie, nemusis vysypavat po kazdom vysavani, ale teda my tiez mame bez sackov lebo som nemala rada, ked som omylom vzala do vysavaca nausnicu alebo nieco a nasledne lovit ju vo vrecku s kopou prachu, to som z toho bola na nervy
takto si to viem najst ovela skor a teda aj usetrim ked nemusim sacky kupovat, lebo to tiez islo do penazi
ale to neni len o tom, ze do penazi, ale aj o tom, ze niekedy je problem aj vhodne vrecka zohnat