To zálež od toho, že koľkokrát týždenne bude vysávať, či bude chodiť aj po kobercoch alebo nie, aká je podlaha a veľa iného.
To je rôzne, to sa nedá povedať, že raz za pol roka alebo tak. To vidíš na tých štetinkách, že aké sú. Ja si čistím vysávač minimálne raz do týždňa úplne do čista a vtedy aj toto kontrolujem.
Roboticky vysavac
da sa najpriklad aj nadobka na prach nejak vyplachnut ? este by ma zaujimalo, ci ti na pohlade nezanechavaju kolieska nejake stopy? su plastove, alebo gumene?
jasne, ved ty si to vies cele vybrat, vysypat a tym padom aj umyt, to sa musi dat rozobrat, pretoze inak by to nemalo zmysel, ved to musis cistit, rovnako ako aj klasicky vysavac, bez toho to nejde
my mame plastove, ale teda potiahnute su gumou, tam nemaju preco nechavat stopy, ved najskor ide a potom zmyva a nejde dvakrat po tom istom.
na to nie je presne nejaky cas urceny, ze kedy menit, tam sa riad podla toho ako ty uznas za vhodne, v akom stave proste budu, ci budu roztrapkane alebo ee, ale netreba to silit, ze menit raz za pol roka, ked vobec na nich nebadat nejake opotrebovanie
Ahaaa tak, no zaujimalo ma, ci sa oportebuvaju neja rychlo, alebo je to taky material, co nieco teda aj vydrzi