tomu mojmu len tak hocico nezaberie to je niekedy des s nim ked je chory. taky je ufrflany, ze som rada ze spi aj ked je to cely den aspon to nemusim pocuvat
U nas 37,5 ked ma muz tak je chora cela rodina To uz robime obklady cajiky a antipyretika nasadzame. Ano viem ze sa to nema a ze sa ma pockat az do vyssej teploty, ale vyhovor to choremu chlapovi
rozumiem ti uplne. radsej sa nehadat, lebo to mojho tiez vtedy vsetci certi beru…ale tak som rada ze to nemame len my doma tak a tie “smrtelne” choroby soplik a chripocka
na porazenie… ale ved ja uz mam na neho fintu a viem co mu zaberie ked uz je ozaj zle.
a co take zvyknes spravit?
tak uz viem ako na neho a hlavne mam overene lieky, co viem ze mu zaberu hned aby som nemusela potom pocuvat ze sa ho chcem zbavit
ach tieto ich reci vies co ale mozes byt rada ze ti tie lieky chce, lebo kamoska co ma muza tak on pokial mu ich doktor neda a neodporuci tak nekupi a nevyskusa
a popritom niekedy ani doktori sami nevedia co a davaju len take klasiky aj od teploty aj od bolesti.
toto je podla mna inak najhorsie ked sa spoliehas na doktora ze ved on bude vediet najlepsie a dava rad radom kazdemu to iste na chripku. a niekomu to zabera a druhemu to moze byt nepostacujuce. ja napriklad tiez patrim do tej druhej skupiny kedy som lekarke povedala ze ale mne tieto lieky nezaberaju a tak mi dala hned antibiotika z coho som tiez nebola dvakrat nadsena…
Hned davat atb bez nejakeho crp? To uz co je…a popritom ti to moze oslabit este viac oragnizmus a moze to sposobit viacej skody ako uzitku. Ono treba to telo zase niekedy proste nechat “len tak” nech sa trosku zapoji a zabojuje a posilni. A nie hned antibiotika davat. Ano od bolesti lieky beriem, ale toto je uz moc…