Silne bolesti hlavy

to ani ja. ved to sa tak neda fungovat, to by realne zostarlo o 20 rokov :smiley: a druha vec je ze ja sa teda nedokazem pretvarovat ze mi je fajn ked mi proste fajn nie je… takze jedina cesta je ulavit si od bolesti.

ja by som sa pri tych mojich stavoch ani nedokazala pretvarovat. mne realne byva tak zle ze az na odpadnutie, strasnu slabost vtedy mam. takze u mna ina cesta ako dat si tabletku proste ani neexistuje.

Veľmi dobré je, keď máš toho pri pms takto veľa, mať jeden liek na všetko. Ale respektíve hlavne aby dobre zaberal na to čo potrebuješ. Tiež som dlhšie hľadala, no ako sa hovorí - kto hľadá ten nájde :smiley:

to si akoze kolko liekov na sebe testovala? lebo to tak vyznelo :smiley: mne staci mat doma uz len cetalgen. aspon nemam zahltenu lekarnicku :smiley:

Tiež som rada keď dokážem ušetriť efektívne priestor aj keby len v takej lekárničke. Takže všestranné lieky sú na nezaplatenie. Akorát mi má prísť aj menzes, takže už som si “napackovala” kabelky :smiley:

akoze co si si hodila do kazdej kabelky po krabicke? :smiley: to je podla mna uplne zbytocne nakolko si myslim ze by ti postacila jedna - dve tabletky :slight_smile: ja mam na to taku mini lekarnicku :slight_smile:

to je velmi prakticke tieto mini veci :smiley: no niekomu staci jedna tabletka niekomu zase nemusi. podstatne je skor ako dlho ti vydrzi ucinkovat. vtedy mozes asi prihliadat na mnozstvo.

Jasne ved ked ti zaberie hned jedna alebo dve tabletky a ucinkuju pocas celej smeny v praci tak si myslim ze tam sa nemusis bat nejakeho predavkovania alebo coho ineho.

no tak to by musel byt asi zazrak aby mi takto nieco zabralo a este aj dlho ucinkovalo. povacsinou v praci ked ma chyti hlava alebo pmsko tak za jednu smenu aj dve tri tabletky uzijem.

nemusi byt ani zazrak, ved staci si precitat zlozenie a vies sa asi dovtipit ze co je slabsie a co nie. alebo si take rovno vypytaj v lekarni :smiley:

to ešte nie je zaručené že ti dajú niečo čo ti zaberie. ale zas je pravda že pokiaľ si človek neskúsi sám tak nevie. na druhej strane nie je to až taká drahá záležitosť a poprípade zakaždým sa nájde niekto komu to pomôže :slight_smile:

a to budes co skusat do kedy? :smiley: pre kazdeho je financna situacia ina, takze kolkokrat siahne po lacnejsej alterantive radsej. no a nevies ci je to vhodne ponukat znamych okolo liekmi ako cukrikmi…

ja osobne a teda ani mna nikto neponukal liekmi ako cukrikmi :smiley: ale zas na druhej strane ked ma nieco velmi bolelo a bola som taka no nijaka tak mi ponukli co mali. a nikde nie je napisane ze si to musis vziat :smiley:

no veru :smiley: a co sa tyka tej lacnejsej alternativy - ja chapem ze financna situacia pre kazdeho nie je priazniva, ale na zdravi by sa predsa nemalo setrit si myslim. ved to je to najpodstatnejsie co v zivote mame.

boze presne, to mojej kamosky mama je taka ze pokial jej to vyslovene doktorka nepredpise tak si to nebude kupovat a nebude to uzivat, lebo ved naco nema to nakazane. ako divim sa tej zene ako dokaze fungovat.