to ani nehovor, nas bude cakat tiez velka oslava, kedze budem mat okruhle narodeniny a teda chcela som, ze to budeme niekde mat, ze nech nemam starosti, ale mam pocit, ze tak sa pripravim o nejaku tu osobnejsiu atmosferu alebo akoby som to nazvala
to zalezi aj od toho, ze aky podnik si vyberies a ci to budes chces mat ako uzavretu spolocnost, alebo si len tak pojdete sadnut. alebo sprav doma, ale zelaj si ako darceky takychto pomocnikov do domacnosti
veď a prečo nie? ja som tiež takto dostala robotický vysávač darom. akože hej, zo začiatku som bola dosť zaskočená, nebudem hovoriť, že nie. ale časom to oceňujem viacej ako nejaký darček, ktorý by som nevyužila vôbec.
ale treba si to nahlas zelat alebo si rovno kupit a potom len povedat, ze tak toto som si kupila uz mi to len preplat
u nas to tak s drahym funguje uplne normalne, je to bezne, vobec nejako nemam potrebu aby ma prekvapoval alebo tak, lebo to si viem predstavit, ze by ma mnohokrat prekvapil tak, ze by som z toho bola na nervy pozri si napriklad Sencor, ja mam od tejto znacky robota a velmi dobry je
Lepšie ako si dávať nejaké nezmysly. To je podľa mňa aj znak toho, že vzťah je už taký zrelý alebo ako by som to povedala, že sa nepotrebujete prekvapovať a kupovať hlúposti.
je to mozne, je to fakt, ze dnes radsej jednu vec a poriadnu ak milion nezmyslov, moja svokra ta ma talent na vyber takychto veci, ktore ma vedia vytocit
kolko vam tak robot vydrzi vysavat? aku mate vydrz baterky??
@terihulmi ten nas tak hodinku a pol potiahne, ale to mu zvacsa staci na to, aby stihol vsetko povysavat. Samozrejme ak nebudeme nieco zo zeme odpratat a nezasekne sa
Terihulmi to by sme mohli dlhe debaty vies o takychto echt trefnych darcekoch V pripade darcekov, co dostanu decka, to mame tak poriesene, ze tie ostavaju u svokrovcov, nech sa maju tam s cim hrat. Len neviem, ci by mi to preslo aj s darcekmi pre nas
Ale na toto všetko treba pozerať už pri kúpe vysávača, lebo to väčšinou je v parametroch uvedené, že buď na akú plochu je fajn alebo akú má výdrž koľko vydrží vysávať.
A podľa toho potom sa rozhodnúť, že do čoho ísť. Nám sa veru zvykol zaseknúť pod skrinkou, čo máme pod telkou, lebo tam káble boli a to na nervy, tam zakaždým skončil, keď sme neboli doma, ale už to máme tak aby nemal problémy nikde.
@Danielka585 nam toto vyhovuje. To stiha vsetko pekne povysavat a aj s rezervou sa vratit na stanicu.
No veď tie vysávače oni sú nejako asi naprogramované tak, že vlastne, keď majú už neviem koľko percent tak sa radšej vrátia dobiť, to je tak podľa mňa pri všetkých značkách. Samozrejme teda ak sa niekde nezamotajú
to je skvele, ze si to tak uz vedia naplanovat, ze nemusis sa bat, ci povysaval, ci nie vsetko, ja napriklad som mala dlho strach, ze ci bude takyto vysavac schopny povysavat kuty, nevedela som si to vobec predstavit, nevedela som ako ma tie stetinky, tie kefky, ved musela som ist normalne do elektra sa kuk na to jak vyzeraju
To tohto si sa bala uplne zbytocne, ono je to tak navrhnute aby povysaval vsetko, stane sa, ze sa niekam nedostane, ale prave kuty to nie je ziadny problem
keď si spomenula tie kúty, tak aj keď sú tie vysávače okrúhle, tak nemajú problém s tými kútmi? viem, že oni majú tie štetinky, že tým si podávajú prach a bordelček, ale aj tak, či to dobre dočiahne, či tam niečo neostane.
aku hlucnost mam pozerat ked budeme vysavac vyberat?..chcela by som tak aby mohol chodit ak ked budeme doma aby ten zvuk nebol rusivy…ale neviem si tak nejako predstavit, ze kolko db pozerat…ze na co sa zamerat…ake hlucne su vase vysavace??..
Dočiahne. Ono je to tak tie štetiny, že to dočiahne aj do kútov. Samozrejme ak v nich nič nemáš. Lebo ak tam máš nejaké veci, tak jasné, že je to problém.
Ale my napríklad sme dbali aj na výšku vysávača kvôli sedačke. Aby bez problémov povysával aj pod ňou, aby sme tam nemali prachu
nie nie, nie je v nič, proste holé kúty. len ma to teda zaujímalo, či to má až taký dosah. lebo to by som bola nerada, keby mám po vysávači ešte upratovať, tak to akože prrrr. pod sedačku ani pod postele sa nedostane, s tým som v pohode.
Tak ja musím mať pod sedačkou čisto To keby je tam prach tak som nervná
Posteľ sme ale kupovali také aby sa nedalo pod ňu ísť, aby sa tam nemal kde prach dostať ani nič také.
Nemáš sa tých kútov prečo báť si myslím. U nás je robot veľkou pomocou, lebo vysávanie samé o sebe teda neobľubujeme ani ja a ani drahý
my nemáme sedačku na nožičkách, takže problém vyriešený a s posteľou je to tak isto náročky sme to takto riešili, aby nám presne ten prach sa nehromadil na takýchto ťažšie dostupných miestach. u nás to tiež nie je práve obľúbená činnosť, tak by sme chceli kúpiť tento robotický. aj si uľahčiť robotu aj o niečo viacej času tým pádom mať. daj teda nejakú inšpiráciu, aký ste kupovali vy domov.
Mám SENCOR SRV 9250BK-EUE3 Som musela hľadať aký je to typ, lebo tieto veci si nejako v hlave nedržím
No šak jasné, každý ako uzná za vhodné, ale strašne veľa prachu máme neustále, to kým sme nemali robota som si to tak nejako ani neuvedomovala ako teraz. Každý jeden deň vysáva a furt je plný prachu, to by si neverila