Roboticky vysavac

ahojte, zaujimalo by ma, ci ste sa stretli s tym, ze ci sa pri vysavacoch uvadza aj hlucnost.

Ale tak to si myslim, ze uz teraz su omnoho tichsie tie vysavace.
Ano, da sa to uz odsledovat, zvykne to byt uvadzane. Neviem, ci na to nie je aj nejaka norma alebo take nieco, ze aka by tam mala byt ta hlucnost.

ano stretli a teda pre mna je to dost podstatny udaj podla ktoreho aj vyberam, pretoze napriklad roboticky pustame aj ked som doma, ze pozerame telku, ked pracuje muz alebo cosi podobne, preto sme pri vybere dbali na to aby ten nas nebol nejako hlucny, aby nam nevadil :wink:

Syminla a nezavadzia vám? Nemotá sa to pod nohy?

cize aj pri tych robotickych to moze byt rozne? to som nevedela, ja reku, ze su vsetky take pomerne tiche, ze to nejak nerusi. a ten co mate, je taky nizky, ze sa vmesti aj v pohode pod gauc a pod skrinky? my mame vsetko na nozickach porobene, ale s klasickym vysavacom sa tam aj tak nie moc dobre dostanem.

preco by sa mal motat pomedzi nohy? ved u nas je to tak napriklad v sobotu, ze si urobime kavu, pustime si nieco v telke, vylozime doobeda nohy kym povysava vsetko, tym padom podebatujeme, stihneme prebrat vsetko, co sa pocas tyzdna udialo a tak, je to vlastne konecne taka chvila ze sme spolu a nikam sa neponahlame a ked dovysava, tak idem ja dalej upratovat a muz do zahrady uz teraz ked sa da coto porobit :slight_smile:

Mamina si vymyslela, že chce taký tyčový bezdrôtový vysávač, čo je že tri v jednom. Vedeli by sme mi poradiť, aký sa oplatí? Akože nemusí to byť nejaká topka vo vysávačoch, nech za to nedáme zase majland. Ale zase nechcem, aby po pol roku odišiel.

Dnes je tych moznosti tolko uz aj 4 v jednom som videla, je to o tom, co vsetko chce, ale tak je to dobre, ked nechce mat zbytocne viac toho doma.
Co vsetko by chcela? Aj maly rucny vysavac, tycovy, mop a taketo?

A tá štvrtá možnosť je čo potom?

V tycovom je dobre mat ten mop? Myslim, ci to dobre stiera ako to funguje, je to podobne ako pri robotickom?

Tie tyčové sú s vreckami alebo bez? Či aj aj?

ako pri ktorych zalezi, sestra ta ma od Sencoru taky, ktory je 4 v 1 a teda ma tam este aj taky nadstavec, ktory je na rucny vysavac a je to vlastne dobre, ak mas macku alebo psa ze chlpy lahko povysavas napriklad zo sedacky, je to taka akoby turbo kefa alebo akoby som to nazvala, ta si to kupila aj kvoli tomu, lebo ma taku malu civavu, ktora ma taku ostru srst a to tazko slo vysavat :slight_smile:

Jaj že toto sa berie ako ta štvrtá moznosť? Lebo ja som to aj pozerala a mi nenapadlo, že to má byť táto kefa teda.

Preco nie? Ved to je akoby specialne prislusenstvo, tak myslim, ze to by mohlo byt. Take nieco by sa aj nam domov siklo, lebo ked si vezmeme Minnie domov, ze ju okupem a je vo vnutri, tak to je ozaj cele zle, to je srst vsade a mam pocit, ze ona plzne snad cely rok, ze nielen nejake obdobie v roku :smiley:

timynka presne viem, o com hovoris. my mame doma zajka a to srst nonstop vsade, kedze ho nechavame v podstate na volno, ze si moze behat, kde chce. len to neviem, co by on na to, keby vytiahnem nanho vysavac :smiley:

Kikuskaporadi456 nemyslím, že využila aj tú štvrtú možnosť. Normálne len nech je to vysávač a mop. A ešte teda aby sa dala z toho celého veľkého vysávača tá jedna časť odobrať, čo je potom vlastne ten taký malý ručný vysávač. Na gauč je toto podľa super vec, keď na namrví z voľačoho.

inak to musi byt super vec, ze jednym supom aj povysavas aj umyjes zem, ze nemusis na dvakrat, lebo teda ja sa snazim rychlo rychlo ked nikto neni doma, niekedy to necham na robota, ale teda su dni kedysi sama pozmyvam a tiez takyto tycovy by nebol zly, len to ked si vezmem, ze zase kolko casu budem venovat vyberu :smiley:

veď na neho nemusíš vysávač, ale teda aj zajac púšťa srsť nie? Takže po ňom treba povysávať.
My sme mali teraz v pondelok takú rýchlu oslavu, muž mal narodeniny tak sme ho chceli prekvapiť a teda po oslave omrvinky všade. Na nervy by som z toho bola, keby sme nemali takýto vysávač, čo sám povysáva :smiley: Ja som zatiaľ myčku naložila kým on povysával.

Ale tak kazdy ma ine poziadavky si myslim, ale stale lepsie, ked je to dva v jednom, tri v jednom a tak. Lepsie ako len vysavac tycovy a nic viacej, no nie?
Ten mop je tiez dobra vec, vies kolko som ja doma pocuvala, ze naco mi to je, ale to sa moze opytat len chlap ktory nevysava a neumyva :wink:

hellkazu no oslavy vedia byt narocne. nie len po psychickej stranke, ze vela ludi odrazu ale aj ked to mas vsetko pochystat a potom pospratavat a poupratovat. akoze fakt vdaka za takychto pomocnikov.