Toto sú veľmi také individuálne veci, to celkovo zdravie proste a výkyvy sú také dosť záhadné, aspoň pre mňa, že každý sme iný a inak zvládame jednotlivé situácie, výkyvy zdravia.
@ddanicavejslova aká tabletka tebe zaberá?
…moj sa cuduje, ze mna casto bolieva hlava, ale teda ja viem, ze u mna je to napriklad aj z toho, ze neustale nieco robim na pocitaci, na mobile, ze aj oci aj hlava dostavaju velmi zabrat…ale na draheho ked to pride raz za pol roka, ze ho hlava boli, tak nevie, co so sebou…
Chlapi toto nejako nemajú, aspoň čo si ja všímam, môj celý deň robí na počítači a príde domov a pozerá telku a do telefónu, furt permanentne, a toho hlava nebolieva nejako, takže nechápem to nejako, že akoby jeho oči a hlava to zvládali oveľa lepšie všetko.
@emanuelahruskova neviem, čo jej zaberá, ale mne Cetalgen, ten mi stačí, keď si dám jednu tabletku a do pol hodky som ako znovuzrodená
chlapi su asi odolnejsi alebo co
ale na jednej strane aj dobre, lebo ved neviem si predstavit, zeby ho bolela hlava a by som musela doma okolo neho skakat
No len zase ich keď to chytí, tak človek aby chodil okolo nich po špičkách pomaly, to zase by nebola moc výhra, presne ako píšeš.
Mňa aj dnes ráno pobolievala hlava, ale tak ja keď cítim, že niečo na mňa ide, tak sa snažím hneď si dať od bolesti, nech to neprepukne.
no ja mam doma akurat teraz muza po operacii, bol si dat zoperovat koleno, meniskus a to ti poviem, ze tak si myslel, ze hned bude ok, ze moze behat a neviem co robit a to prehnal a teraz lezi s obkladom studenym a som mu davala tabletku od bolesti
Toto ma inak fascinuje ako si myslia niektori, ze hned budu moct fungovat akoby sa nic nedialo. Akoby to nebol zasah do tela.
Teraz bude chciet silou mocou vsetko robit a ked bude moct potom sa mu nebude chciet, aspon u nas to tak byva.
Tak telo dokaze zazraky, aspon mne sa to neraz potvrdilo, ale tiez si myslim, ze vsetko potrebuje isty cas na zotavenie, ze to nejde len tak, ze hop sup a je dobre.
jasne, ze nie je, len ked chlapi su v tomto taki, ze to maju tendenciu hrotit a podla mna uplne zbytocne, po operacii kolena aspon co sa tyka chrupavky a meniskusu, tak tam je zotavovanie tak dva tyzdne kym to odpuchne a neboli nejako, ale tiez aj s tou zatazou treba postupne, pomaly, predsa sa tam nieco robilo
ano zakazdym to chce cas, hlavne ked ja som bola po operacii a to ich mam za sebou uz niekolko, tak na noc zakazdym som si musela dat od bolesti tabletku
bola to pre mna istota, ze sa dobre vyspim a nebude ma nic boliet, lebo telo najlepsie regeneruje pocas spanku, takze som si to vzala za svoje a Cetalgen mi s tym pomahal dokonale.
Toto máš pravdu, to bez debaty!
Tá regenerácia je veľmi podstatná vec. Mňa dnes tak nejako láme, aj hlava bolí, aj unavená som, no mám čo dnes robiť aby som sa udržala v pohotovosti Pri deťoch musím mať oči na stopkách
no ja tiez mavam taketo dni, myslim teda, ze vsetky to mavame, len to nemame na vyber, len to prezit, snazit sa zlepsit si nejako tie dni
No myslela som si, ze v lete taketo dni mat nebudem, ze mi bude dobre, ze budem plna energie a vo svungu cely den, ale zase na mna prichadza nejako skoro kazde poobedie unava a hlava ma pobolieva. Nie je to nic prijemne, musim s tym zatocit
to aj tie zmeny pocasia, aj to, ze leto konci a pride jesen, tak to sa na nas odzrkadli, to je normalna vec, s tym proste treba ratat, tiez viem, ze to na mna pride, ale tak beriem to uz ako taku sucast zivota, kolobeh, ved co si pomozem
No predísť tomu nepredídeš nijako, to je dobré len keď cítiš, že to nie je s tebou OK, že niečo sa deje, tak zakročiť tabletkou aby to neprerástlo ešte do nejakej väčšej bolesti. Aspon ja sa snazim zakrocit s tabletkou uz v zaciatkoch.
Ked este len citim, ze ma chce boliet.
no, ale to je dobre, lebo mne sa este nestalo, ze ked citim, ze to na mna ide, zeby to neprislo
akoze toto ani mne nie, ked citim, ze ma ide zacat boliet, tak to uz zvykne prepuknut, aj vcera ma tak, som bola rano na krv a potom koniec, zostalo mi zle, na odpadnutie, to preslo do hodinky asi a potom mi zacala hlava strajkovat, tak ma bolela, ze to som tabletku dala hned, bez rozmyslania
ano, aj teraz cakam, ze ma prist zmena pocasia, aj teploty, ze zrejme to nebude pre mna uplne jednoduche, ale teda nemame moc na vyber, musime sa tomu prisposobit ako je, no nie?
dievcata ja by som ale chcela vediet, ze ked si date tabletku, tak na aky cas vam pomoze?
Záleží čo si dám, sú lieky, ktoré mi pomôžu len na hodinku, na dve, potom také čo mi zaberú na pol dňa a mám pokoj, to je rôzne. Záleží aké liečivo obsahuje.
Ale teda ja našťastie mám dobré, že keď ma niečo takéto chytí, že potrebujem aj oddych, tak ma doma muž zaskočí, že s tým nemá problém.
No takto by to malo byť. Muži by mali byť schopní nás zastúpiť, takže toto máš super, to kvitujem
Lebo veď my aj keď sme mamy, aj keď pracujeme, staráme sa o domácnosť, tiež proste máme nárok na to aby sme sa necítili zakaždým OK, na 100%