Roboticky vysavac

mam to podobne…najma teraz ked sviatky su, ze proste nechcem travit cas upratovanim, ale chcem sa venovat rodine ale zase mat aj upratane…takze robot mi zachranil nervy… :smiley:

to mas pravdu, ale nie je to fajn len na sviatky. napriklad ked aj pridem z prace po uprataneho, tak mam velku radost, ze nemusim ist napriklad hned vysavat

tak povedzme si ktora z nas by si nechcela len tak ulahcit taketo kazdodenne povinosti a mat tak viac casu ako na seba tak na deti, rodinu a proste ine veci

dnes je toho velmi vela, co nam ulahcuje tieto domace prace a mam pocit, ze proste si to nejako nevazime, neuvedomujeme, ze vlastne nase babky, maminy nemali taketo vymozenosti a vsetko bez problemov zvladali :slight_smile:
mna tesi, ze roboty maju uz aj mop, lebo mopovanie to je pre mna ako za trest :smiley:

V tom máš trocha pravdu, no vtedy bola iná doba. Tie klasické domáce práce bez vymožeností, no komu by sa pred 30 rokmi bolo čo i len snívalo, že časom sa vymyslí takýto robotický vysávač alebo mnoho iných ďalších spotrebičov

ved ano, bola ina doba, len mam taky pocit, ze si to nevazime, ze mame taketo vymozenosti, ze nevieme nejako vyuzit ten volny cas co mame, efektivne chapes :slight_smile:

Koľko tak približne nabíjate robota a koľko vydrží vysávať?
Je rozdiel pre akú plochu ho kupujem?

Presne na hodiny ti to neviem povedať, keďže ja mám napríklad zvyk ho dávať nabíjať cez noc. Takto ho mám ráno nachystaný a hotovo. V kuse keby vysaval tak nieco okolo dvoch hodin ale vies, on ma povysavane zachvilku - podla toho ake trasy si naplanujes a podobne.

toto by aj mna zaujimalo, lebo chcem do domu robota, doteraz sme nemali, ale vsetci vokol mna uz maju, aj kamosky, aj sestra a teda chcela by som aj ja mat, len nerada si pytam rady od kamosiek, lebo velakrat ma vysmeju a furt sa porovnavaju a proste chcem niekoho nezavisly nazor, preto som sa rozhodla sem vam napisat :slight_smile:

Tak to chapem, niekedy je to viacej na skodu sa takto opytt, to mas pravdu. A chcela by si taky, co len vysava alebo napriklad aj mopuje? Máte vsade len hladky povrch alebo aj koberce?

• ahoj honey19 -

je to pochopitelne, tak kazdy ma svoje, co preferuje a teda osobne som tiez radsej ked mi poradi niekto s kym nie som v nejakom pribuzenskom vztahu :smiley: - lebo neni okolo toho tolko mudrovania :smiley: - koberce? myslis, ze ozaj ma dnes niekto doma este aj koberce?

Preco by nemal? Napriklad my mame v detskej izbe, take ten kusovy v strede miestnosti, na ktorom sa dcerka hrava

• ahoj honey19 -

myslela som, ze sa pytas na take tie celoplosne, take co su v celej izbe - ty si chcela taky, co aj mopuje? ci preco si sa pytala?

Nie na celoplosne, skor som myslela taketo kusove. My tiez zopar kuskov doma mame, ale chapem aj to, ze nie kazdy ich mat musi. Napadlo ma to len tak kvoli tomu vysavacu, aby s nimi nemal problem. Vies co mam taky ale uz starsi typ a chcela by som teda aj taky, co by mal tuto mopovaciu funkciu

pred rokom som si kupovala taky, co aj vysava a aj ma mop a nemenila by som ho za nic, mam od Sencoru, nepamatam si uz presny typ, ale keby som kukla v mailoch by som niekde nasla objednavku, ked som ho kupovala, ze co je to zac, aky je to typ, ak by si chcela vediet :slight_smile:
byvat v dome alebo v byte? vies, ze na aku velku plochu ho chces?

No to je fakt, ze je dobre aj toto pozerat, ako dlho vydrzi vysavat, aby stihol aj coto povysavat, ak teda ide o nejaky velky dom :stuck_out_tongue:

ale dobre je to, ze keby nebol naplno nabity alebo zeby proste uz baterka dochadzala, tak neostane len tak niekde, aspon ten nas nie, ale proste odhadne si tu dobu a vcas sa vrati do tej nabijacej stanice a potom ked sa nabije tak moze pokracovat, takze to je dobre, lebo neviem si predstavit, zeby sa niekde odstavil a potom by som ho mala hladat :smiley: teraz sa k doktorovi chystam, tak ho tiez pustim, kym pridem domov nech mame vsetko tip top :smiley:

ale tak to je vec, ktoru si asi kazdy pozrie nie, ze aku kapacitu casovu ma na vysavanie a podla toho je vhodne ho potom aj umiestnit na nejake to miesto v dome

vsetci veru nie, moja svokra ta napriklad nakupuje sposobom, ze co jej vyhodi na neete aku reklamu, to si kukne, ked sa jej vzhladovo pozdava tukne, objedna a neriesi :smiley:

no, ale to by si jej mala dohovorit, toto nie je podla mna dobre a moze na to nepekne doplatit, mam znamu, co mi akurat nedavno spominala, ze su eshopy, z ktorych nie je dobre nakupovat, lebo su nespolahlive, ze zaplatis a nedockas sa toho, co si si objednala a tak, preto by som to osobne takto neriskovala, radsej z obchodu ktory pozna clovek :wink: