Silne bolesti hlavy

tomu mojmu len tak hocico nezaberie to je niekedy des s nim ked je chory. taky je ufrflany, ze som rada ze spi aj ked je to cely den :smiley: aspon to nemusim pocuvat :smiley:

U nas 37,5 ked ma muz tak je chora cela rodina :smiley: To uz robime obklady cajiky a antipyretika nasadzame. Ano viem ze sa to nema a ze sa ma pockat az do vyssej teploty, ale vyhovor to choremu chlapovi :roll_eyes:

rozumiem ti uplne. radsej sa nehadat, lebo to mojho tiez vtedy vsetci certi beru…ale tak som rada ze to nemame len my doma tak :smiley: a tie “smrtelne” choroby soplik a chripocka :smiley: na porazenie… ale ved ja uz mam na neho fintu a viem co mu zaberie ked uz je ozaj zle.

a co take zvyknes spravit?

tak uz viem ako na neho :smiley: a hlavne mam overene lieky, co viem ze mu zaberu hned aby som nemusela potom pocuvat ze sa ho chcem zbavit :rofl:

ach tieto ich reci :smiley: vies co ale mozes byt rada ze ti tie lieky chce, lebo kamoska co ma muza tak on pokial mu ich doktor neda a neodporuci tak nekupi a nevyskusa :see_no_evil: a popritom niekedy ani doktori sami nevedia co a davaju len take klasiky aj od teploty aj od bolesti.

toto je podla mna inak najhorsie ked sa spoliehas na doktora ze ved on bude vediet najlepsie a dava rad radom kazdemu to iste na chripku. a niekomu to zabera a druhemu to moze byt nepostacujuce. ja napriklad tiez patrim do tej druhej skupiny kedy som lekarke povedala ze ale mne tieto lieky nezaberaju a tak mi dala hned antibiotika z coho som tiez nebola dvakrat nadsena…

Hned davat atb bez nejakeho crp? To uz co je…a popritom ti to moze oslabit este viac oragnizmus a moze to sposobit viacej skody ako uzitku. Ono treba to telo zase niekedy proste nechat “len tak” nech sa trosku zapoji a zabojuje a posilni. A nie hned antibiotika davat. Ano od bolesti lieky beriem, ale toto je uz moc…