Silne bolesti hlavy

je to prirodzena vec, lebo to ked sa zdravotne necitime dobre, tak potom aj na tej psychike sa to prejavi, ale ja nastastie si dokazem s takymito vecami poradit, dam si Cetalgen a hned sa mi ulavi, je mi lepsie, ze dokazem fungovat aj doma, aj v praci aj okolo deti proste, lebo bez tabletky by som to nezvladla, nepredychala a moj muz asi tiez nie :smiley:

Dlho a vlastne ono je to celoživotná práca by som povedala, lebo je to všetko aj o tom držaní tela a to proste keď som bola zvyknutá na to chodiť zhrbená, predsunutá hlava tak teraz sa musím stále kontrolovať a dennodenne aj cvičiť aby som zase nespadla do tých starých návykov.

No do toho človek spadne veľmi rýchlo…To je fakt…
Ale zase na druhej strane je to dobré, keď človek precitne a začne so sebou niečo robiť, ja dlho som aj bolesti sa snažila zvládať, neriešiť, proste myslela som si, že niekedy je normálne, že bolesti prídu, že to proste pretrpím a vybavčo. Ale tým som akurát tak sama sebe zle robila.

mne zase bolesti zacali, ked som na krcnu chrbticu zacala cvicit, ale to viem, ze to vsetko bolo z dovodu, ze konecne sa mi stavce zacali davat na miesto kam proste patria, po tyzdnoch cvicenia sa mi to zlepsilo :slight_smile:

:-)hlavne je, ze to uz pominulo a je ti uz dobre. ja nemam rada nejake trpenie alebo nieco, moja sestra kedysi mala nenormalne bolesti hlavy ked mala menstruaciu, ta velakrat aj v nemocnici skoncila, co jej zle bolo, co nebola schopna normalne fungovat, takze od vtedy som si povedala, ze ked nieco, tak dozaista to budem riesit uz aj hned.

…no s menstruaciou sa to velakrat spaja, to som o mnohych zenach pocula, ze mavaju taketo problemy a niekedy aj pred, ze nielen pocas, no a toto je take, ze to nevieme, ze ktora na tom ako budeme…kazdy organizmus je iny…moja babka teraz mala bolesti hlavy som cez vikend bola za nou lebo je nascipana, ale tak to mozu byt aj upchate dutiny…