Mne Cetalgen tak pomaha, ze na pol dna a mam klud, ale tiez myslim, ze to ma na svedomi to, ze obsahuje aj paracetamol, aj ibuprofen, ze je to taka dvojita sila. Lebo predtym nech som si dala cokolvek, tak to bola len taka chvilkova ulava.
Silne bolesti hlavy
ide aj o to, ze preco ta hlava boli, aka je intenzivna bolest, lebo ja niekedy si nemusim nic dat, ze mi to aj same prejde, ale niekedy sa aj v noci na bolesti budim, ako aj tuto noc a bola som leniva vstat a ist si dat tabletku, takze potom rano ta bolest bola este intenzivnejsia, ale tak to si sama za to mozem
No keď by som sa v noci na bolesť zobudila, tak ti poviem, že už by som potom len tak nezaspala, to na toto som háklivá
mna takto dokazu zase zobudit bolesti, ked mi menzes zacina, ked dostanem, to vtedy je nieco neskutocne, to maloco mna zobudi, ale bolesti hned
keby som sa radsej na nejake prijemne veci budila, ako ranajky do postele alebo nieco podobne
no myslim, ze toto by sme si priali viacere, ale tak nie zakazdym je cosi take mozne, u nas sa taketo stalo asi len raz v zivote, aj to ked som bola tehotna, takze si uz ani nerobim nadeje, ze sa takeho prekvapenia este niekedy dockam
uz som zlozila pri mojom muzovi ruzove okuliare